Ölümüne Geyik Topiği :-))

bülent ersoy dedin de biraz önce şoka girdim. bülent ersoyun yeni sevgilisi 92 doğumluymuş kadın da 60 yasında yuh artık dünyanın sonu yakın sanırım

kaynana demiştir bu gelin laf sokuyo bana bide anlamamışım gibi ben değil yaşayanlar yazmış diye bastırıyo üstüne üstüne

bülent ersoy dedin de biraz önce şoka girdim. bülent ersoyun yeni sevgilisi 92 doğumluymuş kadın da 60 yasında yuh artık dünyanın sonu yakın sanırım

şahin görünümkü kartal gibi bişe bu
erkek kadın kimliğine giriyo sonra yetmezmiş gibi (çocuk sapıklarına ne deniyodu) çocuklarla beraber oluyo. para için nasıl bir mide kaldırabilir ki böyle bir ilişkiyi ya da aileleri nasıl izin veriyor o çocukların:85:

işin tuhaf tarafı da o zati yeni kaynanasıyla diye resim koymuşlar gazeteye o kadın da 40 yasında cocugun annesi nasıl yana oturup gülüşüyorlar. Allahım büyük söyletme ama bir anne yapmamalı bunu ne olursa olsun

para her kapıyı açıyo demek....nası bi dünya bu ya rab!

Son düzenleme:

çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.

çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.
doğru yetiştirebilmek için önce senin erdemli olman gerek beynel-can...

para her kapıyı açıyo demek....nası bi dünya bu ya rab!

ailem zenginken(orta gelirin biraz üzerinde) iki krizle tüm servetini kaybetti. ama buna rağmen bizim yaşam standartlarımız değişmesine rağmen bizden asla vazgeçmediler. Yaşadıkları zorlukların ben şahidiyim bu yüzden paraya tapan insanları insan sınıfına koymuyorum. Fakat maalesef öyle

herkese günaydın.....
sanada günaydın flockem

evet malesef ...para, genç delikanlıları yoldan çıkarmaya yetiyor sanırım...

en büyük endişelerimdendir benim de...kızım bir gün lavuğun tekine sap olacak diye korkarım,ya da oğlum kalkıp kendinden kat be kat büyük birini bulup ben aşık oldum nidalarınla ortada dolanmasından....ne ederim hiç bilmiyorum o vakit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…