yok izlemedim ama aklımda bulunsun hafta sonu bi bakiim ona.yok canım bu scar facede aynı gerçek gibi film çok fakir adam hayalleri var mafyada yükseliyor falan öyle...
ne güzel ortak yönlerinizde var demekşükür ki aynı zamanda tom hanks robert de niro al pacino tim robbins hayranı....o vakit ortak bi tını yakalıyos da birlikte izliyoruz...
canım izle mutlaka sen yurtdışındamısın...yok izlemedim ama aklımda bulunsun hafta sonu bi bakiim ona.
kesinlikle.......kaç kere izlemişimdir saymadım ama her seferinde tekrardan hayranlık uyandırır bende...braveheart'da öyledir.bu arada sevdiğim aktörler arasında mel gibson da var.gelmiş geçmiş en iyi filmlerde esaretin bedeli ilk on un içinde sanırım...
yok türkiyedeyim.canım izle mutlaka sen yurtdışındamısın...
bende seni almanyada falan sanıyodum niyeyseyok türkiyedeyim.
braveheart yazdım bunu bende bakıym cd ciye gidincekesinlikle.......kaç kere izlemişimdir saymadım ama her seferinde tekrardan hayranlık uyandırır bende...braveheart'da öyledir.bu arada sevdiğim aktörler arasında mel gibson da var.
olmaz mı hiç?var ama beğeni konusunda çok zıttız genelde.orta yolu bulabildikten sonna sorun olmuyo ama.aslına bakarsan ikimiz de bu şekilde birbirimize çok şey kattık ve katıyoruz da.iyi yani bi yandan da,her ne kadar söylensek dene güzel ortak yönlerinizde var demek
cesur yürek dediğim film...braveheart yazdım bunu bende bakıym cd ciye gidince
artık alıştık bizde birbirimizin huyuna suyuna huysuz eşimin huylarına alıştım evetolmaz mı hiç?var ama beğeni konusunda çok zıttız genelde.orta yolu bulabildikten sonna sorun olmuyo ama.aslına bakarsan ikimiz de bu şekilde birbirimize çok şey kattık ve katıyoruz da.iyi yani bi yandan da,her ne kadar söylensek de
orda doğdum büyüdüm sonna kesin dönüş yaptık.istanbul'da liseyi okudum sonna.bende seni almanyada falan sanıyodum niyeyse
biz altınoluktayız yakınmınız bize acaba
izlemiştim ama tam hatırlayamıyorum tekrar izlerim iyi oyuncu mel gibson...cesur yürek dediğim film...
biz de öyleyiz valla...artık alıştık bizde birbirimizin huyuna suyuna huysuz eşimin huylarına alıştım evet
evet,gerçek olmuş bir savaş filmi.wikipedia'ya william wallace yazarsan hayatı çıkıyor.onun mücadelesini görüp de,iskoçların britanya bayrağını hala sallıyo olması çitten üzücü...bence tabii.izlemiştim ama tam hatırlayamıyorum tekrar izlerim iyi oyuncu mel gibson...
bizim 9 sene oldu zaten 7 sene riskli sanırım birde 3 mü diyolardıbiz de öyleyiz valla...zaten önemli olan biraz tolerans,biraz anlayış ve bencillikten olabildiğince uzak olmak.
izliycem canım tekrar saol sohbet için geziniym biraz görüşürüz ok..evet,gerçek olmuş bir savaş filmi.wikipedia'ya william wallace yazarsan hayatı çıkıyor.onun mücadelesini görüp de,iskoçların britanya bayrağını hala sallıyo olması çitten üzücü...bence tabii.
ilk yıl,3.yıl,7. ve 20. yıl diye biliyorum ben de...14 yıllık evliyim.ilk üçünü atlattık hiç ruhumuz duymadan,dilerim 20 yıl da ööle olur.allah kimsenin huzurunu evden eksik etmesin.bizim 9 sene oldu zaten 7 sene riskli sanırım birde 3 mü diyolardı
9 senede artık duygusal değilde mantıksal yaklaşıyo insan olaylara ...
görüşürüz tekrar,iyi geceler.izliycem canım tekrar saol sohbet için geziniym biraz görüşürüz ok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?