Ölümüne Geyik Topiği :-))

ilk yıl,3.yıl,7. ve 20. yıl diye biliyorum ben de...14 yıllık evliyim.ilk üçünü atlattık hiç ruhumuz duymadan,dilerim 20 yıl da ööle olur.allah kimsenin huzurunu evden eksik etmesin.
canım evlilikte 1,3 5 diye gidiyo evet ama en tehlikelisi 5.yıl en cok dikkat edilmesi gereken yıl encok ayrılmalar kavgalar 5 te görülüyomus

günaydınlar canlar şöle bi bakıp çıkıcam malum bebekle hazırlanmak uzun ananeme gitcem dünürlüğümüz varda

canım evlilikte 1,3 5 diye gidiyo evet ama en tehlikelisi 5.yıl en cok dikkat edilmesi gereken yıl encok ayrılmalar kavgalar 5 te görülüyomus
aslına bakarsan burcum bence biraz da şartlanmadan kaynaklanıyor bu.hani derler ya 'kötüyü çağırma' diye.seni sürekli eyvah 5.yıla girdik paranoyası yaşarsan,bi süre sonra bu senin hal ve hareketlerine yansır.mantık devre dışı kalır en ufak bi atışmada,kendini bu 5. 10. 15. yıla şartlıyorsun çünkü.etki tepkiyi doğrur sonra.eşin de sana karşılık vermeye başlar,işler de böylece hepten raydan çıkar.
yani bence he diip geçmek lazım bu tip şeylerde,pek üstünde durmamak gerek.

ohh aksama süpper yemekler olur

beraber olsun şekerim gel buyur soframıza

bu evlilik yıllarının 1. yılını atlattım evet oluyo bazen stresli drumlar şuan 3. yılımızdayız bazen çok zor atlattıım oluyor ama hepsi benden kaynaklanıyor sanırsam çok beklentim var çok

Günaydınlar bayanlar...

Akşam çok erken çıktım sanırım

Son düzenleme:
nereye çağırıyorsunuz,düğüne mi?evlenen zaten abin değil mi?hayırlı olsun bu arada...

gündüz oturması flockem nişan olduktan sonra erkek tarafıyla kız tarafı kendi arasında oturma düzenler. düğünümüz nasipse temmuzun başına başlıcak

bu evlilik yıllarının 1. yılını atlattım evet oluyo bazen stresli drumlar şuan 3. yılımızdayız bazen çok zor atlattıım oluyor ama hepsi benden kaynaklanıyor sanırsam çok beklentim var çok
sweedy,hiç kimse %100 hatalı olamaz.biri %60 hatalı ise diğerinde %40 hata vardır.,biri %10 hatalı ise diğeri %90 hatalıdır.biri diğerini tetikler yani....beklentilerine gelince,bana beklentisi olmayan bir insan gösterebilir misin?
sahip olmak istediklerine sahip olduğun zaman,kısa bir mutluluk ve huzur yaşarsın,yannız en kısa zamanda yeni istekler ihtiyaçlar veya beklentiler oluşur...bu gayet doğal ve insani bir durumdur,hayatın bir parçasıdır.beklentisi olmayan insan zaten hayattan kopuk bir insandır.

manevi anlamda yoksunluk içindeyim zannımca ve bu boşluğu hep eşim doldursun diye düşünüyorum.buda çok etkiliyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…