bunu ıstemeyen kadın vermıdır kı gercı öle evlilikler görüyorum kı kac yıl olmus yınede karısna suprız yapıyor arayıp aşk sözcukleri fısıldıyor felan felan işte bak flockeme kaç yıl olmuş adam bı cıcek getirdi flockemin gözleri pörtledi korktu kız
sıkma canını farkı kapatır o merak etme.sağlığı yerinde olsun yeter.benim oğlanın bıngıldağı erken kapandı 5.ayın içindeydik dviti kesmiştim kapanacağı zaman doktor demişti zannımca ondan oldu.beyin gelişimi ii çok şükür işte ama şuan 9 aylık ama 7 aylık gibi duruyo
duvarların dili olsa da konuşsa sweedy'm,herkes dışarıda mükemmel görünür...allah kimsenin mutluluğunu bozmasın tabe,ama dış görünüşe aldanma,belkim kuzenin de keşke sweedy gibi olsam diyodur içinden.
senin içinde birileri sanslı dıyordur buna emin ol demek istediğim zamanla seninkide yapar belki benimkide ozman bizde kesin flockem gibi korkarız alışkın olmayınca mesela evde nasıl hitap ediyorsunuz birbirinizeaha da ben bundan bahsediyom
flockem şanslı hatun çiçeği kapmış
acısını çıkarırsınız o vakit, o da senin kadar üzülmüştür bi de yoğunluk hepten bunaltmıştır bu sefer.işe kaptırmış kendini.. arada oluyor ... işi bitirmek için saati bile unutuyor... neyse şu son yoğun haftaları bir atlatsa ben de rahat edicem oda
bi kez daha çiçek getirirse,korkarım bünyemde yan etki yapcek....senin içinde birileri sanslı dıyordur buna emin ol demek istediğim zamanla seninkide yapar belki benimkide ozman bizde kesin flockem gibi korkarız alışkın olmayınca mesela evde nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize
senin içinde birileri sanslı dıyordur buna emin ol demek istediğim zamanla seninkide yapar belki benimkide ozman bizde kesin flockem gibi korkarız alışkın olmayınca mesela evde nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize
acısını çıkarırsınız o vakit, o da senin kadar üzülmüştür bi de yoğunluk hepten bunaltmıştır bu sefer.
mesela ütopik bir koca hayali kuruyorum bazen
canım çok yoruldun bugün bırak yemek çamaşır bulaşık hepsini ben yapacağım sen dinlen
eve gelir tmm senin işin bitti şimdi sıra bende çocuklarla ben ilgileneceğim tuvaleti , karınlarını doyurması , dersleriyle hemhal olması , onlarla oyunlar oynaması , alıp parka bahçeye götürmesi ve benimde bu arada kimseye çene yormadan çayımı kahvmi yudumlayıp kitabımı huzurla okumamm...
canım çok sıkıldığında arabanın anahtarını bana verebilmesii benim şöle keyfimce bi gezip gelmeme bişey dememesi
saysam daha bitiremem de kısaca böle bence ütopik belkim sizde oluyordur tabe ....
mesela ütopik bir koca hayali kuruyorum bazen
canım çok yoruldun bugün bırak yemek çamaşır bulaşık hepsini ben yapacağım sen dinlen
eve gelir tmm senin işin bitti şimdi sıra bende çocuklarla ben ilgileneceğim tuvaleti , karınlarını doyurması , dersleriyle hemhal olması , onlarla oyunlar oynaması , alıp parka bahçeye götürmesi ve benimde bu arada kimseye çene yormadan çayımı kahvmi yudumlayıp kitabımı huzurla okumamm...
canım çok sıkıldığında arabanın anahtarını bana verebilmesii benim şöle keyfimce bi gezip gelmeme bişey dememesi
saysam daha bitiremem de kısaca böle bence ütopik belkim sizde oluyordur tabe ....
ni güsel bak,birbirinize hitap şekilleriniz bilem birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve ne kadara bağlı olduğunu gösyeriyor.sweedy'm, ne hikayeler var etrafta ağzın bi karış açık kalcek kadar.bir derdim var köşesine gir bak hele.bizimkiler klasiğin dışına taşamıyolar,bu bize değer vermediklerini göstermez.beklentilerimize de anlam veremiyolar,olaya istem dışı safça yaklaşıyolar yane.genel haller iyi ise kanıksamaktan başka çare yok,geçer not alıyosa,he de geçsadece özel günlere mahsus olur gibime geliyoraslında işin inceliklerinide biliyor mesela anneler ggününde gitmiş çok güzel bi tay üstü tunik almış oturma odasının kanepesine güzelce yerleştirmiş nası mutlu oldum
aşkım hayatım bebeğim isimlerimizi çok nadir kullanırız.
ni güsel bak,birbirinize hitap şekilleriniz bilem birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve ne kadara bağlı olduğunu gösyeriyor.sweedy'm, ne hikayeler var etrafta ağzın bi karış açık kalcek kadar.bir derdim var köşesine gir bak hele.bizimkiler klasiğin dışına taşamıyolar,bu bize değer vermediklerini göstermez.beklentilerimize de anlam veremiyolar,olaya istem dışı safça yaklaşıyolar yane.genel haller iyi ise kanıksamaktan başka çare yok,geçer not alıyosa,he de geç
tek bi sabah benden önce sessizce kalkıp kahvaltı hazırlamasını istiyorum.yapcağı tek şey,buzdolabındakilerini çıkarmak,çaydanlıkta kaynayan suyu demlikteki çay dolu yere dökmek ve demlenmesini beklemek!YOK BÖYLE BİŞEY,14 yıldır sabırla bekliyorum....mesela ütopik bir koca hayali kuruyorum bazen
tek bi sabah benden önce sessizce kalkıp kahvaltı hazırlamasını istiyorum.yapcağı tek şey,buzdolabındakilerini çıkarmak,çaydanlıkta kaynayan suyu demlikteki çay dolu yere dökmek ve demlenmesini beklemek!YOK BÖYLE BİŞEY,14 yıldır sabırla bekliyorum....
aaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!en başatada mı yapmadı kuzum?
ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnnbi kez daha çiçek getirirse,korkarım bünyemde yan etki yapcek....
benim abimde seninki gibi evlenince değişmese bariBir iş yaparken tek başına hallederim hepsini dememk lazım. hadi gel birlikte yapalım demek lazım sanırım.
ben evde abimle yalnız kaldığımda abim hemen gelir yardım lazım mı diye... bazen bir bakarım o yıkar bulaşıkları...
yok ben yaparım derim yaparım... ama geçen hafta yalnız dık abimle kahvaltıyı abim hazırlamış ben yapcam dedi bekledim bana güzel bir kahvaltı hazırladı...
aslında erkeğin içindne gelecek... sıkmayacaksın söylenmeyeceksin yardım etmiyor diye... ben abim çok maçodur ama yardım lazım olunaca kendiliğinden yardım eder. ben istemeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?