Ölümüne Geyik Topiği :-))

gelmiş geçmiş en iyi filmlerde esaretin bedeli ilk on un içinde sanırım...

şükür ki aynı zamanda tom hanks robert de niro al pacino tim robbins hayranı....o vakit ortak bi tını yakalıyos da birlikte izliyoruz...
ne güzel ortak yönlerinizde var demek

gelmiş geçmiş en iyi filmlerde esaretin bedeli ilk on un içinde sanırım...
kesinlikle.......kaç kere izlemişimdir saymadım ama her seferinde tekrardan hayranlık uyandırır bende...braveheart'da öyledir.bu arada sevdiğim aktörler arasında mel gibson da var.

bende artık gençkızkenki gibi hissetmiyorum monotonlaştık artıkın evrim geçirdim belkide:44:

kesinlikle.......kaç kere izlemişimdir saymadım ama her seferinde tekrardan hayranlık uyandırır bende...braveheart'da öyledir.bu arada sevdiğim aktörler arasında mel gibson da var.
braveheart yazdım bunu bende bakıym cd ciye gidince

ne güzel ortak yönlerinizde var demek
olmaz mı hiç?var ama beğeni konusunda çok zıttız genelde.orta yolu bulabildikten sonna sorun olmuyo ama.aslına bakarsan ikimiz de bu şekilde birbirimize çok şey kattık ve katıyoruz da.iyi yani bi yandan da,her ne kadar söylensek de

artık alıştık bizde birbirimizin huyuna suyuna huysuz eşimin huylarına alıştım evet

izlemiştim ama tam hatırlayamıyorum tekrar izlerim iyi oyuncu mel gibson...
evet,gerçek olmuş bir savaş filmi.wikipedia'ya william wallace yazarsan hayatı çıkıyor.onun mücadelesini görüp de,iskoçların britanya bayrağını hala sallıyo olması çitten üzücü...bence tabii.

biz de öyleyiz valla...zaten önemli olan biraz tolerans,biraz anlayış ve bencillikten olabildiğince uzak olmak.
bizim 9 sene oldu zaten 7 sene riskli sanırım birde 3 mü diyolardı
9 senede artık duygusal değilde mantıksal yaklaşıyo insan olaylara ...

izliycem canım tekrar saol sohbet için geziniym biraz görüşürüz ok..

bizim 9 sene oldu zaten 7 sene riskli sanırım birde 3 mü diyolardı
9 senede artık duygusal değilde mantıksal yaklaşıyo insan olaylara ...
ilk yıl,3.yıl,7. ve 20. yıl diye biliyorum ben de...14 yıllık evliyim.ilk üçünü atlattık hiç ruhumuz duymadan,dilerim 20 yıl da ööle olur.allah kimsenin huzurunu evden eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…