Ölümüne Geyik Topiği :-))

hangi sehirdeydin, atlayip gelicem ben, insallah deniz kenaridir, gelmisken tatilde yapayim
re sim re sim re sim

Ankara anacım, bozkırın özü.Behzat Ç hayranıyım, angaralıyım dötü karalıyım. Ama var bizimce kendimizce göletlerimiz, küvete de su doldururum. Beklerim cidden. Sayıştaya neyim işiniz düşerse..Danıştayla yargıtay da yakın ....

Hadi gülegüle git sen, sen yokken eğlenceli şeyler konuşmayız, sussaaar susar bakarız. Flocke alışkın zaten dün geceki misafirinden

ee konuşmayın tabisi kambersiz düğün bensiz geyik olmaz diyerekten ben kaçar hepicinizi sefiyom öpüyom yanaklarınızdan çimdiriyom mıncıklıyom byesssssssss

resim neyin koymanızı yasaklıyom artıkın,bahsi bilem geçse millet gaçıyo bu ne yaf???

Son düzenleme:
köşedeki dürümcü açık mıdır acep?ve açık olsa dahi benim herüf yokken dürümcüye goşturmam mantıklı mıdır acep?hade mantık bulduk işin içinde çıktık diyelim,dönüşüm muhteşem olur mu acep? herşeyi sağ salim atlattık flocke-gülün suçu ne davası olmadı dürüm elimde pc. karşısında hala beni bekliyo olur musunuz acep?buna da he derseniz ben bu saatte içinde ne eti belli olmayan dürümden yerken mide fesadı geçirir miyim bu saate acep?tüm bu soruların cevabı az sonra dersem ve buzdolabına gidsip bi elma ile konuyu kapatsam beni yılın geyiği ilan eder misiniz acep?

disari cikmana izin yok flocke... elma al gel
bende bi cay alip geleyim bari... flocke elmanin kabuklarini yüzüne sür, süper güzellestiriyor cildi.. gözaltinada cok iyi.. morluklari aliyor.. kizlar bilginize

disari cikmana izin yok flocke... elma al gel
bende bi cay alip geleyim bari... flocke elmanin kabuklarini yüzüne sür, süper güzellestiriyor cildi.. gözaltinada cok iyi.. morluklari aliyor.. kizlar bilginize
olur benim herüf gozüme bi tene çaktığında elma kabuğu koyiim gari...

Ya bak dürüm dedin canımı çiğ köfte çektirttin. Valla aradım buldum hee,adam 12ye kadar çalışıyomuş da eve servis yapar mı, yapsa en az kaç leğen alman gerekir ki yapsın..

sen çiğköfteyi leğenle mi alıyon?annamadım ben şincik...:26:

Yok gecenin bu vakti siparişi eve getirmek için adamlar leğenle satıyo, porsiyon için eve servis yapmiyolar. Leğenle çiğköfte yesem, artık beni sabahki b.klu işkencelerinde değerlendirirsin sanırım.

Yok gecenin bu vakti siparişi eve getirmek için adamlar leğenle satıyo, porsiyon için eve servis yapmiyolar. Leğenle çiğköfte yesem, artık beni sabahki b.klu işkencelerinde değerlendirirsin sanırım.
son bi tene daha yiyecem derken çiğköfteyi ağızına atmanla sırtüstü devrilir,bacaklar havada öölece yatarmışsın...

olur benim herüf gozüme bi tene çaktığında elma kabuğu koyiim gari...

Allah korusun ya... öyle degil, hani uykusuzluktan gözler morlasiyorya ona, kirisikliga falan, göz etrafindaki susuzluga iyiymis...cay alirken hayrina elmada yedim flocke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…