Ölümüne Geyik Topiği :-))

Niieeeeyyy? Siz birbirinizin gerçek resmini mi gördünüz?? Hepiniz birbirinizi biliyosunuz yani sima olarak? Bİ ben mi hepinizi orko gibi hayal ediyom? Orko için bakınız:
orko - Google'da Ara
bi ara öle durumlar olduydu hepimiz demesekte bazımız resimlerimizi koymuştuk hi mennnn ben bunu çok seğrederdim

valla sanırsam en kıdemlisi sensin,girişin ağustos 2009
amooooo o kadar olmuş mu?
Bak herbirimizn mesajının sağ üstünde giriş tarihi ve mesaj sayısı yazıyor.Böylece ay başına düşen mesaj sayısından kim en geveze, o bilgiye de rahatlıkla ulaşabilirsin.

ayyyy güldüüümmmmmmm bende flockele o an tanıştım diyecen diye nasıl kıskandıydım

Son düzenleme:
kim bilir belkim o da bizim topiğe yazar bi gün...o vakit derim gari ben onu tanıyom diye....:86:

hANGİSİ geldi kız aklına, çok bomba şeyler var orada..Bi hatırla bakem hangisiydi.

ay rüyamda gördüydüm kayseride bi kadınla tanışıyom meğer oda buraya yazıyomuş bende kkcıyım dedim ama beni bi görseniz kkdan canlı arkadaşım oldu diye nasılda seviniyodum

sweedy,kayseride olduğunu biliyom,çay sözünü aldım,yolum düşerse haber vercem sana gari....burcunun da istanbulda olduğunu biliyom,onun da bi çay sözü var...parola almanyada,onunla buluşup görüşmemiz zor,memleketini söyledi ama açıklamamı ister mi bilmiyom....hepiniz aklımdasınız bu yüzden...

Böööyle koyu yeşil, zeytin zeytin kokuyo dee mi? Taş baskı ve kontinü arasındaki fark ne peki? Bi de sızma.

kız o kadarını bende bilmiyom dayım yaptırıp getiriyo bizde yiyoz ama sızma posasından arındırılmış olabilir taş baskı ve kontinü de eski ve yeni zeytinyağı çıkarılış biçimleri

eevveeeetttt görrdüükkk yubbiiii

O zaman beni deli gibi merak ediyonuz Kendimden bahsediyim, boyum 1.70, kilom 55, saçım kumral, gözüm yeşil, dilim uzun, çatık kaş çizgim var, gören korkar ve önümde saygıyla eğilir, açılır ve bana yol verir Pisleeerrr.. Ne zaman görünüz birbirinizi bakiyim ? Ben de merak ediyom ama şimdi, yazık değil mi banaaa, ben size naaaptım

acikcasi ben burdan sadece flockeyi gördüm... yolda olurda rastlasirsak, eline kagidi tutusturup imza istiycem, o kadar topigi var
sen yaninda resimde bulundur flocke, direk resme imza atarsin okmi... dünya kücüktür, bugün almanyada yarin antalyada bellimi olur.. ayy hayat bu ya..birde komsu olursak icinizden biriyle bir gün...
yine anlasirmiydik acaba?
topige yaziyormusuz cok tuhaf komsum var, sonra o da yaziyormus ahh canim takma kafana
ama insan burda anlastigiyla kesin realdede anlasir...

dur hele,herkeşi görmedik...burcu fake attı bize,kelebek uzaktan çekilmiş gözlüklü gösterdi kendini,tuğçe ve mandalina konuyu değiştirdi....bi de eren vardı,resim istedik topiği terk etti....

sıtar neyin yaptın sen de beni kıs...havalancem birazdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…