Ölümüne Geyik Topiği :-))

haaa beimkide arada konuşmaya dalınca olum diyo ama bu ağız alışkanlığı bence
benim de ağızımdan bazen kıs kelimesi kaçar. 'ya şööle yapmıyon ki kıs?' deyince 'olmuyo apla,ama iiki varsın ayol!' diyo...tavana bakarak 30 saniye önce ağızımdan çıkan cümleyi tekrar sarıyom sonna da sırıtıyom.

sweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.
halbukı yeterkı emek ve zaman harcasın para harcamasada olur ne biliyim sabah bende once kalksın ogun aynaya rujla bile olsa olur ben temizlemeye razıym seni seviyorum iyki varsın yazsın hatta gece ben yattıktan sonra yapsın bunu bana yeter ben hep derim pecete kağıdına siir bile yazsan olur derim amaaa gel görkiii anlatamam

sweedy bak,burcum çok güzel bir örnek verdi işte.hediye alma işlemi bu yüzden gerçekleşmiyo.benimki de dediğim gibi bana hep sorar ne istiyon diye...anlatabiliyor muyum?bizden biraz farklı düşünüyorlar yani.

hediye almayı bir sorumluluk giibi görüyolar yani ahhhh ahh gönülden gelen ağaç dallı bilem ne güzel olur aman nörüm takmıyom gari bundan sonra

o arada banada oluyo tabi benimkide hemen ayolll felander bunların tepkıleri bile aynı canım bizde süpriz bekliyoss pehhhhh

durduk yerde adama hırslandım şimdi bak,öğlen gelsin bi fırça çekiim ben ona!

saat 11 olmuş anca hazırlanırım flockem kelebaam tuçem burcum sultanım hepinize sevgiler saygılar hoş sohbetler akşama gelirsem görüşürük

grşrz ... heçç sıkma canını böle şeyler için geçiyo merak etme 10 yılı bi devir inş.. aman be dersin nelere üzülmüşüm yani bunların en romantiği bilem birkaç dozluk sonrası bildiğin wooddy... huzurunuz daim olsun yeterkiii

acaba dilediğimiz gibi birileri olsaydı eşlerimiz,şu anki yapı ve huylarına özlem duyarmıydık yeniden?:26:

aynen bende 1ay sonra ilk yılımız dolacak gene baslıycak bu hediye sen söle alayım muhabbeti offff:26:
bak aklıma ne geldi burcum,isteklerini küçük küçük kağıtlara yaz bi torbaya koy.o karıştırıp içinden bi tene çeksin ve hangisi olduğunu söylemesin.böylece sürpriz olur ne dersin?

bak aklıma ne geldi burcum,isteklerini küçük küçük kağıtlara yaz bi torbaya koy.o karıştırıp içinden bi tene çeksin ve hangisi olduğunu söylemesin.böylece sürpriz olur ne dersin?
ayy bende bu şans varken olesine yazdığım abuk bişey cıkar kesin ozman torbaya şiir yaz kek yap gibi şeyler mı yazsam kı

size birşey anlatayım
eşim askerde 1300 km uzakta orduda yapıyo ve biz 7-8 ay boyunca hiç görüşmedik çok sık gelemiyordu bide o zaman nişanlıyız nişanlı çiftler ne konuşur evlilik üzerine hayal kurar evi şölemi döşesek böle mi yapsak nasıl alcaz ne alcaz falan fişman bilirsiniz ... peki biz ne konuşurduk iişte size bir anektod;

ben: canım merhaba napıyorsun çok özledim seni
eşim: hıı iyiyim ya uyuyodum nolsun hıı bende özledim
ben: gelsen biran önce çok sıkıldımm
eşim: ya biliyomusun burada yerel bir radyo var süper cıngılları var gelince bende radyonun ismini değiştirip bunlardan çekicem , radyoya şunu yapacam radyoya bunu yapıcam...
ben: yaparırsın tabi canım iyi olur karizmatik bi adı olsun hem daha güzel olur yenilik yaparsın geldiğin belli olur
eşim: radyo iyimi iyi bakıyolarmı cihazlara vericinin durumu nasıl sigorta yaptırdınız dimi arızası var mı dağa gidip kontrol ediyolar mı
ben: hepsini yapıyolar merak etme sen bitir şu askerliği gel artık ben seni çok özledim..
eşim ve ben aramızda 15 ay boyunca buna benzer konuşmalar geçti

geçenlerde askerdeyken tuttuğu ajandası geçti elime bi baktım sayfaların %80i radyoyla ilgili plan proje geri kalanında da eh ucundan bizimle ilgili şeyler ..

yani wody aslında hep wody dir sonradan olmaz böle doğulur...

Son düzenleme:
Sebze yemeği babamın en sevdiği menü ... benim babam sadece makarnayı sevmez.. enterasan değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…