Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hemen yelkenleri indirme önce iyice ölç tart evlenince aşk diye bi duydu olmuyoo söyliyim ben..İNŞŞ. istediğin gibi bir eş olsun koçarin...

amin inşallah,teşekkür ederim cevabın için gerçekten.ölçmeye biçmeye başladım ama ben çok detaycıyım illa bişey çıkarırım ondan korkuyorum

iinşşalllahhhhh...........

ahh ah benim yasimda bekarmi kaldiki hevuk, benimki umutsuz vaka

ooooohhhh var tabii kız onlarda düzgün kız olmamasından yakınıyolarmışş...Kısmet meselesii düzgün biri olmadan zaten evlilik olsun diye evlenmemişsin iiiyikide..

hayde kısçeler sizlere doyum olmaz ben bi kk yı kolaçan edem de çıkem yarın grşrz artıkın hade öptümm hepicinizi..... rabbime emanetiz hepimiz.....

ooooohhhh var tabii kız onlarda düzgün kız olmamasından yakınıyolarmışş...Kısmet meselesii düzgün biri olmadan zaten evlilik olsun diye evlenmemişsin iiiyikide..
iyi bir motivasyon oldu bu simdi... dogru yani iyi olmasi icin ince eleyip sık dokuyoruz... ben sana detayli bi hayalimdeki profili cizerim

amin inşallah,teşekkür ederim cevabın için gerçekten.ölçmeye biçmeye başladım ama ben çok detaycıyım illa bişey çıkarırım ondan korkuyorum

Kısmet olduktan sonra eminn ol önüne geçemezsinn ben öyleydim..Kısmetimin biri elektirik elektiranik mezunu mastır lisans yapmışş adam ozamanda pilot olcaktıı Durumuda iyiydii görüşmede cep tel vardı kemerine takmışş okadar bagırdımkii ben bunu istemeemm kroo bu diyee herkese bi kulp..Eşimde paçozun tekiydii giydiklerini görsen önemsemiyoduu hiçç bilerek..Ama oldu herkes çok saşırmıştı nasıl evlendim diye..Bi özelliği yokk..Ama kalbii çokkk güzel..Benim aşkımdan önce ALLAH AŞKI İÇİN YANIYODUU BU CEZBETTİ BENİİ...

hayde kısçeler sizlere doyum olmaz ben bi kk yı kolaçan edem de çıkem yarın grşrz artıkın hade öptümm hepicinizi..... rabbime emanetiz hepimiz.....

iyi geçeler

bu mutlulugunuz insallah bu ay bi bebisle dahada kuvvetlenir

şşşşştttt noluyooo burdaa. sesiniz tüm kk yı sarmış .gidiyordum geri döndüm valla .....eeeeeee nabrsiniz canlar

Aman polis gelip almasın bizi ..Dinlesinle anacım bide ben bi türkü çığırıyım onlaraaaa çıkayıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm daglarada kurrrrtttttttt yesinnnnnnnnn beniiii...İyiyiz şekerim senden naber...

Rabbim banada nasip etsin inşallah.ahım şahım bişey beğenmedi benim gönlümde napim aşık oldumkanuni gibi ''gözüm gördü gönlüm sewdi'' bu söze bayılıyorum :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…