bi ara öle durumlar olduydu hepimiz demesekte bazımız resimlerimizi koymuştuk hi mennnn ben bunu çok seğrederdimNiieeeeyyy? Siz birbirinizin gerçek resmini mi gördünüz?? Hepiniz birbirinizi biliyosunuz yani sima olarak? Bİ ben mi hepinizi orko gibi hayal ediyom? Orko için bakınız:
orko - Google'da Ara
amooooo o kadar olmuş mu?valla sanırsam en kıdemlisi sensin,girişin ağustos 2009
Bak herbirimizn mesajının sağ üstünde giriş tarihi ve mesaj sayısı yazıyor.Böylece ay başına düşen mesaj sayısından kim en geveze, o bilgiye de rahatlıkla ulaşabilirsin.
kizlar size flocke ile ilgili onun haberi olmadigi bir animi anlatayim.. gecen gün tranvaydayim... iki tranvay yan yana durdu durakta, ben yan oturmsum, kafami kaldirdim, karsimda cok tatli ama surati bebek gibi bir bayan
( bende zaten o gün disarda yolda gülerek yürüyorum, bi yandanda insallah kimse görmez diyorum, yoksa deli diyecekler..o ruh halindeyim yani o gün..sebebi ise aklima flockenin "esinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topigindeki yazinin biri gelmisti)
e tabi o an o bayanin flocke olabilecegini düsündüm, acaba buna benziyormu diye...ay cok tatliydi ama..
tam göz göze geldik agzini acmis esniyordu..ben o sirada gözlerimi agzindan azcik daha yukari kaldirdim, kafasina sarik gibi bisey sarmis, hani pusi derlerya, o su siralar sal gibi takiliyor moda buralarda... kafasina baktim sarik ne is derken yine gözüm agzina kaydi, hala agzi acik... beni gülme krizi tuttu, hem yüzü cok tatli bakiyorum, hem agzini acmis, hem kafasinda sarik... yok baktim olmuyor, elimi yüzüme kapatip sessiz kahkahayi bastim,millet ne der biraktim yani.. ama gülmemek icin zorluyorum olmuyor... cama baktim mahcup sekilde o da gülümsedi.. yanindada esimi sevgilisimi kimdiyse sana niye gülüyor gibisinden birsey sorduki, baktim bu hem utanarak tebessüm etti, hemde omuzunu cekti, sorma gibisinden.. ya o gün ona da cok gülmüstüm.. o düsüncelerin üstüne o olay oluncada aklima flocke gelmisti...
ayy cok uzun oldu yaa
kim bilir belkim o da bizim topiğe yazar bi gün...o vakit derim gari ben onu tanıyom diye....:86:kizlar size flocke ile ilgili onun haberi olmadigi bir animi anlatayim.. gecen gün tranvaydayim... iki tranvay yan yana durdu durakta, ben yan oturmsum, kafami kaldirdim, karsimda cok tatli ama surati bebek gibi bir bayan
( bende zaten o gün disarda yolda gülerek yürüyorum, bi yandanda insallah kimse görmez diyorum, yoksa deli diyecekler..o ruh halindeyim yani o gün..sebebi ise aklima flockenin "esinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topigindeki yazinin biri gelmisti)
e tabi o an o bayanin flocke olabilecegini düsündüm, acaba buna benziyormu diye...ay cok tatliydi ama..
tam göz göze geldik agzini acmis esniyordu..ben o sirada gözlerimi agzindan azcik daha yukari kaldirdim, kafasina sarik gibi bisey sarmis, hani pusi derlerya, o su siralar sal gibi takiliyor moda buralarda... kafasina baktim sarik ne is derken yine gözüm agzina kaydi, hala agzi acik... beni gülme krizi tuttu, hem yüzü cok tatli bakiyorum, hem agzini acmis, hem kafasinda sarik... yok baktim olmuyor, elimi yüzüme kapatip sessiz kahkahayi bastim,millet ne der biraktim yani.. ama gülmemek icin zorluyorum olmuyor... cama baktim mahcup sekilde o da gülümsedi.. yanindada esimi sevgilisimi kimdiyse sana niye gülüyor gibisinden birsey sorduki, baktim bu hem utanarak tebessüm etti, hemde omuzunu cekti, sorma gibisinden.. ya o gün ona da cok gülmüstüm.. o düsüncelerin üstüne o olay oluncada aklima flocke gelmisti...
ayy cok uzun oldu yaa
Niieeeeyyy? Siz birbirinizin gerçek resmini mi gördünüz?? Hepiniz birbirinizi biliyosunuz yani sima olarak? Bİ ben mi hepinizi orko gibi hayal ediyom? Orko için bakınız:
orko - Google'da Ara
kizlar size flocke ile ilgili onun haberi olmadigi bir animi anlatayim.. gecen gün tranvaydayim... iki tranvay yan yana durdu durakta, ben yan oturmsum, kafami kaldirdim, karsimda cok tatli ama surati bebek gibi bir bayan
ayy cok uzun oldu yaa
kim bilir belkim o da bizim topiğe yazar bi gün...o vakit derim gari ben onu tanıyom diye....:86:
herhalde tahminimce plajda uyuklamam geldi aklına...hANGİSİ geldi kız aklına, çok bomba şeyler var orada..Bi hatırla bakem hangisiydi.
Böööyle koyu yeşil, zeytin zeytin kokuyo dee mi? Taş baskı ve kontinü arasındaki fark ne peki? Bi de sızma.
eevveeeetttt görrdüükkk yubbiiii
he-man : Erkek adam.
ve kız kardeşi she-ra.....he-man : Erkek adam.
dur hele,herkeşi görmedik...burcu fake attı bize,kelebek uzaktan çekilmiş gözlüklü gösterdi kendini,tuğçe ve mandalina konuyu değiştirdi....bi de eren vardı,resim istedik topiği terk etti....O zaman beni deli gibi merak ediyonuzKendimden bahsediyim, boyum 1.70, kilom 55, saçım kumral, gözüm yeşil, dilim uzun, çatık kaş çizgim var, gören korkar ve önümde saygıyla eğilir, açılır ve bana yol verir Pisleeerrr.. Ne zaman görünüz birbirinizi bakiyim ? Ben de merak ediyom ama şimdi, yazık değil mi banaaa, ben size naaaptım
sıtar neyin yaptın sen de beni kıs...havalancem birazdan....acikcasi ben burdan sadece flockeyi gördüm... yolda olurda rastlasirsak, eline kagidi tutusturup imza istiycem, o kadar topigi var
sen yaninda resimde bulundur flocke, direk resme imza atarsin okmi... dünya kücüktür, bugün almanyada yarin antalyada bellimi olur.. ayy hayat bu ya..birde komsu olursak icinizden biriyle bir gün...
yine anlasirmiydik acaba?
topige yaziyormusuz cok tuhaf komsum var, sonra o da yaziyormus ahh canim takma kafana
ama insan burda anlastigiyla kesin realdede anlasir...
iyi aksamlarrr:82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?