Ölümüne Geyik Topiği :-))

çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.

tabi ki de ben de ona çok katılıyorum. örneğin evlatlık alan aileler de var ya sonra baskası çıkar ben onun gerçek annesiyim diye aslında biyolojik anne olmak çok da önemli değil diye düşünüyorum. ona bakan,yetiştiren önemli bana göre de

işin garibi de bu beynel-can,zengin fakir de fark etmiyor.kişi gurursuz ve satılık ise(!) adamın/kadının kişiliğinden çok cüzdanına bakıyor...

ben konuyu nedne kaçırıyom yaaa ben yazarken herkes yazmış ben geri kalmışım

çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.

inş. rabbim hayırlı insanlar yetiştirebilmeyi nasip etsin beynel-canım

bu arada ben bi gittim geldim yine pcnin azizliğine uğradıım
tabii aradaki boşlukları ufak böcükde güzel doldurdu mızmızlıklarıyla
herkese merhaba tekrar...

site saçmalıyo gene...aşırı yavaş.bu yüsdendir.ya da bende virüs var genem pc'me toz kondurmayıp b.ku buraya atıyom!

sizin yazılarınızı bazen takip edemiyorum.. bakıyorum kimsede ses yok sonra bir bakıyom sayfa dolmuş

bu devirde anne olmak çocuk yetiştirmek dha da zorlaştı. napıcam bilmiyorum,korkuyorum çocuğumu iyi yetiştiremezsem diye

kız kardeşim kızım gibidir çok seviyorum. bir öküze aşık oldu okuyor üniversiteyi bırakcam diye tutturdu.kavga ediyorum. dur diyorum konuşmuyorum olmuyor. annem dedi ablan haklı ya o ya biz dedi. sonra kardeşim bana düşman oldu. 1 yıl kadar sürdü sonra adamın ayyaş, sapık ve sürekli onu aldattığını öğrenince özür diledi.
ne yaşadığımızı ben bilirim flockem allah korusun o yüzden.sana bu durumu yaşatmasın çok zor.

haklısın maalesef flockem
şahıs 18ini geçtikten sonra,ailesinden tümüyle bağımsız bir hayatı var ise,özel hayata hoşlansam da hoşlanmasamda saygı duyarım.kendi midesizliği der geçerim.çevremde ise,tümüyle bağlantıları keser,hiç bir temasa geçmem olur biter.ancak bunu medyada bir marifetmiş gibi göstermeye akıl sır erdiremiyorum...toplumumuz bunu ve buna benzer durumları kaldırabilecek düzeyde değil,neyi neden empoze ederler?film ve dizilerde adam sigara yakınca kötü örnek diye mozaiklerler ama bunu,dizide tecavüzleri,sevişme sahnelerini poz poz gösterirler,çocuklarımıza daha mı az zararlı acaba bu???

para kazanmayı öğretmedikleri gençlerden, sorumluluktan bihaber evbeynlerden sonra olacağı buydu

doğru canım haklısın... işde yakışıklı bir oğlun varsa kız çocuğundan daha tehlikeli oluyyor... erkeğin yakışıklısı herzaman tehlikelidir...

seda gibi oldu bülent abla... yaş büyüdükçe oğlanla küçülüyor...

bazen Allah hayırsız kılacaksa o insanlara çocuk nasip etmesin diye dua ediyom. biliyorum kötülük bu ama işte

işin garibi de bu beynel-can,zengin fakir de fark etmiyor.kişi gurursuz ve satılık ise(!) adamın/kadının kişiliğinden çok cüzdanına bakıyor...

insan olmak veya adam olmak böle işte

sigaradan bin kat daha iğrençlikleri modernlik adı altında çocuklarımıza empoze etmelerine ve malesaf bunları zamanla toplumumuzda normal kabul edilip umursanmamasına sinir oluyorumm

okuyan bilinçli ve akıllı bir nesil istiyorummmm

allah kimseye yaşatmasın beynel-can...gün sayıyorsun doğması için,nazını tuzunu gazını çekiyorsun.dört gözle adım atmasını bekliyorsun,parçalıyosun kendini bi kelime öğretebilmek için.hastayken başında nöbet tutuyorsun,okuması için kimi zaman sen sıkıntıya düşüyorsun sonra gidiyor uyuzun tekini buluyor ve gerçekleri görmüyor...allahım sen koru...benim hayattaki en büyük korkum bu,adeta kabusa dönüşmüş durumda!

ben konuyu nedne kaçırıyom yaaa ben yazarken herkes yazmış ben geri kalmışım
sultanım bana bak hep geriden geliyom mehterean gibin

site saçmalıyo gene...aşırı yavaş.bu yüsdendir.ya da bende virüs var genem pc'me toz kondurmayıp b.ku buraya atıyom!
:)))))))):)))) yok hayatım hepimizde aynı anda olması imkansız bende de yavaş ama proğramı çalıştırdım.

ufaklığı benim eyrime öp ne içim gidiyo çocuklara yeğenim olcak sevemeyeceğim diye korkuyorum.

mesela hayatımızın 5 senesini malesef dolduran yaşanan iğrençlikleriii ama napsın kızcağız mecbur kaldı diyerek hoş gören bu her ne kadar bir dizide olsa insanları etkilediğini unutarak nolcak canım bu bir dizi diyen ve buna canı gönülden inanan canım halkımın bir an önce bilinçlenip bunlara tepki göstermesini diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…