varya süpersin haaaaaaa okurken nasıl eğlendim hepsine olumlu cevap verip sonunda en başa dönmek beni dumur ettiköşedeki dürümcü açık mıdır acep?ve açık olsa dahi benim herüf yokken dürümcüye goşturmam mantıklı mıdır acep?hade mantık bulduk işin içinde çıktık diyelim,dönüşüm muhteşem olur mu acep? herşeyi sağ salim atlattık flocke-gülün suçu ne davası olmadı dürüm elimde pc. karşısında hala beni bekliyo olur musunuz acep?buna da he derseniz ben bu saatte içinde ne eti belli olmayan dürümden yerken mide fesadı geçirir miyim bu saate acep?tüm bu soruların cevabı az sonra dersem ve buzdolabına gidsip bi elma ile konuyu kapatsam beni yılın geyiği ilan eder misiniz acep?
karpuz mevsimini biz açtık bebe olunca herkesede nasip olsunAllah'tan yaz geliyor marjinalfaydali, yoksa o karpuz resmini ordan cek diycektim..sana bide kapi kapi karpuz arardik
sweedyım hos geldinn
günaydın sweedy...
senin çeyiz hazırlıkları ne oldu tuğçem?hala kararınız sabir demi?
geceleri horlardı,ve illa da kafasını benim yastığa koymak isterdi...en sevdiği yiyecek de kuşbaşı kesilmiş işkembeydi....
aneeem gunaydın azcık rezillik topiğine bakıyım dedim çıkamadım bayag guzel şeyler var:79:
arada bi ben de bakıyom oraya....eski hali kalmasa da toparlanıyo gibi...aneeem gunaydın azcık rezillik topiğine bakıyım dedim çıkamadım bayag guzel şeyler var:79:
köşedeki dürümcü açık mıdır acep?ve açık olsa dahi benim herüf yokken dürümcüye goşturmam mantıklı mıdır acep?hade mantık bulduk işin içinde çıktık diyelim,dönüşüm muhteşem olur mu acep? herşeyi sağ salim atlattık flocke-gülün suçu ne davası olmadı dürüm elimde pc. karşısında hala beni bekliyo olur musunuz acep?buna da he derseniz ben bu saatte içinde ne eti belli olmayan dürümden yerken mide fesadı geçirir miyim bu saate acep?tüm bu soruların cevabı az sonra dersem ve buzdolabına gidsip bi elma ile konuyu kapatsam beni yılın geyiği ilan eder misiniz acep?
sabah sabah ne dürümü yaw aşeriyosun Flockem yoksa
eşim aradıydı...o iş gereği bazı akşamlar çalışıyo...hal hatır sorma amacınla arada,laf lafı açtı sonna.sonna da ben artık bu saatte kimse konuşmaz gari diyerek çıktım amma millet benden sonna da devam etmiş...varya süpersin haaaaaaa okurken nasıl eğlendim hepsine olumlu cevap verip sonunda en başa dönmek beni dumur ettitelefonla arayn kimmiş
ben hayvanların da karakterlerinin olduğuna inanıyom zati...kıs çiçekler bilem farklı,hepsini aynı bakarsın ama bi bakarsın biri inatla solmicam der diğeri hemen kendini bırakır....Herşeyin farklısı daha mı ilgi çekici mi ne :44:
VAhşi kedi... çok ilginç 2 muhabbet kuşumuz oldu ikiside çok farklıyıd aynı renkti ikiisde.. çok ilginç kuşların bile hyları karakter çok farklıı
eşim aradıydı...o iş gereği bazı akşamlar çalışıyo...hal hatır sorma amacınla arada,laf lafı açtı sonna.sonna da ben artık bu saatte kimse konuşmaz gari diyerek çıktım amma millet benden sonna da devam etmiş...
aman yok yok almiim,allah benimkilerine sağlıklı uzun ömür versin ve bundan sonna da olmayana versin inşallah....sabah sabah ne dürümü yaw aşeriyosun Flockem yoksa
hain hain bakardı benimki...annemden fena tırsardı,eve geç kalırsa terliği yerdi kıçına çünkü...kıs nası annıyodu,hava kararmadan ezandan önce gelirdi gari...aneem kediye bakkk mafya kedisiymiş valla vaşak kedisini hayvanat bahçesinde görmüştümmm
bu arada benimde kedim vardı adı karpuzdu zavallıya makyaj yapardım sacını toplardım ama çok akllıydı bzı cam onunda beklerdi hep bıde zıplayarak kapının kolunu acak odaya giredi geceleri kapalı kapı bıle engel olamıyordu mesela et maması yemezdı tavuk maması yerdı tuvaletinin yeri değişirse yapmazdı ikide bir miyavlayark bizi oraya götütr bak yok der gibi işaret ederdi
hain hain bakardı benimki...annemden fena tırsardı,eve geç kalırsa terliği yerdi kıçına çünkü...kıs nası annıyodu,hava kararmadan ezandan önce gelirdi gari...
ben hayvanların da karakterlerinin olduğuna inanıyom zati...kıs çiçekler bilem farklı,hepsini aynı bakarsın ama bi bakarsın biri inatla solmicam der diğeri hemen kendini bırakır....
yazlığımız giriş kattaydı,bi gün eve sarman bi kedi atmış...(biz bi de onu tatile götürürdük)annem bi gördü anında asıldı terliğine hayvan kaçış o kaçış...sarmanla birlikte kaçıp gittiler...ayyyyyy canım benim hep böle bi hayvanım olsun isterdim
yazlığımız giriş kattaydı,bi gün eve sarman bi kedi atmış...(biz bi de onu tatile götürürdük)annem bi gördü anında asıldı terliğine hayvan kaçış o kaçış...sarmanla birlikte kaçıp gittiler...
valla en son annem şööle bağırıyodu rahmetli:'pis sapık,ne b.k yiyeceksen git dışarda ye,bi de eve getirmiş kaltağı...'aşkolsun teyzeme haaa hayvanlarında arzuları var ama kıskandımı nördü acep
valla en son annem şööle bağırıyodu rahmetli:'pis sapık,ne b.k yiyeceksen git dışarda ye,bi de eve getirmiş kaltağı...'alındı mı ne?dönmedi bi daha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?