Rabbim banada nasip etsin inşallah.ahım şahım bişey beğenmedi benim gönlümde napim aşık oldumkanuni gibi ''gözüm gördü gönlüm sewdi'' bu söze bayılıyorum :93:
iyi bir motivasyon oldu bu simdi... dogru yani iyi olmasi icin ince eleyip sık dokuyoruz... ben sana detayli bi hayalimdeki profili cizerim
peçeli dökül rahatla bacımmm.sen dertlisin galibam aşşşşkkk ne güselll
ayyy bi selam veren bile yoook küstüm ve gidiyorummm
bizi ne yapsin allah askina ya...
amin canim insallah....
bizim garip gönlümüz ne görüyoki zavalli ne sevsin:44:
ayyy bi selam veren bile yoook küstüm ve gidiyorummm
niye ki??????????????????
aşığım canım .okca bolca hemde
yurt disindayim ondan, türk mürk hak getire... yanlislikla biri hosuna gidecek olsa, baska dinden, o yüzden hic basimi kaldirip etrafa bile bakma geregi duymuyorumyaa pecelim iste böyle
Ay kız böyle diyince birden canım kocacığımı öpesim geldii...Du bi öpim gelim.. Ben yataga gitmedim diye burda kıvrıldı yattı kıyamam ...
yurt disindayim ondan, türk mürk hak getire... yanlislikla biri hosuna gidecek olsa, baska dinden, o yüzden hic basimi kaldirip etrafa bile bakma geregi duymuyorumyaa pecelim iste böyle
Kabusu olalım işte bizsiz bi anı geçmesinn ..Benim böyle bi huyum var arkadaş konusunda eger çok seversem ben oda en çok beni sevsinn başı sıkıştımı ben bilim yardım edim başkası bilmesin öyle sahipleniyorumkii Öyle bir arkadaşım 1 tane vardı gerçii t..kızı artık yokk...
ay kurban olsunlar senin sewgine
Türkiyeye geldiğinde çıkmıyomiki biri kısmet meselesii bu mevzular ama işte inşallah hakııında hayırlısı Rabbim seninki kadar güzel yüreği olan bi adam çıkarsın karşına inşallahhhh..
Normalde pek belli etmiyorum şımarmasınn herşey dozundaaa o geliyo seni özledim diyo bende yardım etsene masayı hazırlayalım diyorumm küsüyoo...Bizimkiii değişik bişeyy Dana gözlerini yerim seninn balım diye seviyorum ayy benim koca kafalı kocam diyorum o nur yüzlüm balım ömrümümsün diyoo ben karşılık böylr sonra küsüyo yine suratı deişiyoo..
Normalde pek belli etmiyorum şımarmasınn herşey dozundaaa o geliyo seni özledim diyo bende yardım etsene masayı hazırlayalım diyorumm küsüyoo...Bizimkiii değişik bişeyy Dana gözlerini yerim seninn balım diye seviyorum ayy benim koca kafalı kocam diyorum o nur yüzlüm balım ömrümümsün diyoo ben karşılık böylr sonra küsüyo yine suratı deişiyoo..
iyi o zaman hep beraber rüyasina girelimde tümden şok... ay böyle gücümüz varsa flocke yi bi ziyaret etseydik sizden kurtulamiycammi rahat yokmu der sabah siz aksam siz
öyle bir arkadas cok iyi olur ama karsilasmak zor gibi
sana inanamiyorum hevuk yasen niye bende seni özledim demiyorsun, Allah iyiligini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?