yapiyorum önce kisliklari kaldirip yazli kiyafetleri düzenledim.simdikte süpürüyom siliyorm.
gidelim gidelim nezaman bu pazar hangi günleri
oyyy kizini benim icin iyice öp... yanaklarindann.... kucakla pestilini cikarana kadar saril..
baak marjinal bakta örnek all...bebek nasil sevilirmis diye
hyir altkatta kayinvalidem oturiy ortakatta ben üstkatta daesimin babannesi oturiyO zaman lütfen evim müstakil de, ya da komşum yok de, ya da birşey deeeee...De ki yatacığımda rahat uyuyabileyim
ayy valla gidelim ben agistosta ucuyorum ins. gel birlikte gidelim.bakirköyde cumartesi günüymüs.. hergün belli yerlerde vardir... cok sahane seyler oluyor elmi, gitmeyi cok isterim yolum düser insallah.. bi ucak ayarlayip gidelim bi gün
cidden ses olmuyormu komsulara, bak marjinal bunalima girdi, galiba müstakil ev
doğduğu anı kimse tarif edemez sana...bunu kendin yaşamalısın.minicik sevimli mis gibi kokan,gözlerini açıp açıp kapatan,dilinle dudaklarını sürekli yalayan savunmasız ve masum bir melek veriyorlar sana...her yüzüne baktığında 'iyiki varsın...'diyeceksin...daha önceden olmadığı için hayıflanacaksın,onsuz zaman nasıl geçmiş şaşıracaksın...
içgüdüsel olarak bir koruma kalkanı oluşturacaksın,en ufak bi mikrobu boğasın gelecek...zorluklarının arasında en çok uykusuzluk olacak,bazen de bunalacaksın gazından nazından ama bi şapşal bakışı sana tüm sabrını geri verecek...
evet aynen katılıyorum ve ekliyorum nefesini teninde duyucan kucağından hiç indirmek istemicen başkası almasın hep senin olsun diye beklicen işte özgürlük denen şey bence bu
evet özgürlüğün belli bir zaman gidecek sinir sitres yapacan ama bu bebiş için olunca bi yerde kendini frenlicen bu o pisi için olduğundan hiç huzursuz olmıcan bebekle ilkleri yaşamak çok güzel ilk ınne demesi babasına gülücük atması seni okadar mutlu edecekki şükrüne şükür eklicen
bak dün ne oldu anlatıyım sana yemek yiyoz bizim oğlan öle dilli bişi değil başladı bağırmaya mama mama demeye verdikçe yiyo tabi daha bi iştahla mama demeye başladı yemei bıraktım ama nasıl açtım bi görsen oğlumu yediriyorum o yedikçe benim karnım doyuyo o mutlu oldukça ben ağlıyorum Rabbim sen ne büyüksün benim bebeğimde acıkmayı yemek yemeyi biliyor çene vermeyi öğrendi diye
evlerimizde yalnız değiliz evet bizi koruyan melekler var pis yerlerde olan şeyler ve 3 harflilerde var.realist yaklaşımda bulunman içini rahatlatıyosa hep öyle düşün uyku konusundada ben çok korktuğumda yorganı kafama çekrdim hep.banyo ve tuvalet kapılarını kapat evde çöp varsa at birde nas felak oku bence
tahminimce 3 harflileri olan biri bu Allah şerlerinden korusun
palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....
eşimizi başka bi kadın doğurduğu halde ne kadar çok seviyoruz bebeğimiz mucize olarak içmizde büyüyorr insan nasıl sevmesin o minicik elleri gözleri anne diyen dilleri rabbim aratmasın inş. acılarınıda göstermesin kimseye
öyle bi lüksün yok ki....en bunalımlı anlarında bilem çizgifilm izleyecen oyun oynayacan ve parka gidecen...yok ööle ben depresyondayım filan...
gerilmek mi???he he he ööle bi lüksün de yok...:87:
enemm kaç saattir burda kendi basıma hayaller kuruyom,denize girelim diom kimse gelmiyo
temem kuzucum mrk etmekız olmadı biz beraber gireriz yalnız bana dikkat et itbalıklarını görünce atlas okyanusunuda geçerim ben
ben çayı demleyeyim. portakal sıkayım kzılar gelince kahvaltı yaparız. kendimede bir Türk kayfesi yapayım.
günaydın tuğçem...bi önceki sayfaları okuyup geliyom.........
muhabbet benden sonna da devam etmiş gari....sen ne ettin görüşmeyeli?
yaaaa,çok üzüldüm...hasta filan mıydı?eve gittim,yemek faslı falan sonna sülümanı izledim,uyuyakalmısım gene koltukta salondaama sabah bir kalktım tavsanıma bakim die ölmüş ona çok üzüldüm sabah flockem
yaaaa,çok üzüldüm...hasta filan mıydı?
beslemeyen anlayamaz zaten...zamanla aileden bi fert gibi oluyolar...ne kadar sessiz sakin bişey olsa da yokluğunu hissediyosun...başkası diyebilir şimdi,nolcak sanki bi tavşan daha alırsın olur biter diye...ama ööle olmuyor işte,hayvan da olsa onun bile bi yapısı mizacı var...şekil şemal veya renkten ziyade insan yapısına bağlanıyo onun....değildi. aksam mamasını, suyunu verdik. gayet iyi gözüküyordu. artık hayvan fln beslemek istemiyorum çok üzülüyorum kaybedince
temem kuzucum mrk etme
yap yap. bugün morelim bozuk uyandım zati,tavşanım ölmüşoturdum çocuk gibi ağladım. insanın alıştıgı bir şeyi kaybetmesi çok kötü
eve gittim,yemek faslı falan sonna sülümanı izledim,uyuyakalmısım gene koltukta salondaama sabah bir kalktım tavsanıma bakim die ölmüş ona çok üzüldüm sabah flockem
günaydın tuğçem...bi önceki sayfaları okuyup geliyom.........
beynel-can ben hem anamı hem babamı kaybettim,o acıyı da bilirim...ama bu da farklı bi acı oluyo insan için...ben babamı kaybettiğim için yıllardır toparlanamıyorum. seni sanırım anlamakla anlamamak arası gidip geliyorum.boşver herşey olacağına varıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?