- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
bir kedim vardı benim de...15-16yaşındayken.acayip çirkin bi hayvandı ama o kadar akıllıydı ki,bi köpek gibi laf dinlerdi.sırnaşık bişey de değildi.onu sevemezdin buna izin vermezdi.ancak o sevilmek isterse onu sevebilirdin...bi kasapın önünde bulmuştum onu.veterinere götürüp aşılarını filan yaptırırken dr.a sordum bu niye bööle vahşi diye,meğer vaşak kırmasıymış....bi gün kaçtı gitti.ailecek kendimize gelememiştik.annem onun üzerine bi daha hayvan almadı eve...
kaçırdım gari...bi ara tekrar koyarsın olmaz mı?günaydın flock hoş geldin
Not: fotolar konusunda sersenişte bulunmuşsun valla ben gönderdim. ama seni hala göremedim
çok haklısın flockem,tüm stresimi bile alıyordu benim. gerçekten ailemizden biriydi.Allahım daha büyük acı göstermesin inşallahbeslemeyen anlayamaz zaten...zamanla aileden bi fert gibi oluyolar...ne kadar sessiz sakin bişey olsa da yokluğunu hissediyosun...başkası diyebilir şimdi,nolcak sanki bi tavşan daha alırsın olur biter diye...ama ööle olmuyor işte,hayvan da olsa onun bile bi yapısı mizacı var...şekil şemal veya renkten ziyade insan yapısına bağlanıyo onun....
başın sagolsun beynelminelimben babamı kaybettiğim için yıllardır toparlanamıyorum. seni sanırım anlamakla anlamamak arası gidip geliyorum.boşver herşey olacağına varıyor
çok kötü oluyor gerçekten benim de kuşum vardı onda da çok üzülmüştümyaaa çok üzüldüm...
Bizim de muhabbetimiz vardı 1 ay aklıma gelince hep ağladım...4 senelik kuşumuzdu(..2001 de bizim eve misafir geldi uçarak pencereden sonrada 4 sene sonunda öldü
can çekiştiğine şahit olduk
Herkese günaydın bu arada
sıkıntıya gelemezdi,dışarı çıkar turlardı sonna da aşağıdan miyavlar biz de otomata basardık.kafasını vurarak içeri girer 5 kat yukarı çıkardı....hayvan motoryağ kokuyodu.her dolaşmasından sonna banyo yaptırıyoduk ona....Vaaaw süper birşeymiş
sıkıntıya gelemezdi,dışarı çıkar turlardı sonna da aşağıdan miyavlar biz de otomata basardık.kafasını vurarak içeri girer 5 kat yukarı çıkardı....hayvan motoryağ kokuyodu.her dolaşmasından sonna banyo yaptırıyoduk ona....
kulakları kavgadan dolayı yırtıktı,biri de kurusıkı tabancayla nışan almış ona,sağ kaburgalarında kurşun vardı...bıyıkları yoluktu tek dişi de kırıktı gene kavgalardan dolayı....tam arızaydı...
ya...onun yerini hiç bi hayvan tutamadı gari....tam piskoymus bu flockem
ya...onun yerini hiç bi hayvan tutamadı gari....
eve farklı bi hava getiriyorlar kabul ama öldüklerinde de çok üzülüyo insan...herhalde biraz da bunu göze alarak bi hayvan edinmeli...sonuçta onların ömrü bizimkiler kadar uzun olmuyo....benimkinin hediyesidi bir de o da duysa çok üzülür şimdi
eve farklı bi hava getiriyorlar kabul ama öldüklerinde de çok üzülüyo insan...herhalde biraz da bunu göze alarak bi hayvan edinmeli...sonuçta onların ömrü bizimkiler kadar uzun olmuyo....
diyom ya,besleyemeyen anlayamaz diye...sen iisimi eve gittiğinde yemini memini hemen kaldır.ne kadar gözüne çarparsa o kadar üzülürsün...doğru flockem. iş yerindekiler de dalga geçti cenazeyi ne zaman kaldırcaz diye,töbe töbe sinir oldum vallahihayvan sevgisinden yoksun insanlar
diyom ya,besleyemeyen anlayamaz diye...sen iisimi eve gittiğinde yemini memini hemen kaldır.ne kadar gözüne çarparsa o kadar üzülürsün...
bakiim bi buralardalar mı gari....annemle babam sagolsun yapmıslar,ben hemen çıktım zati sabah evden. neysem konuyu degıstırelım,aklıma geldikçe üzülüyom flockem.enemm bizim diğer kızlar nerde burcum,mandalinam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?