Ölümüne Geyik Topiği :-))

Vaaaw süper birşeymiş

çok haklısın flockem,tüm stresimi bile alıyordu benim. gerçekten ailemizden biriydi.Allahım daha büyük acı göstermesin inşallah
ben babamı kaybettiğim için yıllardır toparlanamıyorum. seni sanırım anlamakla anlamamak arası gidip geliyorum.boşver herşey olacağına varıyor
başın sagolsun beynelminelim
çok kötü oluyor gerçekten benim de kuşum vardı onda da çok üzülmüştüm

Vaaaw süper birşeymiş
sıkıntıya gelemezdi,dışarı çıkar turlardı sonna da aşağıdan miyavlar biz de otomata basardık.kafasını vurarak içeri girer 5 kat yukarı çıkardı....hayvan motoryağ kokuyodu.her dolaşmasından sonna banyo yaptırıyoduk ona....

ana şuna bak sen kediağa

kulakları kavgadan dolayı yırtıktı,biri de kurusıkı tabancayla nışan almış ona,sağ kaburgalarında kurşun vardı...bıyıkları yoluktu tek dişi de kırıktı gene kavgalardan dolayı....tam arızaydı...

tam piskoymus bu flockem

geceleri horlardı,ve illa da kafasını benim yastığa koymak isterdi...en sevdiği yiyecek de kuşbaşı kesilmiş işkembeydi....

benimkinin hediyesidi bir de o da duysa çok üzülür şimdi
eve farklı bi hava getiriyorlar kabul ama öldüklerinde de çok üzülüyo insan...herhalde biraz da bunu göze alarak bi hayvan edinmeli...sonuçta onların ömrü bizimkiler kadar uzun olmuyo....

eve farklı bi hava getiriyorlar kabul ama öldüklerinde de çok üzülüyo insan...herhalde biraz da bunu göze alarak bi hayvan edinmeli...sonuçta onların ömrü bizimkiler kadar uzun olmuyo....

doğru flockem. iş yerindekiler de dalga geçti cenazeyi ne zaman kaldırcaz diye,töbe töbe sinir oldum vallahi hayvan sevgisinden yoksun insanlar

doğru flockem. iş yerindekiler de dalga geçti cenazeyi ne zaman kaldırcaz diye,töbe töbe sinir oldum vallahi hayvan sevgisinden yoksun insanlar
diyom ya,besleyemeyen anlayamaz diye...sen iisimi eve gittiğinde yemini memini hemen kaldır.ne kadar gözüne çarparsa o kadar üzülürsün...

diyom ya,besleyemeyen anlayamaz diye...sen iisimi eve gittiğinde yemini memini hemen kaldır.ne kadar gözüne çarparsa o kadar üzülürsün...

annemle babam sagolsun yapmıslar,ben hemen çıktım zati sabah evden. neysem konuyu degıstırelım,aklıma geldikçe üzülüyom flockem.enemm bizim diğer kızlar nerde burcum,mandalinam:44:

senin çeyiz hazırlıkları ne oldu tuğçem?hala kararınız sabir demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…