Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıs ben burda bazılarını fena depiyom...hangi hasat zamanımda gördün beni ilk?

Ya ben de çok tepiyodum bi ara, sonra dedim ne gerek var,boşuna uzak kalıyom sahalardan sonra, gül eğlen coş, inceden giydir bırak...Ama sankim bu ara düzey yükseldi..Geçen gün alkol alan(alkolik değil) bi çocukla ilgili tartışma vardı, ben sandım sopalar havada uçuşur, birşey olmadı ama, edeplice dağılındı.

resimde gördüümde öle düşünmüştüm burda geyik yapan kadınla bu kadın aynı olamaz diyodum:83:

Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.

ben kolları sıvıyom,dilimi yana alıp gözler kapalı dalıyom....ama hiç kavgayı başlatan ben olmadım gari,hep onnar istediler ben de kırmadım onları...

slm, hevukcan, hosgeldin..ne konustugumuzu hevuga söylemeyin, yoksa oda marjinalfaydalinin kafasina indirebilir bi tane.. marjinal sen kendini korumaya al canim, nolur nolmaz

Hevukun düşük tehlikesi mi var? Allah kolaylık versin,sağlıkla kucagına aldırsın hevuk bacı, hörmetler..:92::92::92:

kıs yağlı güreş bilem yaptım burdan...o artık en uç noktaydı...millet saf zeytinyağ filan uzatıyodu bana....

Yok flocke boşver, gel deveye hendek atlat yani, bazılarına laf anlatacagına... Yağlı güreş filan çok manasız ve boşa harcanan cigabayt gibi geliyo bana gayrı... Bu arada şöyle misss gibi kokan bi zeytinyağı siparişi veresim var,koyu yeşil, zeytin kokan..Var mı tanıdık üreten?

bi kaç kere bana denk geldi ama onnar msj sayısı artsın diye cevap yazdıklarından gıcığım kalkıyodu yeniyim diye sesimide çıkaramıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…