Ölümüne Geyik Topiği :-))

Rabbim banada nasip etsin inşallah.ahım şahım bişey beğenmedi benim gönlümde napim aşık oldumkanuni gibi ''gözüm gördü gönlüm sewdi'' bu söze bayılıyorum :93:

amin canim insallah....
bizim garip gönlümüz ne görüyoki zavalli ne sevsin:44:

Son düzenleme:
iyi bir motivasyon oldu bu simdi... dogru yani iyi olmasi icin ince eleyip sık dokuyoruz... ben sana detayli bi hayalimdeki profili cizerim

Heheh tabii ya öyle vallaa çiz sen ben bakarımm öyle biri varmı.. Brett bitt filan isteme skın onu bulamam..:123: baş göz edek senide..

bizi ne yapsin allah askina ya...

Kabusu olalım işte bizsiz bi anı geçmesinn ..Benim böyle bi huyum var arkadaş konusunda eger çok seversem ben oda en çok beni sevsinn başı sıkıştımı ben bilim yardım edim başkası bilmesin öyle sahipleniyorumkii Öyle bir arkadaşım 1 tane vardı gerçii t..kızı artık yokk...

yurt disindayim ondan, türk mürk hak getire... yanlislikla biri hosuna gidecek olsa, baska dinden, o yüzden hic basimi kaldirip etrafa bile bakma geregi duymuyorum yaa pecelim iste böyle

kötüymüş walla ya ....:97:

Ay kız böyle diyince birden canım kocacığımı öpesim geldii... Du bi öpim gelim.. Ben yataga gitmedim diye burda kıvrıldı yattı kıyamam ...

ay kurban olsunlar senin sewgine

yurt disindayim ondan, türk mürk hak getire... yanlislikla biri hosuna gidecek olsa, baska dinden, o yüzden hic basimi kaldirip etrafa bile bakma geregi duymuyorum yaa pecelim iste böyle

Türkiyeye geldiğinde çıkmıyomiki biri kısmet meselesii bu mevzular ama işte inşallah hakııında hayırlısı Rabbim seninki kadar güzel yüreği olan bi adam çıkarsın karşına inşallahhhh..

iyi o zaman hep beraber rüyasina girelimde tümden şok... ay böyle gücümüz varsa flocke yi bi ziyaret etseydik sizden kurtulamiycammi rahat yokmu der sabah siz aksam siz
öyle bir arkadas cok iyi olur ama karsilasmak zor gibi

ay kurban olsunlar senin sewgine

Normalde pek belli etmiyorum şımarmasınn herşey dozundaaa o geliyo seni özledim diyo bende yardım etsene masayı hazırlayalım diyorumm küsüyoo... Bizimkiii değişik bişeyy Dana gözlerini yerim seninn balım diye seviyorum ayy benim koca kafalı kocam diyorum o nur yüzlüm balım ömrümümsün diyoo ben karşılık böylr sonra küsüyo yine suratı deişiyoo..

sagol canim amin.. cikmasina cikiyorda, 3-4 haftada ne olabilirki, nasip..

sizde böyle anlaşıyorsunuz,çok güzel ya biraz bişeyler öğreneyim sizden

sana inanamiyorum hevuk ya sen niye bende seni özledim demiyorsun, Allah iyiligini versin

iyi o zaman hep beraber rüyasina girelimde tümden şok... ay böyle gücümüz varsa flocke yi bi ziyaret etseydik sizden kurtulamiycammi rahat yokmu der sabah siz aksam siz
öyle bir arkadas cok iyi olur ama karsilasmak zor gibi

Hehhe bilinmez belkide şimdi rüyasında bizle uğraşıyodur adadayız hepimiz flockeeee flockkkeee diye herkeşler bişeler diyodur kafalar geçiyodur göüzün önünden hayıırrrr yetteer diye bagırıyodurr sabah ögreniriz...

sana inanamiyorum hevuk ya sen niye bende seni özledim demiyorsun, Allah iyiligini versin

Amann iş yetiştirmeye çalışıyorummm sıkılıyorum beni çok sevince yardım etsinn daha iyiii.Eli yanagıma koyuyo uff ellerini yıkamadınmı ellerin kir kokuyo diyorum Surat ifadesini görebilmek için sırf elini koklayıp bana bakıyo grip bi ifadeyle kopuyorum gülmekten ama yaaa halbukii adam elinii yıkamışş gelmişş Geriiizekalıı diye dolanmış agzına öyle diyo ban artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…