maalesef marjinalim...ben de senin gibi marketten alıyom ama arıyom gari,bulursam aklımdasın...Yok flocke boşver, gel deveye hendek atlat yani, bazılarına laf anlatacagına... Yağlı güreş filan çok manasız ve boşa harcanan cigabayt gibi geliyo bana gayrı... Bu arada şöyle misss gibi kokan bi zeytinyağı siparişi veresim var,koyu yeşil, zeytin kokan..Var mı tanıdık üreten?
Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.
Yok flocke boşver, gel deveye hendek atlat yani, bazılarına laf anlatacagına... Yağlı güreş filan çok manasız ve boşa harcanan cigabayt gibi geliyo bana gayrı... Bu arada şöyle misss gibi kokan bi zeytinyağı siparişi veresim var,koyu yeşil, zeytin kokan..Var mı tanıdık üreten?
yok ben depiyom direk...mide yanması yapıyo yoksam,talcid'e dayanıyom sonna...bu yüzden bi kaç sabıkam var gari...süreleri doldu çok şükür...bi kaç kere bana denk geldi ama onnar msj sayısı artsın diye cevap yazdıklarından gıcığım kalkıyodu yeniyim diye sesimide çıkaramıyodum
yok ben depiyom direk...mide yanması yapıyo yoksam,talcid'e dayanıyom sonna...bu yüzden bi kaç sabıkam var gari...süreleri doldu çok şükür...
hmmm:26:sert bi duruşum mu vardıydı? doğrudur hani gülücükler saçarak dolaşmıyom pek ortalıkta aslında...ama tam aksine aciip neşeli bi yapım vardır...depilmek istenmediği sürece...:86:ben gerçek resminden bahsettiydim ama olsun avatardanda o mana çıkarılabilir aslında
ben gerçek resminden bahsettiydim ama olsun avatardanda o mana çıkarılabilir aslında
çok basit,gayet sakince konuşurken birinle,araya zart diye başkası girip bam teline basıyo...sonna da ben depmeye başlıyom susuyo....hep merak etmiştim nasil olayooo bu iş?:26:
valla sanırsam en kıdemlisi sensin,girişin ağustos 2009kkda hengimiz en eskiyiz acep şimdi bunu merak ettim
kkda hengimiz en eskiyiz acep şimdi bunu merak ettim
hmmm:26:sert bi duruşum mu vardıydı? doğrudur hani gülücükler saçarak dolaşmıyom pek ortalıkta aslında...ama tam aksine aciip neşeli bi yapım vardır...depilmek istenmediği sürece...:86:
bunu kahvaltıda fırından yeni çıkmış ekmekle yapıyom....has zeytinyağını yemeğe dökmeye kıyamazsın böle sadece banasın gelir bol kekikli ohhhhh canım çekti şindii
has zeytinyağını yemeğe dökmeye kıyamazsın böle sadece banasın gelir bol kekikli ohhhhh canım çekti şindii
Hee, çok pazulu bi havası var dee mi :) Benim de aklıma feminist geldiydi..Ya da dedim mutfakta aşçı, evinde hizmetçi osmanlı hatunlarından hissediyo kendini, sıkmış pazuları.
yok kıs orda güneş batıyodu gozüme gozüme geliyodu.....neşenden şüphem yok gülücüklede alakası yok ya resimde bi sinir durumu vardı mizac yapısı
Niieeeeyyy? Siz birbirinizin gerçek resmini mi gördünüz?? Hepiniz birbirinizi biliyosunuz yani sima olarak? Bİ ben mi hepinizi orko gibi hayal ediyom? Orko için bakınız:
orko - Google'da Ara
bunu kahvaltıda fırından yeni çıkmış ekmekle yapıyom....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?