son bi tene daha yiyecem derken çiğköfteyi ağızına atmanla sırtüstü devrilir,bacaklar havada öölece yatarmışsın...
cigköfteyi bende cok severim....yapmayi bilen varmi.. urfali biriyle evlenicem ben karar verdim
anteplilerin yemekleri daha güsel oluyo,komşu şehre bakın sen bence...cigköfteyi bende cok severim....yapmayi bilen varmi.. urfali biriyle evlenicem ben karar verdim
anteplilerin yemekleri daha güsel oluyo,komşu şehre bakın sen bence...
Dostum antepliyle evlen, onların menü daha zengin
anteplilerin yemekleri daha güsel oluyo,komşu şehre bakın sen bence...
kimin önce yazdığı önemli değil,önemli olan parolanın önce kimi okuduğu...Hahahayt, ben saniye farkıyla daha uzağa işemişim, önce yazmışım
olmazz.... söz agizdan bi kere cikti
sahi siz eslerinizle ayni sehirdenmisiniz ayri sehirdenmi
kimin önce yazdığı önemli değil,önemli olan parolanın önce kimi okuduğu...
eyi hade...barışak gari....Parola da önce beni okumuş ki önce benden alıntı yapmış. Neyse hadi gel barışalım, aynı anda düşündük diyelimKalplerimiz birmiş diyelim
o memleketin bi ucundan ben memleketin diğer ucundan...
cok sükür tatliya baglandi bu is...
Kültür sentezi yani?? Sizin evde ne çeşit çeşit yemek pişiyodur o zamannnnnYa noluyo bana böyle gece aşermeleri..Valla az önce çiğ köfte gelmeyince kalkıp ekmeğime halis tereyağı sürüp yedim gecenin bu vakti....
aa sen hamilesindemiiii..... o konusu nicin acilmisti?
ben yöresel ve osmanlı mutfağını seviyorum,italyan mutfağı alman mutfağa açmıyo beni pek...bu tip yemekler pişiyo bizde...Kültür sentezi yani?? Sizin evde ne çeşit çeşit yemek pişiyodur o zamannnnnYa noluyo bana böyle gece aşermeleri..Valla az önce çiğ köfte gelmeyince kalkıp ekmeğime halis tereyağı sürüp yedim gecenin bu vakti....
ben yöresel ve osmanlı mutfağını seviyorum,italyan mutfağı alman mutfağa açmıyo beni pek...bu tip yemekler pişiyo bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?