günaydın beynel
günün konusu nazarmı bir bana değmiyor meret nazar değcek bişeyim yok galiba
iyiyimm fıstıklarımm,siz napıyorsunuz bakalımm
geçen ordaydık bugün devam ettiriyoz sanırım.
mandalin bişe olması gerekmiyorki kötü niyet kafi
ben kendimi güzel, şanslı veya çok iyi meziyetleri olan biri gibi görmüyorum. göreninde zekasından şüphe ediyorum genellikle
pek iyi sayılmaz başım felaket ağrıyor.
bana kötü niyetle bakanda yok demekki nazar değmiyor çok canım çekti beynel nazar atıver bana azcık
geçmiş olsun ilaç aldınmı
bana kötü niyetle bakanda yok demekki nazar değmiyor çok canım çekti beynel nazar atıver bana azcık
geçmiş olsun ilaç aldınmı
delinin zoruna bak. kızım aranıyorsun herhalde
yok uykusuz kaldım sanırım ondandır 5 saat bilem uyuyamadım
nazarlarr mandalinama hücummmmm
bu akşam erken yatıp acısını çıkarırsın beynel neden uyumadım ki akşam
kıskandım ya herkese nazar değiyor bu kadar mı bedim hiç değmiyor
açtım kollarımı bekliyorum yolla tuğce
okumak gerekiyor bazen annem hep yıldızın alçak okumadan gitme bir yere der durur.
günaydın sultanım
günaydın tuğçem napan?
iyiyimm fıstıklarımm,siz napıyorsunuz bakalımm
geçmiş olsun bitoşum
flocke haklı çaktırmak lazım iyi bir yere bu yıldızı yoksa işimiz iş
beynelim doğrsu söylüyosun yıldızım düşüyor bazen. hemen nazar değiyor.
bürodayım radyo dinliyorum..hava bunaltıcı
geçmiş olsun...
değmesin nazar felan.aman sana güzel anlamlı gzler değsin
anne VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!.. Sabahtan ...akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…” “Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
selMÜN aleyküm horanta pat diin daldım gülün diye bi arkadşın fıkrasıyla
akşam annem biraz rahatsızlandı uyuyamadı tabi bende onunla beraber sanırım uyuduğumda 2yi geçiyordu. 630'da uyanıp iş için hazırlanıyorum. düşün artık
ve aleyna aleyküm selam şeker kız napan?anne VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!.. Sabahtan ...akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…” “Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
selMÜN aleyküm horanta pat diin daldım gülün diye bi arkadşın fıkrasıyla
selamün aleykümm sevgili canlar ciğerler ballar böreklerrr naparsınız bakem kaç gündür yoğum geceleri arada bakıp çıkabiliyorum heykeşcikler iyi olsuun lüffen...
tuğçe bülent ersoydan sonra senide anlamak için bir decoter almam lazım :)ben geldimmm sekerlerrbayıldım bu olaya nasıl gıcık sinir oldum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?