benim de ağızımdan bazen kıs kelimesi kaçar. 'ya şööle yapmıyon ki kıs?' deyince 'olmuyo apla,ama iiki varsın ayol!' diyo...tavana bakarak 30 saniye önce ağızımdan çıkan cümleyi tekrar sarıyom sonna da sırıtıyom.haaa beimkide arada konuşmaya dalınca olum diyo ama bu ağız alışkanlığı bence
halbukı yeterkı emek ve zaman harcasın para harcamasada olur ne biliyim sabah bende once kalksın ogun aynaya rujla bile olsa olur ben temizlemeye razıym seni seviyorum iyki varsın yazsın hatta gece ben yattıktan sonra yapsın bunu bana yeter ben hep derim pecete kağıdına siir bile yazsan olur derim amaaa gel görkiii anlatamamsweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.
sweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.
o arada banada oluyo tabi benimkide hemen ayolll felander bunların tepkıleri bile aynı canım bizde süpriz bekliyoss pehhhhhbenim de ağızımdan bazen kıs kelimesi kaçar. 'ya şööle yapmıyon ki kıs?' deyince 'olmuyo apla,ama iiki varsın ayol!' diyo...tavana bakarak 30 saniye önce ağızımdan çıkan cümleyi tekrar sarıyom sonna da sırıtıyom.
durduk yerde adama hırslandım şimdi bak,öğlen gelsin bi fırça çekiim ben ona!halbukı yeterkı emek ve zaman harcasın para harcamasada olur ne biliyim sabah bende once kalksın ogun aynaya rujla bile olsa olur ben temizlemeye razıym seni seviyorum iyki varsın yazsın hatta gece ben yattıktan sonra yapsın bunu bana yeter ben hep derim pecete kağıdına siir bile yazsan olur derim amaaa gel görkiii anlatamam
saat 11 olmuş anca hazırlanırım flockem kelebaam tuçem burcum sultanım hepinize sevgiler saygılar hoş sohbetler akşama gelirsem görüşürük
aynen bende 1ay sonra ilk yılımız dolacak gene baslıycak bu hediye sen söle alayım muhabbeti offff:26:durduk yerde adama hırslandım şimdi bak,öğlen gelsin bi fırça çekiim ben ona!
ben cokca değişssin istemiyorum azcuk nüanslar katsın kendüne yeterrracaba dilediğimiz gibi birileri olsaydı eşlerimiz,şu anki yapı ve huylarına özlem duyarmıydık yeniden?:26:
bak aklıma ne geldi burcum,isteklerini küçük küçük kağıtlara yaz bi torbaya koy.o karıştırıp içinden bi tene çeksin ve hangisi olduğunu söylemesin.böylece sürpriz olur ne dersin?aynen bende 1ay sonra ilk yılımız dolacak gene baslıycak bu hediye sen söle alayım muhabbeti offff:26:
ayy bende bu şans varken olesine yazdığım abuk bişey cıkar kesin ozman torbaya şiir yaz kek yap gibi şeyler mı yazsam kıbak aklıma ne geldi burcum,isteklerini küçük küçük kağıtlara yaz bi torbaya koy.o karıştırıp içinden bi tene çeksin ve hangisi olduğunu söylemesin.böylece sürpriz olur ne dersin?
büryan var bugün gari.atalarımın izinden gettim bugün...eeee flockem bu gun öğlene nepişirdin adama ıspanak yapsaydınnnnn
hemen onu ortalıktan kaldır ve sebzee koy bolcana tabagınaabüryan var bugün gari.atalarımın izinden gettim bugün...
iyi düşünerek yaz sende o vakit,daha zaman var nası olsa....ayy bende bu şans varken olesine yazdığım abuk bişey cıkar kesin ozman torbaya şiir yaz kek yap gibi şeyler mı yazsam kı
buzdolabında kabak vardıydı daha,soyup önüne mi koysam acep?hemen onu ortalıktan kaldır ve sebzee koy bolcana tabagınaa
yazıyomusun değişmeni istiyorum romantik olmanı bu cıkınca yuzunun hali merak ediyorumiyi düşünerek yaz sende o vakit,daha zaman var nası olsa....
evet evet soy yada sey yap rendele yoğurtla onune koyyybuzdolabında kabak vardıydı daha,soyup önüne mi koysam acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?