aaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!
r2 (okunuşu artu,yıldız savaşlarında çöp toplayan robotun adıymış galiba)ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnn
tek bi sabah benden önce sessizce kalkıp kahvaltı hazırlamasını istiyorum.yapcağı tek şey,buzdolabındakilerini çıkarmak,çaydanlıkta kaynayan suyu demlikteki çay dolu yere dökmek ve demlenmesini beklemek!YOK BÖYLE BİŞEY,14 yıldır sabırla bekliyorum....
ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnn
yok kıs benimki daha doğrusu bildiği yemekleri tabi bu sucuk omlet patates ve ciğer gibi şeyşeri yapar çok ta guzel yapar işte ama kaynana modunda ben yaprken karısır mesela bende sen daha guzel yapıyon oooo çok nefis gibi veriyorum gazı o hazırlıyo ben yiyom tabı ben ole diyincde şişiyo bana karısmaya baslıyo bu seferde master chef oldu başımaaaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!
çok canını sıkıyorsa anlat tabe derdini ama büyük beklentiler içinde olma bence...bu konuyu akşam herüfle konuşacam aca neden böyle oluyo cidden neden değişiyolar
r2 (okunuşu artu,yıldız savaşlarında çöp toplayan robotun adıymış galiba)
ben de wood ya da woody derim( okunuşu vut,ingilizce orman demek)
kıs ben söyledikten sonna ne anlamı kalır? dediğini de en başlarda yapsaydım bi fark olurdu belkim ama 14 yıl sonna yaparsam 'bismillah hatun tümden sıyırdı!'dersöylesene sende doğum günümde bana verilecek en güzel hediye senin elinden güzel bir kahvaltı diye...
flocke kahvaltı hazırlanmadan çağır sende otursun sofar başında öğrensin oda nasıl kahvaltı hazırlanııyor.. nasıl çay koyuluyor...
aaaa olur mu,bulaşıkları beraber yıkardık,yemekler beraber hazırlanırdı,biz beraber yürürdük bu yolda sonna nolduysa,o tali yoldan tüydü!
ee flockem sana neder eşin nası hitap eder bu soruyu butun evlü çiftlere soruyomm kelebek sende dahilsin ikiletmeyin cevap verin ulennnnn
vallahi sizin aileyi incelemeye yolluycam egzantirksiniz karı kocar2 (okunuşu artu,yıldız savaşlarında çöp toplayan robotun adıymış galiba)
ben de wood ya da woody derim( okunuşu vut,ingilizce orman demek)
çok canını sıkıyorsa anlat tabe derdini ama büyük beklentiler içinde olma bence...
kıs ööle demeyin birbirinize,yaratıcı oln kırıcı olmayın...tabe diyebilirsin niye demeyesin?hayret bişisiniz ne güzel gıcıklığına geldiğinde o bana gerizekalı der bende ona moron derim ingilice hitap daha bi espiriliymiş bende woody diebilirmiyim flockem?
yok benimki hediye moduna gecince ne alayım ne alayım diye basımın etini yer bende her seferinde benim sölemin anlamı yok sen ne alırsan kabulüm derim bende artık heyecan duymak istiyorum paketi acarken ya da butun gun beklerken derim oyuzden bana sorma aklına ne gelirse onu al derim ama olurmu ya beğenmezsen felan der beni simdi sıkıntıya sokma sen söle der bende onemlı olan senin düşünüp buna vakıt ve emek harcaman derim ve ortam gerilir susarızkıs ben söyledikten sonna ne anlamı kalır? dediğini de en başlarda yapsaydım bi fark olurdu belkim ama 14 yıl sonna yaparsam 'bismillah hatun tümden sıyırdı!'der
haaa beimkide arada konuşmaya dalınca olum diyo ama bu ağız alışkanlığı benceay bana sultanım yavrum demesi çok hoşuma gider
çıkarkende nasıl bir hazsa bana olum diye hitab etmesi beni bitirirdi
sweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.yok benimki hediye moduna gecince ne alayım ne alayım diye basımın etini yer bende her seferinde benim sölemin anlamı yok sen ne alırsan kabulüm derim bende artık heyecan duymak istiyorum paketi acarken ya da butun gun beklerken derim oyuzden bana sorma aklına ne gelirse onu al derim ama olurmu ya beğenmezsen felan der beni simdi sıkıntıya sokma sen söle der bende onemlı olan senin düşünüp buna vakıt ve emek harcaman derim ve ortam gerilir susarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?