Hehhe bilinmez belkide şimdi rüyasında bizle uğraşıyoduradadayız hepimiz flockeeee flockkkeee diye herkeşler bişeler diyodur kafalar geçiyodur göüzün önünden hayıırrrr yetteer diye bagırıyodurr sabah ögreniriz...
sizde böyle anlaşıyorsunuz,çok güzel ya biraz bişeyler öğreneyim sizden
Bizim yaptıklarımızı yapma bencee biz kaldırabiliyoruzz herkes böyle olmaz..Ama eşim benii çook sever kapıyı açmadım diye arkadaşımı ve çilingir çagırıp kapının önünde ağlamışş arkadaşımda onunlaa..Güzel yanii aramız inşallah Rabbiim bozmasın çok kötü oldugumuz günlerde oldu tabii ama tanıyana kadar 2 kişi bir eve girdimii tanıdığın kişiden farklı birini buluyosun karşındaa..
tamam soralim rüyanda ne gördün diye.. huyanir kesin
tam romanliksiniz yani hevuk... masallah
Bizim yaptıklarımızı yapma bencee biz kaldırabiliyoruzz herkes böyle olmaz..Ama eşim benii çook sever kapıyı açmadım diye arkadaşımı ve çilingir çagırıp kapının önünde ağlamışş arkadaşımda onunlaa..Güzel yanii aramız inşallah Rabbiim bozmasın çok kötü oldugumuz günlerde oldu tabii ama tanıyana kadar 2 kişi bir eve girdimii tanıdığın kişiden farklı birini buluyosun karşındaa..
Flocke bizi gör bizi görr rüyandaaa flockeeeeeee..kız bide görüyomuş kendimden korkarım ha o vakit..ama yarın girmez o nete...
kizlar size iyi sohbetler, benim uykum geldi, sonra görüsürüz insallah... iyi geceler.. ikinizide öpüyorum:79::79:
nabersin elmi...hersey yolundamii???ben geldimmm:80:
kıslarrrr nerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?