Ölümüne Geyik Topiği :-))

manevi anlamda yoksunluk içindeyim zannımca ve bu boşluğu hep eşim doldursun diye düşünüyorum.buda çok etkiliyor beni.
maddi ya da manevi fark etmiyor sweedy'm,beklenti;beklentidir.yerine getirldiği vakit beklentin başka bir alana kayacaktır.hem bu konuda tek değilsin gari,hemen hemen her kadın eşi ile evlendikten sonna adamın ormanlaşmasından yakınır!canları sağolsun,huyları kurusun böyleler işte...

noldu ki?hayırdır....

Akşam konuşalım diye biriyle sözleşmiştik gelmedi... iş yoğunluğundan gelmedi konuşmaya haber de vermedi.. üzüldüm bende ...
Gece msj atmış sarjım bitmiş ..arkadaşın tel. den yazıyorum merak etme diye... neyse sonra düzeldim ama işde moralim bozuldu biran...

Son düzenleme:
Tabi canım ama şöle bişiy var birisi bosanmış olsa diyorum 5.yıldamı evet diyo ya da aramız bozuk dediklerinde kacınyıldasın diyorum 5diyo yada zor gunler atlatık bosanma asamsına gelmiştik diyor hangi yılda diyorum 5 diyo yaa annemde dedi bana 5.yıl yehlikeli olur ama tekli yıllara dikkat etmek lazım filan der

tam ormanlaşma içinde değil zamanla oda olacak zannımcabak ben şöyle düşünüyorum herkeste benim gibi düşünüyosa kendimi uzaylı gibi görmeyim
beklentilerim
(bebiş olduktan sonra)

1.işten geldikten sonra eccük ne yaptığını anlatsa hep bana ne yaptığımı sormasa ben sorunca çallıştım geldim demese

2.yorgun dahi olsa eccük bebeyle ilgilense sevmeyle kalmasa

3.yemekten sonra bulaşık yıkarken bana yardım etse zati 2 çatal 2 tabak inan gözümde büyüyo bazen

4.bazen beni serbest bıraksa dağa taşa ormana vursam kendimi

5.arada bi yolda gözüne çarpıp beğendiği taş bilem olsa bana getirip aşkım bunu ben beğendim sana getirdim dese.

6.eccük düşünceli olsa bana yeter yafu.

swedym uzlme herşey duzelir buna inan bebişinde buyur sıkma canını kocişlede problem yaşamayan insan varmı onlara sorsan karısıyla problem yasamayan insan yok der bende keşke herşey flörtteki gibi olsa dediğim çok oluyor ama olmuyo sonucta

aaa niye ki?doktora sorsaydın keşke neyi eksik verdim acep diye...vitamin filan verdi o zaman şimdi,dimi?

benim oğlanın bıngıldağı erken kapandı 5.ayın içindeydik dviti kesmiştim kapanacağı zaman doktor demişti zannımca ondan oldu.beyin gelişimi ii çok şükür işte ama şuan 9 aylık ama 7 aylık gibi duruyo

iş yoğunluğundan gelemeyebilir de,haber niye vermedi ki?ayıp etmiş bence.

işe kaptırmış kendini.. arada oluyor ... işi bitirmek için saati bile unutuyor... neyse şu son yoğun haftaları bir atlatsa ben de rahat edicem oda

dünyaya gelen büyüyo canım vardır zaar bana denk gelmiyo kuzenim evlendi benden sonra mesela hep mutlu gibiler ama onlar görücü usülü oldu ondamıdır ki ben severek evlendim herşeyini biliyon ya hani yeni şeyler keşfedemiyon artık

sweedy'm bu hepimizin ortak sorunu be güzelim.işten gelir,naptın bugün derim 'kızlarla buluştum çılgınca eğlendim!napcam çalıştım geldim işte!'der.bebekle ilgilenmek,ev işinin bir ucundan tutmak heeeç benim paşama göre değil.evi çok güzel dağıtır,bi de harika yemek yer!hele dağ taşa çıkmak ha?napcan oralarda gibi eksantrik bi soruyla karşılaşırım herhaldehediyeye gelince,özel günler ve doğumgünlerimde işi kısadan çözer:'ne istiyorsun bakem?'ne romantik aman ne romantik.hatta bu yıl kendini tümden aştı,mağazada bişey beğendim şak diye alıverdi,bu da sana anneler günü hediyem olsun dedi.anneler gününe 3 gün vardı daha!

bunu ıstemeyen kadın vermıdır kı gercı öle evlilikler görüyorum kı kac yıl olmus yınede karısna suprız yapıyor arayıp aşk sözcukleri fısıldıyor felan felan işte bak flockeme kaç yıl olmuş adam bı cıcek getirdi flockemin gözleri pörtledi korktu kız

ahhhh ahhhhhhhhhhh .lafa gelince nasılda beceriyolar ama demi

duvarların dili olsa da konuşsa sweedy'm,herkes dışarıda mükemmel görünür...allah kimsenin mutluluğunu bozmasın tabe,ama dış görünüşe aldanma,belkim kuzenin de keşke sweedy gibi olsam diyodur içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…