Ölümüne Geyik Topiği :-))

bak gitcem diyip gitmiyo bu kediciiik gitsene kızım sen kocanın yanınnaaaa....

parolammm nerdesin kuzum sen ben seni tr de sanıyodum wallaaa:26:

yok kelebegim degilim... gönüller bir olsun napalim.. bakarsin hepimiz antalyadan ev alir komsu oluruz...

peceli55 hoşgelmişsen topicimize buyur mhbbete katıl sende 55 olduğuna göre samsundanmısın yoksa???

tamam dur bi dakka, 62-5 = 57
4 kilo kadar verebilirim
emin degilim 57 mi 58 mi olmaliyim... sen düzenli kahvalti yapip yemek yiyormusun ve su cok iciyormusun hevuk?

Malesef yapamıyorum çünki yanlız yemek yiyemiyorum sabah ekmek arası akşama kadar akşamda kocam geliyo onunla yiyoruz bazen gelmiyo yemek yapmıyorum bile suyu hiç sevmiyorumm hiç susamam Ayda 1 bardak anca..ilk evlendiğimde gecede gelmiyodu sahurlarda ve iftarda ben birtane hurma yiyodum sahurda iftardada hiç bişey bi yudum su..

bak millet form caylariyla bile cikolata yiyor, sen su bile icme hevuk aferin sana... yarin bir sürahi yada bir litrelik siseye su dolduracaksin, aksama kadar saat basi bir bardak su iceceksin... yemek yemiyorsun, sonra cocuk nasil olucak???? kizdirma insani ha

kahvaltiyi yapmazsan zaten o gün yemek yemeyi unut.. bir dilim ekmege sade yag bile sürüp yesen olur... lütfen dikkat et olurmu... mesaj yollayip sorucam ona göre
(hep bak bak yazmisim sansürledim)

Son düzenleme:
yok kelebegim degilim... gönüller bir olsun napalim.. bakarsin hepimiz antalyadan ev alir komsu oluruz...

Kız ben hayal gücümü kullanmaya çalışıyomm çok fena şeyler geçiyo hayalimden kavga ediyom sonra kendimle bi beceremedimm şunu..Ben de çok istiyorum ev almak eşim alcak ama yakında çok çalışıyoo o yapar ama ben yapamam adamın cebinde 1 kuruşu yokken araba alıyo dükkan acıyoo nasıl yapıyo anlamadım ...

peceli55 hoşgelmişsen topicimize buyur mhbbete katıl sende 55 olduğuna göre samsundanmısın yoksa???
selam herkese hoşbuldum gerçekten keyifle ıkuyorum yazdıklarınızıevet samsundan ben sizler?

İlaç içiyorum şimdi günde 3 bardak su içiyom hep ciiiisim geliyo ama şimdi gittim bidaha geldii kaldırmıyo bünyemm..Şimdi yiyorum sabah bazen binadan birilerini çagırıyorum güzel mükellef bi kahvaltı yapıyoz bazende küçük ekmek yiyorumm..Kızma bana yaa eşimde çok kızıyodu bi ara üstüme yürüdü ödüm koptu beni dövücek diyee böbreklerim rahatsızdı dr.. beni nefrolojiye yolladı böbrek yetmezliği olanlar gidiyomuşş yeme sen yeme öl acımıycam sana dedi. Sonra özele gittik sol tarafta 2 böbreğim var birbirine baglı fasülye gibi degil ama önemli değilmişş dr başka bi yere gitme yalandan böbreğini alırlar dedi öle kaldı...

esine yani enistemize saygilar...
ermis mi acaba?? söyle benim icinde ordan buraya okusun üflesin, kiminin duasi, kiminin, bedduasi demisler... biraz dua yollat bana hevugum demek kalbi temiz

ama millet kizmakta hakli... mideni bulandirarak icme.. az az ic.. o zaman bol bol bitki cayi ic, ihlamur falan.. suyu tatlandir hafif balla yada sekerle, sade icme... sen su icersen böbrekte sorun kalmaz...dr dogru demis, dikkatli olmakta fayda var

esine yani enistemize saygilar...
ermis mi acaba?? söyle benim icinde ordan buraya okusun üflesin, kiminin duasi, kiminin, bedduasi demisler... biraz dua yollat bana hevugum demek kalbi temiz

Söylerim eder Nazar değiyo öyle oldugu için ilk evlendiğimzde çok borcumuz vardı 900 lira maaş alıyodu onla 550 kira verdik faturalar filan borçları 1 sene bile olmadan bitirdik hesapladık hesapladık olmadı tutmadı hesap nasıl bitti bizde bilmiyoruz..çok çalışıyo ama bide dinine düşkün maşallah p..tesi perşembe oruçludur hepp kefaret orucuda tuttu bekarken haftada 1 hatim bitiriyomuşş sürekli namaz kılıyoduu..

oyy masallahh... ee hak dostu iste...
ayy bende böyle inancli müslüman biriyle evlenmek istiyorum.. ama burcu baska olsun, seninkinden istemem

İnşallah canım ya napıyım yaşama sevincim gitmişti kimseyi görmek istemiyodum bile kendimide boşverdimdi ozamanlar şimdide öyle ama bebişim gelsinn tekrar hayata 4 elle sarılıcam

Hş geldin hemşo bende karadenizliyimm..Sende katıl sohbete nasılsınn?

bende çeyrek hemşo sayılabilirmiyimki benim ananem rizeli annem yarı laz olsa bende çeyrek oluruumm hem ben karadenizi çok seviyom benim kociş orada yaptı askerlik gitcez inş bi ara gezmeğeee..

rabbim daim ve kaim eylesinn... bizlerede nasip etsiinnnn

oyy masallahh... ee hak dostu iste...
ayy bende böyle inancli müslüman biriyle evlenmek istiyorum.. ama burcu baska olsun, seninkinden istemem

Oda çok duygusal ondan öyle balık işte bende boğa tam zıtız birbirimize..Eşimin arkadaşları hep öyle insanlar sanada bulak Parolam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…