Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben de bu düşüncelerine canı gönülden katılıyor ve en kısa zamanda gerçekleşmesi için dua ediyoruummmmm

haydi canlar görüşürüz sonra öpüyorum hepiciniziii

Son düzenleme:
en ürkütücüsü bu malesef bende ilerdeki doğacak çocuklarımın geleceğnden korkar oldum
neyse ya içinizi kararttım kusura bakmayın ama böyle şeyler beni çileden çıkarıyor ve elimde olmadan çenemin yayları gevşiyor. sen bana bakma çocuklar bizden akıllı bulacaklar yolunu.

sanat sanat içindir. bir tepkidir ve su gibi girdiği kabın şeklini alır bu daistenilen amaçta kullanılan en güzel silah olduğunu gösterir.panzehir olarakta kullanılabilir.

yarın görüşürüz kendine iyi bak anacım.

ben de bu düşüncelerine canı gönülden katılıyor ve en kısa zamanda gerçekleşmesi için dua ediyoruummmmm

inaşallahhhhhhhhh

hoşbulduk kıslarrr aslında pazartesi basladım işe ama okadar yoğundumkı siteye giremedimmm napıyım temizlik yaptık annemle bol bol başka bişiy yapamadım ve dinlenemedim mağlesef sız neler yaptınız bakemmm

ben oğlanı sünnet ettirdim dişi çıktı bizden böle

bol gıdaboyalı (kırmızı) lolipop şekerinin izi krem halıdan nası çıkar acep?:26:

bol gıdaboyalı (kırmızı) lolipop şekerinin izi krem halıdan nası çıkar acep?:26:

anway le çıkarıyorum ben bazen bulaşık deterjanı ile hemen müdahale edince çıkıyor ama benimde krem halımda bulunan çay lekesi olduğunu düşündüğüm tam ortadaki desenleri ne yaptıysam çıkaramadım umarım aynı kaderi paylaşmaz halılarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…