uşağın birineyolun çok başındayız bakalım zaman bize neler gösterecek
uşağın birineyolun çok başındayız bakalım zaman bize neler gösterecek
hayirlisi olsun insallah evlenirsiniz:123:
Oda çok duygusal ondan öyle balık işte bende boğa tam zıtız birbirimize..Eşimin arkadaşları hep öyle insanlar sanada bulak Parolam...
Hemen yelkenleri indirme önce iyice ölç tart evlenince aşk diye bi duydu olmuyoo söyliyim ben..İNŞŞ. istediğin gibi bir eş olsun koçarin...
iinşşalllahhhhh...........bende çeyrek hemşo sayılabilirmiyimki benim ananem rizeli annem yarı laz olsa bende çeyrek oluruumm hem ben karadenizi çok seviyom benim kociş orada yaptı askerlik gitcez inş bi ara gezmeğeee..
Kız sen zaten ne olursan ol kardeşimsinn...karadeniz düper ya çocukların şiveleri bile mükemmel cem yılmaz gitse iş yapamaz orda..ve dogasıda çok güzel ..inşallah gidersinizz...oyyyy gurban olayiiimm göğuuuun tavanlarine cülaya abıla baksa ne cüzalll...
Rabbim daim ve kaim eylesinn... Bizlerede nasip etsiinnnn
ahh ah benim yasimda bekarmi kaldiki hevuk, benimki umutsuz vaka
iyi bir motivasyon oldu bu simdi... dogru yani iyi olmasi icin ince eleyip sık dokuyoruz... ben sana detayli bi hayalimdeki profili cizerimooooohhhh var tabii kız onlarda düzgün kız olmamasından yakınıyolarmışş...Kısmet meselesii düzgün biri olmadan zaten evlilik olsun diye evlenmemişsin iiiyikide..
amin inşallah,teşekkür ederim cevabın için gerçekten.ölçmeye biçmeye başladım ama ben çok detaycıyım illa bişey çıkarırım ondan korkuyorum
hayde kısçeler sizlere doyum olmaz ben bi kk yı kolaçan edem de çıkem yarın grşrz artıkın hade öptümm hepicinizi..... rabbime emanetiz hepimiz.....
hayde kısçeler sizlere doyum olmaz ben bi kk yı kolaçan edem de çıkem yarın grşrz artıkın hade öptümm hepicinizi..... rabbime emanetiz hepimiz.....
Kısmet olduktan sonra eminn ol önüne geçemezsinn ben öyleydim..Kısmetimin biri elektirik elektiranik mezunu mastır lisans yapmışş adam ozamanda pilot olcaktıı Durumuda iyiydii görüşmede cep tel vardı kemerine takmışş okadar bagırdımkii ben bunu istemeemm kroo bu diyee herkese bi kulp..Eşimde paçozun tekiydii giydiklerini görsen önemsemiyoduu hiçç bilerek..Ama oldu herkes çok saşırmıştı nasıl evlendim diye..Bi özelliği yokk..Ama kalbii çokkk güzel..Benim aşkımdan önce ALLAH AŞKI İÇİN YANIYODUU BU CEZBETTİ BENİİ...
şşşşştttt noluyooo burdaa. sesiniz tüm kk yı sarmış .gidiyordum geri döndüm valla .....eeeeeee nabrsiniz canlar
Kısmet olduktan sonra eminn ol önüne geçemezsinn ben öyleydim..Kısmetimin biri elektirik elektiranik mezunu mastır lisans yapmışş adam ozamanda pilot olcaktıı Durumuda iyiydii görüşmede cep tel vardı kemerine takmışş okadar bagırdımkii ben bunu istemeemm kroo bu diyee herkese bi kulp..Eşimde paçozun tekiydii giydiklerini görsen önemsemiyoduu hiçç bilerek..Ama oldu herkes çok saşırmıştı nasıl evlendim diye..Bi özelliği yokk..Ama kalbii çokkk güzel..Benim aşkımdan önce ALLAH AŞKI İÇİN YANIYODUU BU CEZBETTİ BENİİ...
bende öprüm canımm Allaha emanet ol rüyandada bizi görr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?