haaa iyi ozman benimki mutfakdada dolap içine gömülü rahat oluyo diye söledimm
sorun bahtsız bedevilerde değil,onlar kendi çaplarında takılan ve samimice çölün tadını çıkarmaya çalışan iyi insanlar,gel gör ki kutup ayıları rotasyon problemi yaşıyor...bedevilere uyum problemi yaşıyan asıl onlar.bu yüsden saldırıya geçiyolar...
hoşgelmişsin beynel-can....canlarım ciğerlerim ben geldim :)
tşkkk edrim canım bı dusuneyım ben mutfagımı seviyomda banyoyla aram iyi değül anaşamıyozz genede bi düşüneyimsağol burcu banyo içinde önerilerini bekliyorum güzel fikirlerin var senin
flocke birşey merak ettim sen çölde bedevi gibimi göründün göründüysen bahtsızmıydın
gel beynelcik gel noldu senın koltuk mevzun anlat bakemmcanlarım ciğerlerim ben geldim :)
loser=ezik.......................loserla ne cahil kaldım
nası yani,isteklerini mi kısıtlı tutmak zorundasın yoksa belirli bi rakamı mı geçmemek zorundasın?
canlarım ciğerlerim ben geldim :)
tşkkk edrim canım bı dusuneyım ben mutfagımı seviyomda banyoyla aram iyi değül anaşamıyozz genede bi düşüneyim
gel beynelcik gel noldu senın koltuk mevzun anlat bakemm
loser=ezik.......................
kaktüs olarak kamufle olmuş ortamı national georaphic kıvamında gözlemledim....:82:flocke birşey merak ettim sen çölde bedevi gibimi göründün göründüysen bahtsızmıydın
sen biraz catlak takıl sölee sınırlı bı tıp gıbı görün bak nası yapıyor sey de enson istediğimi yapmayan usta şu anda sırat koprüsünü restore ediyo de meselaaaaabelli bir rakam üstünde tutarsa farkı ben verecem ama bizim esnaflar ayrıntılardan yeni şeylerden hoşlanmaz yani musluk altı gözü çok istiyorum ama usta olmaz yapamayız diyebilir sırf uğraşmamak kafa beden yormamak için yapan nasıl yapmış sonuçta
şimdi praktiker ve koçtaş sana burada iyi fikirler sunabilir,neticede onlar diğer yerlere göre fiyat olarak daha aşağı satıyolar.o sitelere bakıp ilham alabilirsin aslında...belli bir rakam üstünde tutarsa farkı ben verecem ama bizim esnaflar ayrıntılardan yeni şeylerden hoşlanmaz yani musluk altı gözü çok istiyorum ama usta olmaz yapamayız diyebilir sırf uğraşmamak kafa beden yormamak için yapan nasıl yapmış sonuçta
ya da gaz ver: yürü be ustam kim tutar seni!sen var ya buralarda harcanıyon resmen,aciip dahiyane fikirleri olan bi adamsın.ben bunu yapabileceene inanıyom....filan de.o mutfak 12 saatte bitmiş üstüne de temizliği yapılmış olmadıysa noliim...:86:sen biraz catlak takıl sölee sınırlı bı tıp gıbı görün bak nası yapıyor sey de enson istediğimi yapmayan usta şu anda sırat koprüsünü restore ediyo de meselaaaaa
kaktüs olarak kamufle olmuş ortamı national georaphic kıvamında gözlemledim....:82:
sen biraz catlak takıl sölee sınırlı bı tıp gıbı görün bak nası yapıyor sey de enson istediğimi yapmayan usta şu anda sırat koprüsünü restore ediyo de meselaaaaa
şimdi praktiker ve koçtaş sana burada iyi fikirler sunabilir,neticede onlar diğer yerlere göre fiyat olarak daha aşağı satıyolar.o sitelere bakıp ilham alabilirsin aslında...
ya da gaz ver: yürü be ustam kim tutar seni!sen var ya buralarda harcanıyon resmen,aciip dahiyane fikirleri olan bi adamsın.ben bunu yapabileceene inanıyom....filan de.o mutfak 12 saatte bitmiş üstüne de temizliği yapılmış olmadıysa noliim...:86:
bir de burada ev dekorasyon bölümüne de baktım mı gari?hani bazısı resimlerini çekip koyuyor ya,ordan da sana iyi fikirler çıkabilir.yannız mutfak ne kadar şık olursa olsun,tezgahı küçükse hiç kullanışlı olmaz mandalinam.her neye karar verirsen ver,tezgahın geniş olmasına tikkat et.
kim bana mı?yok kı bana bişey olmazhımm bir an korktum başına gelebilcekleri düşününce
kim bana mı?yok kı bana bişey olmaz...kaktüsle kutup ayısının işi pek zor olur hani....mekan olarak kutup ayusu yannış yerde....
tikenlerim fena batar mandalinam....dötü için pek konforlu olamayabilirimgenelde hayvanlar yeşil renk olan yerlere tuvalet yaparlar kutup ayuları bu konuda nasıl flocke
mandalinam twoche hala dusunuyo sanırım bı soru sordun kız gelemedi dahagenelde hayvanlar yeşil renk olan yerlere tuvalet yaparlar kutup ayuları bu konuda nasıl flocke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?