Ölümüne Geyik Topiği :-))

Allah'tan yaz geliyor marjinalfaydali, yoksa o karpuz resmini ordan cek diycektim..sana bide kapi kapi karpuz arardik

Yav folik molik almıyom ama bi taraftan da seney martnisanmayıs üçlüsünden birinde doğacak şekilde mi ayarlasam diyorum.Yani hazirantemmuzağustos üçlüsünde davet etmek lazım geliyo.Neyse ki karpuz mevsimi bitmemiş oluyo.

zaten artik yemek yapmak cok kolay.. her programda bir degisik yemek tarifi veriyorlar...zaten yemek programlarina bakmaktan kilo aldik...
-----
kizlaarr bisey diycem, ben son zamanlarda her cümleye ayni kelimeyle basmr oldum.. gecende bak ... bak... bak... diye yazmisim hic farkinda degilim... ilk cümledeki zateni silecektim ama görün diye silmedim... hersey yolundadir degil mi?:96:

Umarım normalidir, ben de "ya"yla başlıyorum zira.

hayret bugün benim uykum geliyor.. 1 den önce uyuyamayan ben... caylar iyi geldi demekki

:97:niye yazmiyorsunuz... kesin suan flocke dürüm yiyor, marjinalfaydalida cigköfte....
ben azimle cayimi yudumluyorum

iyi siz yemek ben de temizlik molasinda artik nasil molaysa
kizi bici bici yaptim simdikte evimle ilgileniyom ahh ahh kendimle ne zaman acaba:97:

orayida simdi okuyorum, görünce bende aa tam marjinali yazmis dedim...

Hee koceme sesli okudum, o da dedi bunu sen yazmışsın kendini kamufle etmene lüzum yok ben senin kocenim, bana dürüst ol dedi Yav flockenin telefonundaki dünkü misafiri sanırsam.Sustukları büyüdü içindeee Bugun de aradı dünkü söylemek isteyip diyemediklerini anlatıyo.Belki de karşılıklı ahizelerde susuyolardır.

iyi siz yemek ben de temizlik molasinda artik nasil molaysa
kizi bici bici yaptim simdikte evimle ilgileniyom ahh ahh kendimle ne zaman acaba:97:

oyyy kizini benim icin iyice öp... yanaklarindann.... kucakla pestilini cikarana kadar saril..
baak marjinal bakta örnek all...bebek nasil sevilirmis diye

Bi de ben gidiyim artık hanımlar..Malum topiccene merak edilen yüz hatlarım ve o yüzü zinde tutmak için uyumam gereken önümde 8 saatim var ..Şimdi başlasam sabah 08:13te anca biter İyi geceler hepinize

ayy öldüm gülmektenn.... dur gelsin de o dünkü mistik gücleri olan misafiri sorayim, komsu falanmi yoksa yabancimi...

Bi de ben gidiyim artık hanımlar..Malum topiccene merak edilen yüz hatlarım ve o yüzü zinde tutmak için uyumam gereken önümde 8 saatim var ..Şimdi başlasam sabah 08:13te anca biter İyi geceler hepinize

tamam canim iyi geceler.. bakkim yazan olmazsa bende cikarim birazdan...

yapiyorum önce kisliklari kaldirip yazli kiyafetleri düzenledim.simdikte süpürüyom siliyorm.

gidelim gidelim nezaman bu pazar hangi günleri

bakirköyde cumartesi günüymüs.. hergün belli yerlerde vardir... cok sahane seyler oluyor elmi, gitmeyi cok isterim yolum düser insallah.. bi ucak ayarlayip gidelim bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…