- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
senin bir zamanlama problemin var evet....
maddi ya da manevi fark etmiyor sweedy'm,beklenti;beklentidir.yerine getirldiği vakit beklentin başka bir alana kayacaktır.hem bu konuda tek değilsin gari,hemen hemen her kadın eşi ile evlendikten sonna adamın ormanlaşmasından yakınır!manevi anlamda yoksunluk içindeyim zannımca ve bu boşluğu hep eşim doldursun diye düşünüyorum.buda çok etkiliyor beni.
noldu ki?hayırdır....malesef canımakşam sohbet edeyim diye girdim. Başka bir olaya canım sıkıldı kapattım pc.ye yattım.. unuttum sohbeti...
günaydınnnn
:79:bu arada herkese gunaydınlarr
günaydınlar canlar şöle bi bakıp çıkıcam malum bebekle hazırlanmak uzun ananeme gitcem dünürlüğümüz varda
herkese günaydınlar...
aaa niye ki?doktora sorsaydın keşke neyi eksik verdim acep diye...vitamin filan verdi o zaman şimdi,dimi?şöyle diyim 6. aydan beri yani 9. ayına kadar 700 gr falan almış boyu hiç uzamamış. öyle söyleyim
noldu ki?hayırdır....
kıs genel olarak konuşuyos,senin canını sıkan neydi annat hele...
Bayanlar günaydınlar sizlere ...
Sohbet evlilikten açılmış araya giremiyorum bile... :26:
bakalım biz nasıl olucaz...
iş yoğunluğundan gelemeyebilir de,haber niye vermedi ki?ayıp etmiş bence.Akşam konuşalım diye biriyle sözleşmiştik gelmedi... iş yoğunluğundan gelmedi konuşmaya haber de vermedi.. üzüldüm bende ...
maddi ya da manevi fark etmiyor sweedy'm,beklenti;beklentidir.yerine getirldiği vakit beklentin başka bir alana kayacaktır.hem bu konuda tek değilsin gari,hemen hemen her kadın eşi ile evlendikten sonna adamın ormanlaşmasından yakınır!canları sağolsun,huyları kurusun böyleler işte...
aaa niye ki?doktora sorsaydın keşke neyi eksik verdim acep diye...vitamin filan verdi o zaman şimdi,dimi?
iş yoğunluğundan gelemeyebilir de,haber niye vermedi ki?ayıp etmiş bence.
swedym uzlme herşey duzelir buna inan bebişinde buyur sıkma canını kocişlede problem yaşamayan insan varmı onlara sorsan karısıyla problem yasamayan insan yok der bende keşke herşey flörtteki gibi olsa dediğim çok oluyor ama olmuyo sonucta
sweedy'm bu hepimizin ortak sorunu be güzelim.işten gelir,naptın bugün derim 'kızlarla buluştum çılgınca eğlendim!napcam çalıştım geldim işte!'der.bebekle ilgilenmek,ev işinin bir ucundan tutmak heeeç benim paşama göre değil.evi çok güzel dağıtır,bi de harika yemek yer!tam ormanlaşma içinde değil zamanla oda olacak zannımcabak ben şöyle düşünüyorum herkeste benim gibi düşünüyosa kendimi uzaylı gibi görmeyim
beklentilerim
(bebiş olduktan sonra)
1.işten geldikten sonra eccük ne yaptığını anlatsa hep bana ne yaptığımı sormasa ben sorunca çallıştım geldim demese
2.yorgun dahi olsa eccük bebeyle ilgilense sevmeyle kalmasa
3.yemekten sonra bulaşık yıkarken bana yardım etse zati 2 çatal 2 tabak inan gözümde büyüyo bazen
4.bazen beni serbest bıraksa dağa taşa ormana vursam kendimi
5.arada bi yolda gözüne çarpıp beğendiği taş bilem olsa bana getirip aşkım bunu ben beğendim sana getirdim dese.
6.eccük düşünceli olsa bana yeter yafu.
bunu ıstemeyen kadın vermıdır kı gercı öle evlilikler görüyorum kı kac yıl olmus yınede karısna suprız yapıyor arayıp aşk sözcukleri fısıldıyor felan felan işte bak flockeme kaç yıl olmuş adam bı cıcek getirdi flockemin gözleri pörtledi korktu kıztam ormanlaşma içinde değil zamanla oda olacak zannımcabak ben şöyle düşünüyorum herkeste benim gibi düşünüyosa kendimi uzaylı gibi görmeyim
beklentilerim
(bebiş olduktan sonra)
1.işten geldikten sonra eccük ne yaptığını anlatsa hep bana ne yaptığımı sormasa ben sorunca çallıştım geldim demese
2.yorgun dahi olsa eccük bebeyle ilgilense sevmeyle kalmasa
3.yemekten sonra bulaşık yıkarken bana yardım etse zati 2 çatal 2 tabak inan gözümde büyüyo bazen
4.bazen beni serbest bıraksa dağa taşa ormana vursam kendimi
5.arada bi yolda gözüne çarpıp beğendiği taş bilem olsa bana getirip aşkım bunu ben beğendim sana getirdim dese.
6.eccük düşünceli olsa bana yeter yafu.
sweedy'm bu hepimizin ortak sorunu be güzelim.işten gelir,naptın bugün derim 'kızlarla buluştum çılgınca eğlendim!napcam çalıştım geldim işte!'der.bebekle ilgilenmek,ev işinin bir ucundan tutmak heeeç benim paşama göre değil.evi çok güzel dağıtır,bi de harika yemek yer!hele dağ taşa çıkmak ha?napcan oralarda gibi eksantrik bi soruyla karşılaşırım herhalde hediyeye gelince,özel günler ve doğumgünlerimde işi kısadan çözer:'ne istiyorsun bakem?' ne romantik aman ne romantik.hatta bu yıl kendini tümden aştı,mağazada bişey beğendim şak diye alıverdi,bu da sana anneler günü hediyem olsun dedi.anneler gününe 3 gün vardı daha!
duvarların dili olsa da konuşsa sweedy'm,herkes dışarıda mükemmel görünür...allah kimsenin mutluluğunu bozmasın tabe,ama dış görünüşe aldanma,belkim kuzenin de keşke sweedy gibi olsam diyodur içinden.dünyaya gelen büyüyo canım vardır zaar bana denk gelmiyo kuzenim evlendi benden sonra mesela hep mutlu gibiler ama onlar görücü usülü oldu ondamıdır ki ben severek evlendim herşeyini biliyon ya hani yeni şeyler keşfedemiyon artık
günaydın kelebeğim....günaydıın canlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?