Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben kendimce tepki koyuyorum kelebeğim,dizi izlemiyorum...

bu bi kaç gündür kendimden acaip nefret ediyom flockem ama konu da çok güzel dağıtmayayım unutmayalımda bir ara anlatayıımm
farkındayım bi sıkıntının olduğunu...gözümden kaçmadı!deşarj olmak için daima özelden mesaj atabilirsin...

bir yazı okumuştum bununla ilgili kısaca aklımda kalanı özet geçiyim.
birileri birşeyler empoze edip aklımızı karıştırmaya çalışıyor olsa bile eskiden izin verilmezdi buna ve devlet eliyle desteklenmezdi.şimdi ise liselerde üniversitelerde öğretmenlerinin bile binemediği arabalara binen, yaptığı her hatayı ailesi tarafından örtbas edilen gençliği suçlamamak lazım. biz kendimiz yaptık ve şimdide ahlak denen olgunun gericilik sayıldığı bir br toplumda olanları izlemeye devam ediyoruz.bugün yine iyi günlerimiz hala bir iki ananeyi bugüne taşıya bildik. ya yarın ve çocuklarımzıın geleceği meçhul.

ya kuzum duygularıma tercüman olmuşsunnn .. rabbim hepimizin evlatlarını korusun .. hayırlı imanlı vicdanlı ahlaklı bireyler yetiştirmeyide bizlere nasip etsinn..
elinden dilinden ve belinden kimseye zarar gelmiyeceğine emin olunan kimselerden eylesin rabbim bizleri ve neslimizii..

hem bunu söylemişimdir kadınlar erkeklerden daha uyanık olmalı. bir anne çocuğunu devamlı takip etmeli ama koyun gibi güdülecek bir evlatta yetiştirmemeli.kızı, erkeği fark etmiyor. anneme eskiden çok kızardım neden u kadar sıkıyorsun beni diye endişelerinin nedenini gazeteleri okuyarak anlıyorum.arasıra dozunu kaçırıyor olsada anlıyorum neler hissettiğini ve susuyorum.

haklısın. o dönemde kardeşimin bir lafını asla unutamıyorum. kırgın değilim ama nedense yara olarak kaldı.kafasınada kakmak istemiyorum. unutmuş ve hiç yaşanmamış gibi devam ediyoruz hayata

hiç sanmıyorum canım.

bende bu sene arada çocuklar duymasına bakıyom öyle bir geçer zamankide sapıttı seyretmiyom diğerlerini zati heççç seyretmiyoom çok şükürrr...
insanlar olayın vehametini bi görseler,hepten tv'yi camdan atarlar aslında...son 40 yıldır üzerimizde bi oyun oynanıyo ve bunu kimse fark etmiyo...60lı yıllardaki halkın beğenisine bakarsan,kültürlü tarihine ve ulusuna sahip çıkan bir millet görürsün.KİTAP okuyan bi millet.eve dergi sokan bi millet.tiyatro ve sinemaya evet diyen bir millet...bizden önce kitap ve dergilerimizi aldılar.sonra halkı tiyatrodan uzaklaştırdılar.derken sinemayı uyduruk filmlerle yaklaşık 20 yıl boyunca baltaladılar....derken dizilerle beynimizi uyuşturup,ahlaki ve kültürel olarak önem verdiğimiz herşeyi dinamitlemeye başladılar.bu arada elinde bir tek anlı şanlı tarihi kalmış türk milletinin önce 4. muratını istanbul kanatlarımın altında olduğu gibi homo gösterdiler sonra fatih'e hedef çevirip aynı iftirayı attılar.ATATÜRK'e sarılan bir milletin atasını önce yanlızlaştırdılar sonra 'insani' yönlerini ele alan yalan dolan saçma salak filmler yapıp onun ağırlığını yerinden oynatmaya çalıştılar.sıra şimdi kanunide...ileride yavuz sultan selimi de görürsünüz,o da ağır biriydi çünkü...milli değerlerimizle oynuyorlar ve biz çekirdek çıtlatıp izliyos...

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn

bazen Allah hayırsız kılacaksa o insanlara çocuk nasip etmesin diye dua ediyom. biliyorum kötülük bu ama işte

insan olmak veya adam olmak böle işte
Hayırlısı. Allah sana iyiki sen varsın diyeceğin bir bebek nasip etsin tm sıkıntıların geride kalsın..

doğru ama hayatın her aşamasında düşmemesi için hep yardım edersen. büyük bir düşüş yaşadığında bundan nasıl korunması gerektiğini bilemez.. bazen aşırı korumacı olunmaması gerektiğine inanıyorum..

hepimiz en deli çağlarımızı yaşadık. üzüldük ders aldık...

evet malesef ama topralıyom bak :))

en ürkütücüsü bu malesef bende ilerdeki doğacak çocuklarımın geleceğnden korkar oldum

malesef aynen dediğin gibi canımm buna tepki gösterenleri de -ki bunlardan biri benimm- gericilikle bilmem neylikle suçluyorlar neymiş sanatmış(!) sanatın ve kültürün ne demek olduğundan bihaber insanlar sanat adı altında keyiflerinin istediği şeyi yapıyoor..

gazeteler bile yalan dolan magazin adı altında sapıklıklar empoze ediliyor o yüzden öle gazeteleri asla sokmuyorum evime bir kaç gazete var hergün aldığımız diğerlerini de asla almam birde gazete okumayı bulmaca çözüp kupon biriktirmek zannedenler var hepten afallıyorumm

Son düzenleme:
kabeleğim hayırdır yardımcı olabileceğimiz bişe varsa emrinizdeyiz efem
canımmm benimm şimdi gitmem lazımm ufaklığı okuldan almaya sonra anlatırım inş.. öleden sonrada misafirim gelecekk yarın artık çok önemli bişey değil ya kendi kendime kızıyorum işte düşüncelerimden dolayıııı

çok kızdım şincik genem!gidiim mutfakta oyalaniim biraz...:80:

var git birazda sen oyalan mutfakta ben de gidip oluumu alam da gelem misafirim gelcek ben daha bişeycikler yapmadım bi akşam yemeği yaptım gündüz ne ikram edicem ben şincikk yyaaa:26:

flocekem çok haklısın...

tarih hususunda, osmanlı hususunda bazı noktalarda ayrı düşsekte... dizilerle uyutuluyoruz buna sonuna kadar katılıyorum..

bugünlerde aydın diye nitelendirilen bir yazar şimdi adı aklıma gelmiyor. bir yerde "ömer seyfettinin yazmış olduğu incili kaftan kitabını nasıl yazabilir. böyle saçma bir kitabı nasıl yazabilir. bu yüzden bu kişiye yazar denmez." diye bir gafta bulunmuş. şimdi bunu söyleyen ÖKÜZ o kişinin asker olduğunu, esir düştüğünü ve o denemde çocukarımızın bir gurura, geleceğe dair bir ümide sahip olması gerekir diye yazmış olduğu hikayeyi, bu amaçlar için harcanmış olduğu ömrü yok sayıp aklına geleni söyleyecek ve bizim şakşakçılardanda ödül alacak.bu tür kişi, kişiler aydın olarak kaldığı sürece ve ülkemizde para için ruhunu satacak insan olduğu sürece bu çark böyle devam ettiği için bile şükretmeliyiz diye düşünüyorum.geçen sene akademik çalışmalara bakıyorum. ülkemizde çıkanlar dehşet verici. ülkede kalem tutan eller nur saçmadıkça ruhumuzun ışıklarıda birer birer sönecektir.kalemini çıkarlar için kullananların sonu gelmeli diye düşünüyorum.

hayatım onun için evlenmem gerek ama benim düzenimi bozmaya niyetim yok:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…