Ölümüne Geyik Topiği :-))

size dünkü olayı anlatayım da gülün biraz....
dün eşim eve geldi,kapıyı açtım hoşgeldin dedim.nolduğunu annamadan bu elindeki kepin altından rönk diye 3 tene gonca gül çıkardı.o kadar hızlı oldu ki korkup geriye sıçradım.bi de alışık değilim bööle inceliklerine ya tümüyle hazırlıksız yakalandım!

annnem ne guzel iyki şapkasundan tavsan çıkarmamışş

annnem ne guzel iyki şapkasundan tavsan çıkarmamışş
olayı açıklaması tüm inceliklerini öldürdü ama!
diyo ki,mesai bitti eve dönecem bi baktım güller pek bi hoş...koparıcam emme velakin etraftaki arkadaşlardan çekindim...herkescikler getti etrafa bakındım tenha;hade kopar getsin dedim.koparcam bu sefer de aklımdan şööle bişey geçti:lan karılar durduk yerde çiçek getiren adamdan şüphelenirler,niye durduk yerde kendimi zan altına atiim?
s..tir et bin arabaya git evine dedim.arabaya bindim emme gözüm güllerde.yok canım benim karı daha o kadder sıyırmadı,3 gülden günahımı alcek kadar dedim ve bi hamlede koparıp hızlıca arabaya bindim...
adamdaki fikir muhakemesine bakar mısınız ya???

Son düzenleme:
eeee flockenın kocası olmak ole kolay değil adamları panik hale getirdik resmen çiçek alırken bile düşünüyolar baksana ama hikaye cok hoş on nümerooo burdan flockenın kocasına kocaman alkış istiorum

eeee flockenın kocası olmak ole kolay değil adamları panik hale getirdik resmen çiçek alırken bile düşünüyolar baksana ama hikaye cok hoş on nümerooo burdan flockenın kocasına kocaman alkış istiorum
bir de ööle bi annatıyo ki,sanki infilak eden bi restorandan bruce willis havasınla çıkmış gibi,lan alt tarafı gül koparıyon ne gerek var bu kadar paniğe???

çokta alıştırmasın

kutup ayusu ütopik yolculuğa cıktı topikler kesmeyince

ehuuu jeton nasıl birşey bende yaa anca düştü iyimi

aman ha,kamufle olmak için kendini kahverengine boyayıp boz ayısı edasınla dolaşmasın,zira buralarda pek ii avcılar var....şömine önüne sererler alim allah!

dikdöertgenler pirizması filanmı acaba

bunun üstüne neden öyle düşündün yoksa birşeymi var hocanın fikri neyse zikride odur deseydin

bunun üstüne neden öyle düşündün yoksa birşeymi var hocanın fikri neyse zikride odur deseydin
yok kıs,görüp göreceğim son bitki o olurdu o vakit!
niyeyse elinde çiçekle tanıdık görecek diye pek bi stres yapar kendine...:44:bir de ben bööle dersem hepten bırakır bu ani incelik dalgasını....

vay mandalinam vayyyy yaşlıyım dıye dıye erken bunadın

kırk kere dersen olurmuş ya işte ispatı

enemm flockem gelmiş. hosgeldin flocke ablam benim dur geçmişe dönüp geliyorum

geçmişe gitme uzundur hemen dal konuya

yok kıs,görüp göreceğim son bitki o olurdu o vakit!
niyeyse elinde çiçekle tanıdık görecek diye pek bi stres yapar kendine...:44:bir de ben bööle dersem hepten bırakır bu ani incelik dalgasını....

güzel şeyler uzun sürmez flocke bari söyleseydin içinde kalmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…