Ölümüne Geyik Topiği :-))

yapiyorum önce kisliklari kaldirip yazli kiyafetleri düzenledim.simdikte süpürüyom siliyorm.

gidelim gidelim nezaman bu pazar hangi günleri

cidden ses olmuyormu komsulara, bak marjinal bunalima girdi, galiba müstakil ev

oyyy kizini benim icin iyice öp... yanaklarindann.... kucakla pestilini cikarana kadar saril..
baak marjinal bakta örnek all...bebek nasil sevilirmis diye

O zaman lütfen evim müstakil de, ya da komşum yok de, ya da birşey deeeee...De ki yatacığımda rahat uyuyabileyim
hyir altkatta kayinvalidem oturiy ortakatta ben üstkatta daesimin babannesi oturiy
ama napiyim esim iste suan e sabahta gelice aksama kadar uyiy ben ne yapiyim temizlik yapmam gerek.
bakirköyde cumartesi günüymüs.. hergün belli yerlerde vardir... cok sahane seyler oluyor elmi, gitmeyi cok isterim yolum düser insallah.. bi ucak ayarlayip gidelim bi gün
ayy valla gidelim ben agistosta ucuyorum ins. gel birlikte gidelim.
cok gzel seyler var hakkaten bayilicam hele ayakkabilar.
cidden ses olmuyormu komsulara, bak marjinal bunalima girdi, galiba müstakil ev

banane banane temizlik yapcam

selam herkese

yok kimseler demek iyi geceler

Son düzenleme:

evet aynen katılıyorum ve ekliyorum nefesini teninde duyucan kucağından hiç indirmek istemicen başkası almasın hep senin olsun diye beklicen işte özgürlük denen şey bence bu

tahminimce 3 harflileri olan biri bu Allah şerlerinden korusun

palmiye yaprağından çarşaf yapmışsın kendine,uyuyordun ööle.ayakucundan burcu ve tuğçe baş ucundan da ben ve kelebek tuttuk kaldırdık seni...hiç tınmadın bilem....

öyle bi lüksün yok ki....en bunalımlı anlarında bilem çizgifilm izleyecen oyun oynayacan ve parka gidecen...yok ööle ben depresyondayım filan...

gerilmek mi???he he he ööle bi lüksün de yok...:87:

hepsine tek tek cvp yazmak isterdim ama banada yazıkkk tekcümle süpeeeerrrsiniz babeissssssssss.............

ne diyim bigün gelmedim döktürmüşsünüz yine ben yokken... siz hele bu gece bi gelmeyin ozaman alıcam ifadeniziii.. hade öptüm hepiciniziiii.....

Son düzenleme:
kız olmadı biz beraber gireriz yalnız bana dikkat et itbalıklarını görünce atlas okyanusunuda geçerim ben
temem kuzucum mrk etme
ben çayı demleyeyim. portakal sıkayım kzılar gelince kahvaltı yaparız. kendimede bir Türk kayfesi yapayım.

yap yap. bugün morelim bozuk uyandım zati,tavşanım ölmüş oturdum çocuk gibi ağladım. insanın alıştıgı bir şeyi kaybetmesi çok kötü

muhabbet benden sonna da devam etmiş gari....sen ne ettin görüşmeyeli?

muhabbet benden sonna da devam etmiş gari....sen ne ettin görüşmeyeli?

eve gittim,yemek faslı falan sonna sülümanı izledim,uyuyakalmısım gene koltukta salonda ama sabah bir kalktım tavsanıma bakim die ölmüş ona çok üzüldüm sabah flockem

değildi. aksam mamasını, suyunu verdik. gayet iyi gözüküyordu. artık hayvan fln beslemek istemiyorum çok üzülüyorum kaybedince
beslemeyen anlayamaz zaten...zamanla aileden bi fert gibi oluyolar...ne kadar sessiz sakin bişey olsa da yokluğunu hissediyosun...başkası diyebilir şimdi,nolcak sanki bi tavşan daha alırsın olur biter diye...ama ööle olmuyor işte,hayvan da olsa onun bile bi yapısı mizacı var...şekil şemal veya renkten ziyade insan yapısına bağlanıyo onun....

temem kuzucum mrk etme

yap yap. bugün morelim bozuk uyandım zati,tavşanım ölmüş oturdum çocuk gibi ağladım. insanın alıştıgı bir şeyi kaybetmesi çok kötü

ben babamı kaybettiğim için yıllardır toparlanamıyorum. seni sanırım anlamakla anlamamak arası gidip geliyorum.boşver herşey olacağına varıyor

eve gittim,yemek faslı falan sonna sülümanı izledim,uyuyakalmısım gene koltukta salonda ama sabah bir kalktım tavsanıma bakim die ölmüş ona çok üzüldüm sabah flockem

yaaa çok üzüldüm...

Bizim de muhabbetimiz vardı 1 ay aklıma gelince hep ağladım...4 senelik kuşumuzdu (..2001 de bizim eve misafir geldi uçarak pencereden sonrada 4 sene sonunda öldü

can çekiştiğine şahit olduk

Herkese günaydın bu arada

bir kedim vardı benim de...15-16yaşındayken.acayip çirkin bi hayvandı ama o kadar akıllıydı ki,bi köpek gibi laf dinlerdi.sırnaşık bişey de değildi.onu sevemezdin buna izin vermezdi.ancak o sevilmek isterse onu sevebilirdin...bi kasapın önünde bulmuştum onu.veterinere götürüp aşılarını filan yaptırırken dr.a sordum bu niye bööle vahşi diye,meğer vaşak kırmasıymış....bi gün kaçtı gitti.ailecek kendimize gelememiştik.annem onun üzerine bi daha hayvan almadı eve...

ben babamı kaybettiğim için yıllardır toparlanamıyorum. seni sanırım anlamakla anlamamak arası gidip geliyorum.boşver herşey olacağına varıyor
beynel-can ben hem anamı hem babamı kaybettim,o acıyı da bilirim...ama bu da farklı bi acı oluyo insan için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…