Ölümüne Geyik Topiği :-))

benimki canım sıkkın ve yorgun olduğum zamanlar kurduğum bir hayal zatiii aslına bakarsam biçok iyi tarafı var kocamın zaten herşeye iyi tarafından bakmaya çalışırım ben aklıma kötüsünden önce iyisini hayırlısını getiririm ... mesela eşim çok titizdir hatta bazen benden bile düzenli herşey yerli yerinde olsun ister bende öyleimdir düzenimin şaşması beni sıkar ama böle büyük temizliklerde o söylendikçe ben sinirleniyorum bide çocuklar üstüne tuz biber oluyo birde benim yumuşak yüzlülüğüm ve kimseyi kırmamaya çalıştığım için yıprandığımdan dolayı sabır deposu boşalıyo ve evde sessiz bir fırtına havası esiyooo... sonna başlıyom bende hayal kurmayaa ah ahhh bi mandalina olsada yesek şimdii

Son düzenleme:
aaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!

bu konuyu akşam herüfle konuşacam aca neden böyle oluyo cidden neden değişiyolar

ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnn
r2 (okunuşu artu,yıldız savaşlarında çöp toplayan robotun adıymış galiba)
ben de wood ya da woody derim( okunuşu vut,ingilizce orman demek)

söylesene sende doğum günümde bana verilecek en güzel hediye senin elinden güzel bir kahvaltı diye...

flocke kahvaltı hazırlanmadan çağır sende otursun sofar başında öğrensin oda nasıl kahvaltı hazırlanııyor.. nasıl çay koyuluyor ...

aaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!
yok kıs benimki daha doğrusu bildiği yemekleri tabi bu sucuk omlet patates ve ciğer gibi şeyşeri yapar çok ta guzel yapar işte ama kaynana modunda ben yaprken karısır mesela bende sen daha guzel yapıyon oooo çok nefis gibi veriyorum gazı o hazırlıyo ben yiyom tabı ben ole diyincde şişiyo bana karısmaya baslıyo bu seferde master chef oldu başıma

hayret bişisiniz ne güzel gıcıklığına geldiğinde o bana gerizekalı der bende ona moron derim ingilice hitap daha bi espiriliymiş bende woody diebilirmiyim flockem?

kıs ben söyledikten sonna ne anlamı kalır? dediğini de en başlarda yapsaydım bi fark olurdu belkim ama 14 yıl sonna yaparsam 'bismillah hatun tümden sıyırdı!'der

sen peşinden gideydin tali yoldan sonna çocuklarınıza allah kolaylık versin derdik gerçi ama...

ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnn

bana eşim bilimum isimleri sayar kendi ismim hariç ama genelde telefon falan edince seslenince buyur sultan der... bense genelde tekken yavyuumm deriimm o bana sultan deyince bende buyrun haşmet ma derimm öle aşkım hayatım da olur bazen ama pek değil yani bizim telde aşkım canım aşkitom falan yazmaz ... yariimmm yazarrr

Son düzenleme:
vallahi sizin aileyi incelemeye yolluycam egzantirksiniz karı koca
benimki bana miniş der askım der yavrum der böle şeyler arada sarsak da der şaka yollu bende ona askım canım bebeğim felan klasık şeyler kızıncada tomruk odun masanın ham hali gibi aklıma o an ne düşerse onu derim

çok canını sıkıyorsa anlat tabe derdini ama büyük beklentiler içinde olma bence...

stresten 2 gündür kafam uyuşuyo gibi yaf çok takıyom galiba beklentilerim anlattığım gibi bakalım karşılıklı anlaşma sağlıyabilcez mi?

hayret bişisiniz ne güzel gıcıklığına geldiğinde o bana gerizekalı der bende ona moron derim ingilice hitap daha bi espiriliymiş bende woody diebilirmiyim flockem?
kıs ööle demeyin birbirinize,yaratıcı oln kırıcı olmayın...tabe diyebilirsin niye demeyesin?

ay bana sultanım yavrum demesi çok hoşuma gider
çıkarkende nasıl bir hazsa bana olum diye hitab etmesi beni bitirirdi

kıs ben söyledikten sonna ne anlamı kalır? dediğini de en başlarda yapsaydım bi fark olurdu belkim ama 14 yıl sonna yaparsam 'bismillah hatun tümden sıyırdı!'der
yok benimki hediye moduna gecince ne alayım ne alayım diye basımın etini yer bende her seferinde benim sölemin anlamı yok sen ne alırsan kabulüm derim bende artık heyecan duymak istiyorum paketi acarken ya da butun gun beklerken derim oyuzden bana sorma aklına ne gelirse onu al derim ama olurmu ya beğenmezsen felan der beni simdi sıkıntıya sokma sen söle der bende onemlı olan senin düşünüp buna vakıt ve emek harcaman derim ve ortam gerilir susarız

o kadar alışmışım ki orman demeye,bazen dışardayken de örn. markette ööle sesleniyom ona 'woody bi gel bak hele.'gibi.tüm bakışlar eşime kayıyo bu sefer,yabancı sanıyolar onu

sweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.

saat 11 olmuş anca hazırlanırım flockem kelebaam tuçem burcum sultanım hepinize sevgiler saygılar hoş sohbetler akşama gelirsem görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…