canım evlilikte 1,3 5 diye gidiyo evet ama en tehlikelisi 5.yıl en cok dikkat edilmesi gereken yıl encok ayrılmalar kavgalar 5 te görülüyomusilk yıl,3.yıl,7. ve 20. yıl diye biliyorum ben de...14 yıllık evliyim.ilk üçünü atlattık hiç ruhumuz duymadan,dilerim 20 yıl da ööle olur.allah kimsenin huzurunu evden eksik etmesin.
günaydınlar canlar şöle bi bakıp çıkıcam malum bebekle hazırlanmak uzun ananeme gitcem dünürlüğümüz varda
Hayırlı olsun sweedym kim evleniyr
günaydın flockemherkese günaydınlar...
sağol canım abimi nişanlamıştık onları kızın ailesini çağırıyoruz
aslına bakarsan burcum bence biraz da şartlanmadan kaynaklanıyor bu.hani derler ya 'kötüyü çağırma' diye.seni sürekli eyvah 5.yıla girdik paranoyası yaşarsan,bi süre sonra bu senin hal ve hareketlerine yansır.mantık devre dışı kalır en ufak bi atışmada,kendini bu 5. 10. 15. yıla şartlıyorsun çünkü.etki tepkiyi doğrur sonra.eşin de sana karşılık vermeye başlar,işler de böylece hepten raydan çıkar.canım evlilikte 1,3 5 diye gidiyo evet ama en tehlikelisi 5.yıl en cok dikkat edilmesi gereken yıl encok ayrılmalar kavgalar 5 te görülüyomus
nereye çağırıyorsunuz,düğüne mi?evlenen zaten abin değil mi?hayırlı olsun bu arada...sağol canım abimi nişanlamıştık onları kızın ailesini çağırıyoruz
ohh aksama süpper yemekler olur
nereye çağırıyorsunuz,düğüne mi?evlenen zaten abin değil mi?hayırlı olsun bu arada...
sweedy,hiç kimse %100 hatalı olamaz.biri %60 hatalı ise diğerinde %40 hata vardır.,biri %10 hatalı ise diğeri %90 hatalıdır.biri diğerini tetikler yani....beklentilerine gelince,bana beklentisi olmayan bir insan gösterebilir misin?bu evlilik yıllarının 1. yılını atlattım evet oluyo bazen stresli drumlar şuan 3. yılımızdayız bazen çok zor atlattıım oluyor ama hepsi benden kaynaklanıyor sanırsam çok beklentim var çok
sweedyim benim yerime miniğimize yedir. tombiş olsun
senin bir zamanlama problemin var evet....Günaydınlar bayanlar...
Akşam çok erken çıktım sanırım
o ne demek?yiyip içiyorsa gelişim nası duruyo?:26:inşallah tuçem ahhh ahhhh iyi yiyo maşallah da kilo almıyo benim bebemaile hekimine göötürdüm 6.aydan sonra gelişim durmuş dedi
sweedy,hiç kimse %100 hatalı olamaz.biri %60 hatalı ise diğerinde %40 hata vardır.,biri %10 hatalı ise diğeri %90 hatalıdır.biri diğerini tetikler yani....beklentilerine gelince,bana beklentisi olmayan bir insan gösterebilir misin?
sahip olmak istediklerine sahip olduğun zaman,kısa bir mutluluk ve huzur yaşarsın,yannız en kısa zamanda yeni istekler ihtiyaçlar veya beklentiler oluşur...bu gayet doğal ve insani bir durumdur,hayatın bir parçasıdır.beklentisi olmayan insan zaten hayattan kopuk bir insandır.
o ne demek?yiyip içiyorsa gelişim nası duruyo?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?