32 yaşındayım ben,sen?floke kaç yaşındasın canım sakınca yoksa...
bende bak gördünmü falan derim eşimenerden bulur nası eder bi tene güzide örnek mutlaka çıkar önüme....şimdi cnbc-e'de sanırsam ya da e2'de bi dizi var.eski roma ile ilgili.nası koptuysam kanalı bilem hatırlamıyorum.denk gelirse kaçırmıyo onu da...ay ne biliim bana kasvet basıyo ööle şeylerden...hele o truva filminde beynim döndü gari. 'bu az evvel ölmedi miydi?'- 'yo o amcasının oğlunun karısının dayısıydı,nerenle izliyon filmi yaaa?' bizim film izleme genelde bööle dialoglar üzerine kuruludur!
bemde 77 liyim canım aynı kuşaktanız ne güzel32 yaşındayım ben,sen?
romantizm falan yoktur canım bizdede unuttuk onları filmlerde izliyoruz işte mum falan yaksam ne oldu elektirikmi kesik der bizimkititanic'i izleyelim dedim.ii hade dedi.film genel olarak iyi dedim.bana:'yapma allah aşkına ya,1500kişiden fazla insan öldü orada,tam bir dram yaşandı bunlar kalkmış ufka kollarını açıyolar.bu mudur senin beğenme zevkin?'dedi. anti romantik orman adam deyince de kızıyo sonna!
tom hanks var.robert de niro var.ben stiller var.var aslında baya da bunlar ilk aklıma gelenler.nicolas cage var genem mesela...canım senin hayranı olduğun biri yokmu aktörlerden falan...
ben artık iş yapmak istemiyorum dağ gibi ütü var yarın yapıcam iyi geceler....oooh muhabbet almış gidiyo ne güzel ben ise hala iş yapıyorum kuruyan çamaşırlarımı katlıycam şimdi yarında perdelerimi halletim mi değmeyin keyfime gerisi olur yavaş yavaş ..
ben kaçar kızlar şu çamaşırları katlayıp ufaklık izin verirse uyuycamm inş. yarın grşrz...
bu arada biz kocişle film konusunda genelde beraber takılırız allahtan öle eski filmleri oda sevmiyo problemde çıkmıyo..
heee hepsi aynı bunnarın demek ki!romantizm falan yoktur canım bizdede unuttuk onları filmlerde izliyoruz işte mum falan yaksam ne oldu elektirikmi kesik der bizimki
tom hanks bebek yüzlü dimi onunda yeşil yol vardı esaretin bedelinde omu oynamıştı tam hatırlamadım yakışıklı amatom hanks var.robert de niro var.ben stiller var.var aslında baya da bunlar ilk aklıma gelenler.nicolas cage var genem mesela...
ay ne güzel ya...imrendim bak şincik....oooh muhabbet almış gidiyo ne güzel ben ise hala iş yapıyorum kuruyan çamaşırlarımı katlıycam şimdi yarında perdelerimi halletim mi değmeyin keyfime gerisi olur yavaş yavaş ..
ben kaçar kızlar şu çamaşırları katlayıp ufaklık izin verirse uyuycamm inş. yarın grşrz...
bu arada biz kocişle film konusunda genelde beraber takılırız allahtan öle eski filmleri oda sevmiyo problemde çıkmıyo..
forrest gump'ı da yeşil yoldakini de o oynadı.iki farklı karakteri harika canlandırdı.ama esaretin bedelindeki ayrıydı,dur ismini hatırlicam birazdan.tom hanks bebek yüzlü dimi onunda yeşil yol vardı esaretin bedelinde omu oynamıştı tam hatırlamadım yakışıklı ama
travoltayla olan mıydı o? yok o face off'du demi?izlemedim galiba.yaralı yüzü izledinmi floke al paçinonun scar face diye yazılıyo sanırım
yok canım bu scar facede aynı gerçek gibi film çok fakir adam hayalleri var mafyada yükseliyor falan öyle...travoltayla olan mıydı o? yok o face off'du demi?izlemedim galiba.
esaretin bedelini oynayan tim robbins'ti.
şükür ki aynı zamanda tom hanks robert de niro al pacino tim robbins hayranı....o vakit ortak bi tını yakalıyos da birlikte izliyoruz...forrest gump' canım bunuda izledik eşimle böyle filmleri seviyoruz bizde duygusaldı oda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?