ne sordu ki ortalıktan kayboldu?hayatın anlamını filan mı???:26:mandalinam twoche hala dusunuyo sanırım bı soru sordun kız gelemedi daha
mandalinam twoche hala dusunuyo sanırım bı soru sordun kız gelemedi daha
yok mutfak ve banyo için fikir sordu oda negibi dedi ama sorudan beri twoo kayıp:26:ne sordu ki ortalıktan kayboldu?hayatın anlamını filan mı???:26:
kutup ayusu ütopik yolculuğa cıktı topikler kesmeyincetikenlerim fena batar mandalinam....dötü için pek konforlu olamayabilirim
annnem ne guzel iyki şapkasundan tavsan çıkarmamışşsize dünkü olayı anlatayım da gülün biraz....
dün eşim eve geldi,kapıyı açtım hoşgeldin dedim.nolduğunu annamadan bu elindeki kepin altından rönk diye 3 tene gonca gül çıkardı.o kadar hızlı oldu ki korkup geriye sıçradım.bi de alışık değilim bööle inceliklerine ya tümüyle hazırlıksız yakalandım!
aman ha,kamufle olmak için kendini kahverengine boyayıp boz ayısı edasınla dolaşmasın,zira buralarda pek ii avcılar var....şömine önüne sererler alim allah!kutup ayusu ütopik yolculuğa cıktı topikler kesmeyince
evettt biz acıdık da kesmedik kelleyiiaman ha,kamufle olmak için kendini kahverengine boyayıp boz ayısı edasınla dolaşmasın,zira buralarda pek ii avcılar var....şömine önüne sererler alim allah!
olayı açıklaması tüm inceliklerini öldürdü ama!annnem ne guzel iyki şapkasundan tavsan çıkarmamışş
eeee flockenın kocası olmak ole kolay değil adamları panik hale getirdik resmen çiçek alırken bile düşünüyolar baksana ama hikaye cok hoş on nümerooo burdan flockenın kocasına kocaman alkış istiorumolayı açıklaması tüm inceliklerini öldürdü ama!
diyo ki,mesai bitti eve dönecem bi baktım güller pek bi hoş...koparıcam emme velakin etraftaki arkadaşlardan çekindim...herkescikler getti etrafa bakındım tenha;hade kopar getsin dedim.koparcam bu sefer de aklımdan şööle bişey geçti:lan karılar durduk yerde çiçek getiren adamdan şüphelenirler,niye durduk yerde kendimi zan altına atiim?
s..tir et bin arabaya git evine dedim.arabaya bindim emme gözüm güllerde.yok canım benim karı daha o kadder sıyırmadı,3 gülden günahımı alcek kadar dedim ve bi hamlede koparıp hızlıca arabaya bindim...
adamdaki fikir muhamesine bakar mısınız ya???
bir de ööle bi annatıyo ki,sanki infilak eden bi restorandan bruce willis havasınla çıkmış gibi,lan alt tarafı gül koparıyon ne gerek var bu kadar paniğe???eeee flockenın kocası olmak ole kolay değil adamları panik hale getirdik resmen çiçek alırken bile düşünüyolar baksana ama hikaye cok hoş on nümerooo burdan flockenın kocasına kocaman alkış istiorum
size dünkü olayı anlatayım da gülün biraz....
dün eşim eve geldi,kapıyı açtım hoşgeldin dedim.nolduğunu annamadan bu elindeki kepin altından rönk diye 3 tene gonca gül çıkardı.o kadar hızlı oldu ki korkup geriye sıçradım.bi de alışık değilim bööle inceliklerine ya tümüyle hazırlıksız yakalandım!
kutup ayusu ütopik yolculuğa cıktı topikler kesmeyince
aman ha,kamufle olmak için kendini kahverengine boyayıp boz ayısı edasınla dolaşmasın,zira buralarda pek ii avcılar var....şömine önüne sererler alim allah!
olayı açıklaması tüm inceliklerini öldürdü ama!
diyo ki,mesai bitti eve dönecem bi baktım güller pek bi hoş...koparıcam emme velakin etraftaki arkadaşlardan çekindim...herkescikler getti etrafa bakındım tenha;hade kopar getsin dedim.koparcam bu sefer de aklımdan şööle bişey geçti:lan karılar durduk yerde çiçek getiren adamdan şüphelenirler,niye durduk yerde kendimi zan altına atiim?
s..tir et bin arabaya git evine dedim.arabaya bindim emme gözüm güllerde.yok canım benim karı daha o kadder sıyırmadı,3 gülden günahımı alcek kadar dedim ve bi hamlede koparıp hızlıca arabaya bindim...
adamdaki fikir muhakemesine bakar mısınız ya???
çokta alıştırmasın
ehuuu jeton nasıl birşey bende yaa anca düştü iyimi
dikdöertgenler pirizması filanmı acaba
bunun üstüne neden öyle düşündün yoksa birşeymi var hocanın fikri neyse zikride odur deseydin
yok kıs,görüp göreceğim son bitki o olurdu o vakit!bunun üstüne neden öyle düşündün yoksa birşeymi var hocanın fikri neyse zikride odur deseydin
napsın bu erkekler bı yondende haklılar ama dimibir de ööle bi annatıyo ki,sanki infilak eden bi restorandan bruce willis havasınla çıkmış gibi,lan alt tarafı gül koparıyon ne gerek var bu kadar paniğe???
hoşbulduk tuğçem...enemm flockem gelmiş. hosgeldin flocke ablam benimdur geçmişe dönüp geliyorum
ooooo bizde senin heykelını dıkecektın dusunen two diyeenemm flockem gelmiş. hosgeldin flocke ablam benimdur geçmişe dönüp geliyorum
vay mandalinam vayyyy yaşlıyım dıye dıye erken bunadın
enemm flockem gelmiş. hosgeldin flocke ablam benimdur geçmişe dönüp geliyorum
yok kıs,görüp göreceğim son bitki o olurdu o vakit!
niyeyse elinde çiçekle tanıdık görecek diye pek bi stres yapar kendine...:44:bir de ben bööle dersem hepten bırakır bu ani incelik dalgasını....
ooooo bizde senin heykelını dıkecektın dusunen two diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?