- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
tuğçe bülent ersoydan sonra senide anlamak için bir decoter almam lazım :)
türkçeyi nasıl böle katlettin.(dinime küfreden müslüman olsa bari)
herkese günaydın.....
geçen gün kaynanama anlattım bunu yüzü değişti kadının ben yazmadım yaşanmış olay bu dedim birde
geçmiş olsun beynel ilacı ertelersen daha feci ağrımaya başladığında ilaçda fayda etmez baştan almalı
kaynana demiştir bu gelin laf sokuyo bana bide anlamamışım gibi ben değil yaşayanlar yazmış diye bastırıyo üstüne üstüne
ahahaha hiç dikkat etmemişim ben ona yani yazıyı çok beğendim ama kadına gıcık oldum dicektim
bülent ersoy dedin de biraz önce şoka girdim. bülent ersoyun yeni sevgilisi 92 doğumluymuşkadın da 60 yasında yuh artık dünyanın sonu yakın sanırım
şahin görünümkü kartal gibi bişe bu
erkek kadın kimliğine giriyo sonra yetmezmiş gibi (çocuk sapıklarına ne deniyodu) çocuklarla beraber oluyo. para için nasıl bir mide kaldırabilir ki böyle bir ilişkiyi ya da aileleri nasıl izin veriyor o çocukların:85:
henüz ortada elle tutulur bir konu yok canımkonu ne yaf...bi bakem hele...
olabilir vala bitoşcum bencede
para her kapıyı açıyo demek....nası bi dünya bu ya rab!şahin görünümkü kartal gibi bişe bu
erkek kadın kimliğine giriyo sonra yetmezmiş gibi (çocuk sapıklarına ne deniyodu) çocuklarla beraber oluyo. para için nasıl bir mide kaldırabilir ki böyle bir ilişkiyi ya da aileleri nasıl izin veriyor o çocukların:85:
işin tuhaf tarafı da o zati yeni kaynanasıyla diye resim koymuşlar gazeteye o kadın da 40 yasında cocugun annesi nasıl yana oturup gülüşüyorlar. Allahım büyük söyletme ama bir anne yapmamalı bunu ne olursa olsun
henüz ortada elle tutulur bir konu yok canım
kaynanatör =gelin o ağzını dikerim senin varya
bizim kız= anne valla ben bişe demedim.:26:
doğru yetiştirebilmek için önce senin erdemli olman gerek beynel-can...çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.
para her kapıyı açıyo demek....nası bi dünya bu ya rab!
sanada günaydın flockemherkese günaydın.....
şahin görünümkü kartal gibi bişe bu
bence bizim mandalina suss ben de seni dikerim der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?