- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.
işin garibi de bu beynel-can,zengin fakir de fark etmiyor.kişi gurursuz ve satılık ise(!) adamın/kadının kişiliğinden çok cüzdanına bakıyor...ailem zenginken(orta gelirin biraz üzerinde) iki krizle tüm servetini kaybetti. ama buna rağmen bizim yaşam standartlarımız değişmesine rağmen bizden asla vazgeçmediler. Yaşadıkları zorlukların ben şahidiyim bu yüzden paraya tapan insanları insan sınıfına koymuyorum. Fakat maalesef öyle
doğru yetiştirebilmek için önce senin erdemli olman gerek beynel-can...
site saçmalıyo gene...aşırı yavaş.bu yüsdendir.ya da bende virüs var genem pc'me toz kondurmayıp b.ku buraya atıyom!ben konuyu nedne kaçırıyom yaaaben yazarken herkes yazmış ben geri kalmışım
çocuklarını paraiçin satan insanları gördükçe annemle babamı bir kat daha yüceltiyorum. hayvanlarda doğuruyor marifet onları doğru yetiştirmekte diye düşünüyorum.
sanada günaydın flockem
evet malesef ...para, genç delikanlıları yoldan çıkarmaya yetiyor sanırım...
site saçmalıyo gene...aşırı yavaş.bu yüsdendir.ya da bende virüs var genem pc'me toz kondurmayıp b.ku buraya atıyom!
en büyük endişelerimdendir benim de...kızım bir gün lavuğun tekine sap olacak diye korkarım,ya da oğlum kalkıp kendinden kat be kat büyük birini bulup ben aşık oldum nidalarınla ortada dolanmasından....ne ederim hiç bilmiyorum o vakit...
şahıs 18ini geçtikten sonra,ailesinden tümüyle bağımsız bir hayatı var ise,özel hayata hoşlansam da hoşlanmasamda saygı duyarım.kendi midesizliği der geçerim.çevremde ise,tümüyle bağlantıları keser,hiç bir temasa geçmem olur biter.ancak bunu medyada bir marifetmiş gibi göstermeye akıl sır erdiremiyorum...toplumumuz bunu ve buna benzer durumları kaldırabilecek düzeyde değil,neyi neden empoze ederler?film ve dizilerde adam sigara yakınca kötü örnek diye mozaiklerler ama bunu,dizide tecavüzleri,sevişme sahnelerini poz poz gösterirler,çocuklarımıza daha mı az zararlı acaba bu???haklısın maalesef flockem
para kazanmayı öğretmedikleri gençlerden, sorumluluktan bihaber evbeynlerden sonra olacağı buydu
bazen Allah hayırsız kılacaksa o insanlara çocuk nasip etmesin diye dua ediyom. biliyorum kötülük bu ama iştetabi ki de ben de ona çok katılıyorum. örneğin evlatlık alan aileler de var ya sonra baskası çıkar ben onun gerçek annesiyim diye aslında biyolojik anne olmak çok da önemli değil diye düşünüyorum. ona bakan,yetiştiren önemli bana göre de
işin garibi de bu beynel-can,zengin fakir de fark etmiyor.kişi gurursuz ve satılık ise(!) adamın/kadının kişiliğinden çok cüzdanına bakıyor...
şahıs 18ini geçtikten sonra,ailesinden tümüyle bağımsız bir hayatı var ise,özel hayata hoşlansam da hoşlanmasamda saygı duyarım.kendi midesizliği der geçerim.çevremde ise,tümüyle bağlantıları keser,hiç bir temasa geçmem olur biter.ancak bunu medyada bir marifetmiş gibi göstermeye akıl sır erdiremiyorum...toplumumuz bunu ve buna benzer durumları kaldırabilecek düzeyde değil,neyi neden empoze ederler?film ve dizilerde adam sigara yakınca kötü örnek diye mozaiklerler ama bunu,dizide tecavüzleri,sevişme sahnelerini poz poz gösterirler,çocuklarımıza daha mı az zararlı acaba bu???
allah kimseye yaşatmasın beynel-can...gün sayıyorsun doğması için,nazını tuzunu gazını çekiyorsun.dört gözle adım atmasını bekliyorsun,parçalıyosun kendini bi kelime öğretebilmek için.hastayken başında nöbet tutuyorsun,okuması için kimi zaman sen sıkıntıya düşüyorsun sonra gidiyor uyuzun tekini buluyor ve gerçekleri görmüyor...allahım sen koru...benim hayattaki en büyük korkum bu,adeta kabusa dönüşmüş durumda!kız kardeşim kızım gibidir çok seviyorum. bir öküze aşık oldu okuyor üniversiteyi bırakcam diye tutturdu.kavga ediyorum. dur diyorum konuşmuyorum olmuyor. annem dedi ablan haklı ya o ya biz dedi. sonra kardeşim bana düşman oldu. 1 yıl kadar sürdü sonra adamın ayyaş, sapık ve sürekli onu aldattığını öğrenince özür diledi.
ne yaşadığımızı ben bilirim flockem allah korusun o yüzden.sana bu durumu yaşatmasın çok zor.
sultanım bana bak hep geriden geliyom mehterean gibinben konuyu nedne kaçırıyom yaaaben yazarken herkes yazmış ben geri kalmışım
:)))))))):)))) yok hayatım hepimizde aynı anda olması imkansız bende de yavaş ama proğramı çalıştırdım.site saçmalıyo gene...aşırı yavaş.bu yüsdendir.ya da bende virüs var genem pc'me toz kondurmayıp b.ku buraya atıyom!
ufaklığı benim eyrime öp ne içim gidiyo çocuklarainş. rabbim hayırlı insanlar yetiştirebilmeyi nasip etsin beynel-canım
bu arada ben bi gittim geldim yine pcnin azizliğine uğradıım
tabii aradaki boşlukları ufak böcükde güzel doldurdu mızmızlıklarıyla
herkese merhaba tekrar...
bu mesajını daha yeni aldım gari,hayrola neyin var?güzin abam nöruyon gariii
derdime bir çareeeeeeee
bu devirde anne olmak çocuk yetiştirmek dha da zorlaştı. napıcam bilmiyorum,korkuyorum çocuğumu iyi yetiştiremezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?