Ölümüne Geyik Topiği :-))

tamam soralim rüyanda ne gördün diye.. huyanir kesin

sizde böyle anlaşıyorsunuz,çok güzel ya biraz bişeyler öğreneyim sizden

Bizim yaptıklarımızı yapma bencee biz kaldırabiliyoruzz herkes böyle olmaz..Ama eşim benii çook sever kapıyı açmadım diye arkadaşımı ve çilingir çagırıp kapının önünde ağlamışş arkadaşımda onunlaa..Güzel yanii aramız inşallah Rabbiim bozmasın çok kötü oldugumuz günlerde oldu tabii ama tanıyana kadar 2 kişi bir eve girdimii tanıdığın kişiden farklı birini buluyosun karşındaa..

tam romanliksiniz yani hevuk... masallah

Son düzenleme:

yok canım siz ewlisiniz böyle dawranamam,söyleyemem ama ben biraz uzak duruyorum neden bilmem yapı meselesi belkide.normalde diğer insanlara,çewreme böyle değilim sıcakkanlı oldğm sewecen olduğum söylenir ama ona o kadar değil mesafeliyim,ağzımdan çıkanlara çok dikkat ediyorum,onu incitcek bir şaka yada bir söz söylemeye korkuyorum.oysa benim tam tersim,ben incinirmiyim diye düşünmeden konuşur....ama gönül işte aşık bu çocuğa

kizlar size iyi sohbetler, benim uykum geldi, sonra görüsürüz insallah... iyi geceler.. ikinizide öpüyorum:79::79:

kizlar size iyi sohbetler, benim uykum geldi, sonra görüsürüz insallah... iyi geceler.. ikinizide öpüyorum:79::79:

bENDE ÖPÜYORUM CANIM HOŞÇAKAL BENDE UYİYİMM YARIN KOCİŞ İZİNLİİ SABAH ERKEN KALKARIZZ hoşçakaınnnnn

iyi geceler herkese

bu gece çatı delinse ama kocaman delinse ve aşağıdakiler su içinde uyansalar hergün çalar saat görevini yapan bulaşık makineleri çalışmaz hale gelse Allahım kötüyüm billiyorum ama lütfen lütfen..psikopatlar ama bugün birbirimize girdik ben 9 aylık hamişken kadın beni hüngür hüngür günlerce ağlattı evin yatak odası boşluğa bakıyor ne kötü di mi arkadaşlar dua edin bana bu şer insanlardan kurtulayım :18:

evet burdada yağmur yağıyorrr birden havada soğudu yaaa elmide burdaymış nasılsın elmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…