Ölümüne Geyik Topiği :-))

varya süpersin haaaaaaa okurken nasıl eğlendim hepsine olumlu cevap verip sonunda en başa dönmek beni dumur etti telefonla arayn kimmiş?
Allah'tan yaz geliyor marjinalfaydali, yoksa o karpuz resmini ordan cek diycektim..sana bide kapi kapi karpuz arardik
karpuz mevsimini biz açtık bebe olunca herkesede nasip olsun
sweedyım hos geldinn

günaydın sweedy...

sizlerde horanta

senin çeyiz hazırlıkları ne oldu tuğçem?hala kararınız sabir demi?

flockem aynıız. ama çeyiz falan yapamıom ki ben. :26: burdaki işim karısık,baska bir iş olayım var onu bekliyorum olur mu diye ama o da henüz belli olmadı. daha iyi bir iş bulmalıyım

geceleri horlardı,ve illa da kafasını benim yastığa koymak isterdi...en sevdiği yiyecek de kuşbaşı kesilmiş işkembeydi....

Herşeyin farklısı daha mı ilgi çekici mi ne :44:

VAhşi kedi ... çok ilginç 2 muhabbet kuşumuz oldu ikiside çok farklıyıd aynı renkti ikiisde.. çok ilginç kuşların bile hyları karakter çok farklıı

sabah sabah ne dürümü yaw aşeriyosun Flockem yoksa

varya süpersin haaaaaaa okurken nasıl eğlendim hepsine olumlu cevap verip sonunda en başa dönmek beni dumur etti telefonla arayn kimmiş
eşim aradıydı...o iş gereği bazı akşamlar çalışıyo...hal hatır sorma amacınla arada,laf lafı açtı sonna.sonna da ben artık bu saatte kimse konuşmaz gari diyerek çıktım amma millet benden sonna da devam etmiş...

aneem kediye bakkk mafya kedisiymiş valla vaşak kedisini hayvanat bahçesinde görmüştümmm

bu arada benimde kedim vardı adı karpuzdu zavallıya makyaj yapardım sacını toplardım ama çok akllıydı bzı cam onunda beklerdi hep bıde zıplayarak kapının kolunu acak odaya giredi geceleri kapalı kapı bıle engel olamıyordu mesela et maması yemezdı tavuk maması yerdı tuvaletinin yeri değişirse yapmazdı ikide bir miyavlayark bizi oraya götütr bak yok der gibi işaret ederdi

ben hayvanların da karakterlerinin olduğuna inanıyom zati...kıs çiçekler bilem farklı,hepsini aynı bakarsın ama bi bakarsın biri inatla solmicam der diğeri hemen kendini bırakır....

hımmmmmmmm he Allah tan geyik yapmıcaklardı bensiz

hain hain bakardı benimki...annemden fena tırsardı,eve geç kalırsa terliği yerdi kıçına çünkü...kıs nası annıyodu,hava kararmadan ezandan önce gelirdi gari...

kızlar kayınvalidemin yüzüne felç inmiş gibi dişler öne çıkmış dil ağızda zor dönüyo zor konuşuyo üzüldüm yaf

hain hain bakardı benimki...annemden fena tırsardı,eve geç kalırsa terliği yerdi kıçına çünkü...kıs nası annıyodu,hava kararmadan ezandan önce gelirdi gari...

ayyyyyy canım benim hep böle bi hayvanım olsun isterdim

ben hayvanların da karakterlerinin olduğuna inanıyom zati...kıs çiçekler bilem farklı,hepsini aynı bakarsın ama bi bakarsın biri inatla solmicam der diğeri hemen kendini bırakır....

kUşlarımızın değişmeyen özelliği kendileri uyandımı hepimizi uyandırmaya çalışırlardı... sonra küsme olayı sus artık deyince küser arkalarını dönerlerdii. arada kızarsa canını acıtmak için etle tırnak arasını ısırırlardı akıllıa hayvanalr .. birde benim btün kitap defter kalem hepsi kemirirlerdi...
ben oda da yokkken yada masamda yokken gelir kemirir yada kalemi yere sürükler atar sonra kaçardı 2 side... ilgisiz bırakınca

elime kitap geçti bir baktım sayfası kuşumun hatırası gaga izleri :85:

ayyyyyy canım benim hep böle bi hayvanım olsun isterdim
yazlığımız giriş kattaydı,bi gün eve sarman bi kedi atmış...(biz bi de onu tatile götürürdük)annem bi gördü anında asıldı terliğine hayvan kaçış o kaçış...sarmanla birlikte kaçıp gittiler...

aşkolsun teyzeme haaa hayvanlarında arzuları var ama kıskandımı nördü acep

aşkolsun teyzeme haaa hayvanlarında arzuları var ama kıskandımı nördü acep
valla en son annem şööle bağırıyodu rahmetli:'pis sapık,ne b.k yiyeceksen git dışarda ye,bi de eve getirmiş kaltağı...'alındı mı ne?dönmedi bi daha....

valla en son annem şööle bağırıyodu rahmetli:'pis sapık,ne b.k yiyeceksen git dışarda ye,bi de eve getirmiş kaltağı...'alındı mı ne?dönmedi bi daha....

offfffff offffffff Allah gani gani rahmet etsin ii laf etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…