Ölümüne Geyik Topiği :-))

maalesef marjinalim...ben de senin gibi marketten alıyom ama arıyom gari,bulursam aklımdasın...

Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.

ben gerçek resminden bahsettiydim ama olsun avatardanda o mana çıkarılabilir aslında

bizz egeliyiz zeytin bahçelerimiz var canım ama bu sene az yılı bu sene accık pahalı olabilürr seneye çok yılı olucak ucuza bulabilirsinn

bi kaç kere bana denk geldi ama onnar msj sayısı artsın diye cevap yazdıklarından gıcığım kalkıyodu yeniyim diye sesimide çıkaramıyodum
yok ben depiyom direk...mide yanması yapıyo yoksam,talcid'e dayanıyom sonna...bu yüzden bi kaç sabıkam var gari...süreleri doldu çok şükür...

ben gerçek resminden bahsettiydim ama olsun avatardanda o mana çıkarılabilir aslında
hmmm:26:sert bi duruşum mu vardıydı? doğrudur hani gülücükler saçarak dolaşmıyom pek ortalıkta aslında...ama tam aksine aciip neşeli bi yapım vardır...depilmek istenmediği sürece...:86:

has zeytinyağını yemeğe dökmeye kıyamazsın böle sadece banasın gelir bol kekikli ohhhhh canım çekti şindii

hmmm:26:sert bi duruşum mu vardıydı? doğrudur hani gülücükler saçarak dolaşmıyom pek ortalıkta aslında...ama tam aksine aciip neşeli bi yapım vardır...depilmek istenmediği sürece...:86:

neşenden şüphem yok gülücüklede alakası yok ya resimde bi sinir durumu vardı mizac yapısı

Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.

kizlar size flocke ile ilgili onun haberi olmadigi bir animi anlatayim.. gecen gün tranvaydayim... iki tranvay yan yana durdu durakta, ben yan oturmsum, kafami kaldirdim, karsimda cok tatli ama surati bebek gibi bir bayan
( bende zaten o gün disarda yolda gülerek yürüyorum, bi yandanda insallah kimse görmez diyorum, yoksa deli diyecekler..o ruh halindeyim yani o gün..sebebi ise aklima flockenin "esinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topigindeki yazinin biri gelmisti)
e tabi o an o bayanin flocke olabilecegini düsündüm, acaba buna benziyormu diye...ay cok tatliydi ama..
tam göz göze geldik agzini acmis esniyordu..ben o sirada gözlerimi agzindan azcik daha yukari kaldirdim, kafasina sarik gibi bisey sarmis, hani pusi derlerya, o su siralar sal gibi takiliyor moda buralarda... kafasina baktim sarik ne is derken yine gözüm agzina kaydi, hala agzi acik... beni gülme krizi tuttu, hem yüzü cok tatli bakiyorum, hem agzini acmis, hem kafasinda sarik... yok baktim olmuyor, elimi yüzüme kapatip sessiz kahkahayi bastim,millet ne der biraktim yani.. ama gülmemek icin zorluyorum olmuyor... cama baktim mahcup sekilde o da gülümsedi.. yanindada esimi sevgilisimi kimdiyse sana niye gülüyor gibisinden birsey sorduki, baktim bu hem utanarak tebessüm etti, hemde omuzunu cekti, sorma gibisinden.. ya o gün ona da cok gülmüstüm.. o düsüncelerin üstüne o olay oluncada aklima flocke gelmisti...
ayy cok uzun oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…