Ölümüne Geyik Topiği :-))

aha da ben bundan bahsediyom
flockem şanslı hatun çiçeği kapmış

sıkma canını farkı kapatır o merak etme.sağlığı yerinde olsun yeter.

ahada bunu çok istiyom bazı yönlerden

aha da ben bundan bahsediyom
flockem şanslı hatun çiçeği kapmış
senin içinde birileri sanslı dıyordur buna emin ol demek istediğim zamanla seninkide yapar belki benimkide ozman bizde kesin flockem gibi korkarız alışkın olmayınca mesela evde nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize

işe kaptırmış kendini.. arada oluyor ... işi bitirmek için saati bile unutuyor... neyse şu son yoğun haftaları bir atlatsa ben de rahat edicem oda
acısını çıkarırsınız o vakit, o da senin kadar üzülmüştür bi de yoğunluk hepten bunaltmıştır bu sefer.

senin içinde birileri sanslı dıyordur buna emin ol demek istediğim zamanla seninkide yapar belki benimkide ozman bizde kesin flockem gibi korkarız alışkın olmayınca mesela evde nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize
bi kez daha çiçek getirirse,korkarım bünyemde yan etki yapcek....

sadece özel günlere mahsus olur gibime geliyoraslında işin inceliklerinide biliyor mesela anneler ggününde gitmiş çok güzel bi tay üstü tunik almış oturma odasının kanepesine güzelce yerleştirmiş nası mutlu oldum
aşkım hayatım bebeğim isimlerimizi çok nadir kullanırız.

mesela ütopik bir koca hayali kuruyorum bazen

canım çok yoruldun bugün bırak yemek çamaşır bulaşık hepsini ben yapacağım sen dinlen
eve gelir tmm senin işin bitti şimdi sıra bende çocuklarla ben ilgileneceğim tuvaleti , karınlarını doyurması , dersleriyle hemhal olması , onlarla oyunlar oynaması , alıp parka bahçeye götürmesi ve benimde bu arada kimseye çene yormadan çayımı kahvmi yudumlayıp kitabımı huzurla okumamm...

canım çok sıkıldığında arabanın anahtarını bana verebilmesii benim şöle keyfimce bi gezip gelmeme bişey dememesi

saysam daha bitiremem de kısaca böle bence ütopik belkim sizde oluyordur tabe ....

acısını çıkarırsınız o vakit, o da senin kadar üzülmüştür bi de yoğunluk hepten bunaltmıştır bu sefer.

Evet yapıcaz artık acısını çıkartıcaz... üzülmüşdür ...

O çalışıyor ben ondan daha çok yoruluyorum o işlerinden bahsedince bana ağırlık basıyor :))) ondan daha erken uyuyorum işin garibi

Son düzenleme:

bişi diyimmi bebiş olmadan önce biz böyleydik gibi gezme haricinde tabi işte bende bunuları görünce şimdi yapmayınca moralmanlarım bozuluyo

Fazla hayel kurma canım ya... erkekler hiç sanmıyorum ..eşim yoruldu dur ben bir bakayım çocuğun altına .... demezler.. sadece bir işin ucundan tutsa yeter...

yediği tabağı kaldırsa... ekmeği kaldırsa... salata yapsa yeterde artar bile... dağıttıklarını toplasa bu bile büyük hediye...

Kelebekcim... senin düşüncelerinden yola çıkarsam...Kocan sana bunları yaparsa dur bir daha düşün kesin bir hata yaptı kendini affettirmeye çalışıyor

Son düzenleme:
artık beni beğenmiyor mu? şöyle bişi duymuştum. eş bebek doğurunca anne modunda görürmüş karısını bundan mı kaynaklanıyo acep

ni güsel bak,birbirinize hitap şekilleriniz bilem birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi ve ne kadara bağlı olduğunu gösyeriyor.sweedy'm, ne hikayeler var etrafta ağzın bi karış açık kalcek kadar.bir derdim var köşesine gir bak hele.bizimkiler klasiğin dışına taşamıyolar,bu bize değer vermediklerini göstermez.beklentilerimize de anlam veremiyolar,olaya istem dışı safça yaklaşıyolar yane.genel haller iyi ise kanıksamaktan başka çare yok,geçer not alıyosa,he de geç

aman Allah korusun öle durumlardan başına gelenede kolaylık versin
evet canım geçer not alıyo dersini ii çalışırsa

Son düzenleme:
tek bi sabah benden önce sessizce kalkıp kahvaltı hazırlamasını istiyorum.yapcağı tek şey,buzdolabındakilerini çıkarmak,çaydanlıkta kaynayan suyu demlikteki çay dolu yere dökmek ve demlenmesini beklemek!YOK BÖYLE BİŞEY,14 yıldır sabırla bekliyorum....

en başatada mı yapmadı kuzum?

Bir iş yaparken tek başına hallederim hepsini dememk lazım. hadi gel birlikte yapalım demek lazım sanırım.

ben evde abimle yalnız kaldığımda abim hemen gelir yardım lazım mı diye... bazen bir bakarım o yıkar bulaşıkları...

yok ben yaparım derim yaparım... ama geçen hafta yalnız dık abimle kahvaltıyı abim hazırlamış ben yapcam dedi bekledim bana güzel bir kahvaltı hazırladı...

aslında erkeğin içindne gelecek... sıkmayacaksın söylenmeyeceksin yardım etmiyor diye... ben abim çok maçodur ama yardım lazım olunaca kendiliğinden yardım eder. ben istemeden...

benim abimde seninki gibi evlenince değişmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…