Slm naber yavriler...
Slm naber yavriler...
kıs ben burda bazılarını fena depiyom...hangi hasat zamanımda gördün beni ilk?
yok canımm tersten okuyunca çıkıyooo
olsun sweedy,ses etmem ben bööle şeylere...flocke yazıldığı gibi okunuyo yane bende flok diye hep sonuna cum ekliyodum bundan sonra flockem dicem
kıs ben burda bazılarını fena depiyom...hangi hasat zamanımda gördün beni ilk?
resimde gördüümde öle düşünmüştüm burda geyik yapan kadınla bu kadın aynı olamaz diyodum:83:
Meryem ? Merve? Merry Kristmas?
ben kolları sıvıyom,dilimi yana alıp gözler kapalı dalıyom....ama hiç kavgayı başlatan ben olmadım gari,hep onnar istediler ben de kırmadım onları...Ya ben de çok tepiyodum bi ara, sonra dedim ne gerek var,boşuna uzak kalıyom sahalardan sonra, gül eğlen coş, inceden giydir bırak...Ama sankim bu ara düzey yükseldi..Geçen gün alkol alan(alkolik değil) bi çocukla ilgili tartışma vardı, ben sandım sopalar havada uçuşur, birşey olmadı ama, edeplice dağılındı.
ama sonra niye hüzünleniyolar ben de bunu anlamıyom....:86:ben kolları sıvıyom,dilimi yana alıp gözler kapalı dalıyom....ama hiç kavgayı başlatan ben olmadım gari,hep onnar istediler ben de kırmadım onları...
Slm naber yavriler...
kıs ben de erim okudum niyeyse...erkek ismi diye bişey demiim dedim....ay çok güldüm canımm sanada ii noeller ama noel geçeli bayaa oldu hanii meri=irem
ama sonra niye hüzünleniyolar ben de bunu anlamıyom....:86:
slm, hevukcan, hosgeldin..ne konustugumuzu hevuga söylemeyin, yoksa oda marjinalfaydalinin kafasina indirebilir bi tane.. marjinal sen kendini korumaya al canim, nolur nolmaz
kıs yağlı güreş bilem yaptım burdan...o artık en uç noktaydı...millet saf zeytinyağ filan uzatıyodu bana....Delidana tepiği yiyince yığılıveriyolardır. Hüzün mü yapıyolar sonra? Samanlıkta gözyaşları...
kıs yağlı güreş bilem yaptım burdan...o artık en uç noktaydı...millet saf zeytinyağ filan uzatıyodu bana....
oy bunu daha yeni gördüm gari....Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.
Hevukun düşük tehlikesi mi var? Allah kolaylık versin,sağlıkla kucagına aldırsın hevuk bacı, hörmetler..:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?