Ölümüne Geyik Topiği :-))

haaa iyi ozman benimki mutfakdada dolap içine gömülü rahat oluyo diye söledimm

sağol burcu banyo içinde önerilerini bekliyorum güzel fikirlerin var senin

flocke birşey merak ettim sen çölde bedevi gibimi göründün göründüysen bahtsızmıydın

nası yani,isteklerini mi kısıtlı tutmak zorundasın yoksa belirli bi rakamı mı geçmemek zorundasın?

belli bir rakam üstünde tutarsa farkı ben verecem ama bizim esnaflar ayrıntılardan yeni şeylerden hoşlanmaz yani musluk altı gözü çok istiyorum ama usta olmaz yapamayız diyebilir sırf uğraşmamak kafa beden yormamak için yapan nasıl yapmış sonuçta

canlarım ciğerlerim ben geldim :)

hoşgeldin

tşkkk edrim canım bı dusuneyım ben mutfagımı seviyomda banyoyla aram iyi değül anaşamıyozz genede bi düşüneyim

tamam burcu bekliyorum

gel beynelcik gel noldu senın koltuk mevzun anlat bakemm

ne koltuğu ben yabancı kaldım

loser=ezik.......................

hakket çok cahalım heee

sen biraz catlak takıl sölee sınırlı bı tıp gıbı görün bak nası yapıyor sey de enson istediğimi yapmayan usta şu anda sırat koprüsünü restore ediyo de meselaaaaa

şimdi praktiker ve koçtaş sana burada iyi fikirler sunabilir,neticede onlar diğer yerlere göre fiyat olarak daha aşağı satıyolar.o sitelere bakıp ilham alabilirsin aslında...

sen biraz catlak takıl sölee sınırlı bı tıp gıbı görün bak nası yapıyor sey de enson istediğimi yapmayan usta şu anda sırat koprüsünü restore ediyo de meselaaaaa
ya da gaz ver: yürü be ustam kim tutar seni!sen var ya buralarda harcanıyon resmen,aciip dahiyane fikirleri olan bi adamsın.ben bunu yapabileceene inanıyom....filan de.o mutfak 12 saatte bitmiş üstüne de temizliği yapılmış olmadıysa noliim...:86:

kaktüs olarak kamufle olmuş ortamı national georaphic kıvamında gözlemledim....:82:

hımm bir an korktum başına gelebilcekleri düşününce

bi deneyim ya o dabana en son böyle isteklerde bulunan şuan sırat köprüsünü geçti derse

bir de burada ev dekorasyon bölümüne de baktım mı gari?hani bazısı resimlerini çekip koyuyor ya,ordan da sana iyi fikirler çıkabilir.yannız mutfak ne kadar şık olursa olsun,tezgahı küçükse hiç kullanışlı olmaz mandalinam.her neye karar verirsen ver,tezgahın geniş olmasına tikkat et.

şimdi praktiker ve koçtaş sana burada iyi fikirler sunabilir,neticede onlar diğer yerlere göre fiyat olarak daha aşağı satıyolar.o sitelere bakıp ilham alabilirsin aslında...

hepsini dolandım flocke aylardır gözüm döndü

bunu denemek daha kolay burcu beni ahirete yollayacaktı nerdeyse

mutfağım küçük zaten dolap çok olsun ıvır zvır tezgah üstünde hiç hoşuma gitmiyordu ama bu söylediğinde doğru tezgah kısmınıda not alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…