bugünlerde aydın diye nitelendirilen bir yazar şimdi adı aklıma gelmiyor. bir yerde "ömer seyfettinin yazmış olduğu incili kaftan kitabını nasıl yazabilir. böyle saçma bir kitabı nasıl yazabilir. bu yüzden bu kişiye yazar denmez." diye bir gafta bulunmuş. şimdi bunu söyleyen ÖKÜZ o kişinin asker olduğunu, esir düştüğünü ve o denemde çocukarımızın bir gurura, geleceğe dair bir ümide sahip olması gerekir diye yazmış olduğu hikayeyi, bu amaçlar için harcanmış olduğu ömrü yok sayıp aklına geleni söyleyecek ve bizim şakşakçılardanda ödül alacak.bu tür kişi, kişiler aydın olarak kaldığı sürece ve ülkemizde para için ruhunu satacak insan olduğu sürece bu çark böyle devam ettiği için bile şükretmeliyiz diye düşünüyorum.geçen sene akademik çalışmalara bakıyorum. ülkemizde çıkanlar dehşet verici. ülkede kalem tutan eller nur saçmadıkça ruhumuzun ışıklarıda birer birer sönecektir.kalemini çıkarlar için kullananların sonu gelmeli diye düşünüyorum.
neyse ya içinizi kararttım kusura bakmayın ama böyle şeyler beni çileden çıkarıyor ve elimde olmadan çenemin yayları gevşiyor. sen bana bakma çocuklar bizden akıllı bulacaklar yolunu.en ürkütücüsü bu malesefbende ilerdeki doğacak çocuklarımın geleceğnden korkar oldum
sanat sanat içindir. bir tepkidir ve su gibi girdiği kabın şeklini alır bu daistenilen amaçta kullanılan en güzel silah olduğunu gösterir.panzehir olarakta kullanılabilir.malesef aynen dediğin gibi canımm buna tepki gösterenleri de -ki bunlardan biri benimm- gericilikle bilmem neylikle suçluyorlar neymiş sanatmış(!) sanatın ve kültürün ne demek olduğundan bihaber insanlar sanat adı altında keyiflerinin istediği şeyi yapıyoor..
gazeteler bile yalan dolan magazin adı altında sapıklıklar empoze ediliyor o yüzden öle gazeteleri asla sokmuyorum evime bir kaç gazete var hergün aldığımız diğerlerini de asla almam birde gazete okumayı bulmaca çözüp kupon biriktirmek zannedenler var hepten afallıyorumm
yarın görüşürüz kendine iyi bak anacım.canımmm benimm şimdi gitmem lazımm ufaklığı okuldan almaya sonra anlatırım inş.. öleden sonrada misafirim gelecekk yarın artık çok önemli bişey değil ya kendi kendime kızıyorum işte düşüncelerimden dolayıııı
var git birazda sen oyalan mutfakta ben de gidip oluumu alam da gelem misafirim gelcek ben daha bişeycikler yapmadım bi akşam yemeği yaptım gündüz ne ikram edicem ben şincikk yyaaa:26:
ben de bu düşüncelerine canı gönülden katılıyor ve en kısa zamanda gerçekleşmesi için dua ediyoruummmmm
birgün çat kapı gelip yazıyormuşun yarın düğünüm öbür günde doğumum var diyehayatım onun için evlenmem gerek ama benim düzenimi bozmaya niyetim yok:82:
kebeleğim bizde seni öptük.haydi canlar görüşürüz sonra öpüyorum hepiciniziii
afiyet olsun.yemek saati kıslar:80:
kıslarrrrr ben geldimmmmm
hoşbulduk kıslarrr aslında pazartesi basladım işe ama okadar yoğundumkı siteye giremedimmm napıyım temizlik yaptık annemle bol bol başka bişiy yapamadım ve dinlenemedim mağlesef sız neler yaptınız bakemmm
kıslarrrrr ben geldimmmmm
burcum az daha geç gelseydin,asker uğurlamasına denk gelecektin!çocuk büyüdü delikanlı oldu senin yokluğunda...ben oğlanı sünnet ettirdim dişi çıktı bizden böle
bol gıdaboyalı (kırmızı) lolipop şekerinin izi krem halıdan nası çıkar acep?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?