dostlar nörüyonuz bakem bana dua edin birazdan iş görüşmesine gidecem adam alacam diyodu kesin hastanen açılmış bana geri dönmedi ben aradım böön nie çağırmadın diye sağlık personeli alacaklarmış söz virdin ama didim :88:ii 4:30 da gelde konuşak didi nöreceksem
dostlar nörüyonuz bakem bana dua edin birazdan iş görüşmesine gidecem adam alacam diyodu kesin hastanen açılmış bana geri dönmedi ben aradım böön nie çağırmadın diye sağlık personeli alacaklarmış söz virdin ama didim :88:ii 4:30 da gelde konuşak didi nöreceksem
hadi beeeee,boşver gari üzme tatlı canını,onlar kaybetti sen değil...biz sana ihtiyacımız olunca dönücez dediler ühhhüüüübi hevesle gitmiştim neyse hayırlısı
hadi beeeee,boşver gari üzme tatlı canını,onlar kaybetti sen değil...
hayırlısı neyse o olsun be sweedy....iş aradığını bilmiyordum ama.birden mi aldın bu kararı yoksa bayadır bakınıyor muydun?öyle oldu flockem nese önümüzdeki maçlara bakcez artıkın
hayırlısı neyse o olsun be sweedy....iş aradığını bilmiyordum ama.birden mi aldın bu kararı yoksa bayadır bakınıyor muydun?
ayet'el kürsiyi oku canım rahatlarsın.
dün ebn öyle fenaydım. akşam eve gittiğimde anneme anlatıyorum hemen okumaya başladı.
dün ikidefa arabanın altında kalıyordum. bileğimi burktum. üstüme çay döküldü. elim kapının arasında kaldı.asansör bozuldu. en son iş arkadaşlarım tırsmıştı.:18: fakat günü sonunda eve baş ağrısıyla sağ salim gitmiştim.
günaydınnn canlarımm:81::81:
çok geçmiş olsun. bende okudum kendimi ...hemen babamda okudu .. çok rahatladım...
Günaydın canım nasılsın?
günaydın hanımlarrrrr
günaydın mandalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?