Allah'tan yaz geliyor marjinalfaydali, yoksa o karpuz resmini ordan cek diycektim..sana bide kapi kapi karpuz arardik
zaten artik yemek yapmak cok kolay.. her programda bir degisik yemek tarifi veriyorlar...zaten yemek programlarina bakmaktan kilo aldik...
-----
kizlaarr bisey diycem, ben son zamanlarda her cümleye ayni kelimeyle basmr oldum.. gecende bak ... bak... bak... diye yazmisim hic farkinda degilim... ilk cümledeki zateni silecektim ama görün diye silmedim... hersey yolundadir degil mi?:96:
elmi yemek molasindayiz canim
kizlar bir haftasonu istanbulda bulusup pazara gidelimmi?
iyi siz yemek ben de temizlik molasinda artik nasil molaysa
kizi bici bici yaptim simdikte evimle ilgileniyom ahh ahh kendimle ne zaman acaba:97:
Pazar yazısı değil len, bebek yazısı bana göre
Gidelim m diyim, gidin mi diyim...Burada da var, adı da everybody's nişantaşı.
orayida simdi okuyorum, görünce bende aa tam marjinali yazmis dedim...
iyi siz yemek ben de temizlik molasinda artik nasil molaysa
kizi bici bici yaptim simdikte evimle ilgileniyom ahh ahh kendimle ne zaman acaba:97:
Hee koceme sesli okudum, o da dedi bunu sen yazmışsın kendini kamufle etmene lüzum yok ben senin kocenim, bana dürüst ol dediYav flockenin telefonundaki dünkü misafiri sanırsam.Sustukları büyüdü içindeee Bugun de aradı dünkü söylemek isteyip diyemediklerini anlatıyo.Belki de karşılıklı ahizelerde susuyolardır.
Süpürge çalıştırıyom deme, takır tukur sehpaları koltukları çekiyom deme, düşüp bayılırım
Bi de ben gidiyim artık hanımlar..Malum topiccene merak edilen yüz hatlarım ve o yüzü zinde tutmak için uyumam gereken önümde 8 saatim var..Şimdi başlasam sabah 08:13te anca biter İyi geceler hepinize
yapiyorum önce kisliklari kaldirip yazli kiyafetleri düzenledim.simdikte süpürüyom siliyorm.
gidelim gidelim nezaman bu pazar hangi günleri
yapiyorum önce kisliklari kaldirip yazli kiyafetleri düzenledim.simdikte süpürüyom siliyorm.
gidelim gidelim nezaman bu pazar hangi günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?