iyi aksamlarrr:82::82::82:
iyi aksamlarrr:82::82::82:
hoşgELMİşsen diyerek yılın kelime oyununa da imzamı atmak istiyorum
we are the geyikssssssss we are the worllllllllld....yani marjinal bu kadar olurrrr
ben nedense seni 1.60 civarlarında düşünüyodum....sorma niye,ben de bilmiyom!Valla başka konulardan adam toplayıp geleceeem kamyonla..Hepsi beğensin daha çok beğensin deyü...Noldu, beni daha da merak ettiniz mi
Valla başka konulardan adam toplayıp geleceeem kamyonla..Hepsi beğensin daha çok beğensin deyü...Noldu, beni daha da merak ettiniz mi
horanta gece burda olursanız uğramaya çalışıcam benim erkekler ilgi istiyolar onlarlan ilgileniyim accük
ben nedense seni 1.60 civarlarında düşünüyodum....sorma niye,ben de bilmiyom!
hoşgeldin elmii
hoşgeldin elmiiiii
Hos buldum kizlar kizlar.hoşgELMİşsen diyerek yılın kelime oyununa da imzamı atmak istiyorum
elmiyi kaçırdıkkkkkk
ama uyanınca evinden tut yufkacına kadar kızıp sitrese giriyon gari,ne işe yarar dakik uyuman o vakit?sitres değil midir cildin düşmanı olan?Ben burda olmam cicim, saat 00.00la 00.005 arasında yatağa girerim.Güzellik uykumdan asssla ödün vermemNoldu daha çok merak ettiniz mi
koy baam avatarına resmini
Ben burda olmam cicim, saat 00.00la 00.005 arasında yatağa girerim.Güzellik uykumdan asssla ödün vermemNoldu daha çok merak ettiniz mi
hadün beni yolcu edin baahalım yoksa ağlarım
Koymuyom işte, meraktan çatlayın da patlayın. Beni merak edin anacım, baaaaiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?