born to be a orman!size birşey anlatayım
eşim askerde 1300 km uzakta orduda yapıyo ve biz 7-8 ay boyunca hiç görüşmedik çok sık gelemiyordu bide o zaman nişanlıyız nişanlı çiftler ne konuşur evlilik üzerine hayal kurar evi şölemi döşesek böle mi yapsak nasıl alcaz ne alcaz falan fişman bilirsiniz ... peki biz ne konuşurduk iişte size bir anektod;
ben: canım merhaba napıyorsun çok özledim seni
eşim: hıı iyiyim ya uyuyodum nolsun hıı bende özledim
ben: gelsen biran önce çok sıkıldımm
eşim: ya biliyomusun burada yerel bir radyo var süper cıngılları var gelince bende radyonun ismini değiştirip bunlardan çekicem , radyoya şunu yapacam radyoya bunu yapıcam...
ben: yaparırsın tabi canım iyi olur karizmatik bi adı olsun hem daha güzel olur yenilik yaparsın geldiğin belli olur
eşim: radyo iyimi iyi bakıyolarmı cihazlara vericinin durumu nasıl sigorta yaptırdınız dimi arızası var mı dağa gidip kontrol ediyolar mı
ben: hepsini yapıyolar merak etme sen bitir şu askerliği gel artık ben seni çok özledim..
eşim ve ben aramızda 15 ay boyunca buna benzer konuşmalar geçti
geçenlerde askerdeyken tuttuğu ajandası geçti elime bi baktım sayfaların %80i radyoyla ilgili plan proje geri kalanında da eh ucundan bizimle ilgili şeyler ..
yarın wody aslında hep wody dir sonradan olmaz böle doğulur...
benimki ormanların kralı gibi görüyo kendini etttt istyo sebze onun için trı vırı seylerrr koyun diyo bak sebze yiyo halini görüyoz ama bak aslana kral olmus adam diyoooSebze yemeğibabamın en sevdiği menü ... benim babam sadece makarnayı sevmez.. enterasan değil mi...
size birşey anlatayım
eşim askerde 1300 km uzakta orduda yapıyo ve biz 7-8 ay boyunca hiç görüşmedik çok sık gelemiyordu bide o zaman nişanlıyız nişanlı çiftler ne konuşur evlilik üzerine hayal kurar evi şölemi döşesek böle mi yapsak nasıl alcaz ne alcaz falan fişman bilirsiniz ... peki biz ne konuşurduk iişte size bir anektod;
eşim: ya biliyomusun burada yerel bir radyo var süper cıngılları var gelince bende radyonun ismini değiştirip bunlardan çekicem , radyoya şunu yapacam radyoya bunu yapıcam...
ben: yaparırsın tabi canım iyi olur karizmatik bi adı olsun hem daha güzel olur yenilik yaparsın geldiğin belli olur
eşim: radyo iyimi iyi bakıyolarmı cihazlara vericinin durumu nasıl sigorta yaptırdınız dimi arızası var mı dağa gidip kontrol ediyolar mı
ben: hepsini yapıyolar merak etme sen bitir şu askerliği gel artık ben seni çok özledim..
geçenlerde askerdeyken tuttuğu ajandası geçti elime bi baktım sayfaların %80i radyoyla ilgili plan proje geri kalanında da eh ucundan bizimle ilgili şeyler ..
yani wody aslında hep wody dir sonradan olmaz böle doğulur...
surat asar büyük bi olasılıkla.sen beni beğenmiyon mu?ben zaten çok ince(!) bir adamım.buldun da bunuyon....gibi bi sürüüüü şeyler sıralar valla.yazıyomusun değişmeni istiyorum romantik olmanı bu cıkınca yuzunun hali merak ediyorum
ama benimki yıne bundan bi nebze daha romantıkdı yawww bukadar değildi ben ona hep diyorum fidanlar ağca ağaçlar ormana.......size birşey anlatayım
yani wody aslında hep wody dir sonradan olmaz böle doğulur...
acaba dilediğimiz gibi birileri olsaydı eşlerimiz,şu anki yapı ve huylarına özlem duyarmıydık yeniden?:26:
eşimden nameler:benimki ormanların kralı gibi görüyo kendini etttt istyo sebze onun için trı vırı seylerrr koyun diyo bak sebze yiyo halini görüyoz ama bak aslana kral olmus adam diyooo
demi,accuk bizim olamalını beklediğimiz gibi olsalar,toprak kaybından erozyona neden olabiliriz.bu sefer de ormanlarımız yeşermez,tümden oduna dönüşme ihtimalleri var....enem teori geliştirdim!dünyaya bambaşka bilimsel gözlerle bakıyom artık!o zaman severmiydik acep ben sanmıyorum ben onu bu odunluklarıyla seviyorumm ...
canım odunum benimmm... ormanları sevelim koruyalım... ormansız geleceğimiz olmaz.. çocuklarımıza güzel ormanlar bırakalım dimi ama...
aynen benimkide böle işte hatta tavuğa bile mırın kırın etmeye basladı yakında bana tavsan vur felan demeye baslar kesineşimden nameler:
işten eve geldiğim zaman tabağımda ölü bi hayvan görmek istiyorum,kaldır şu otları önümden!
benimki ormanların kralı gibi görüyo kendini etttt istyo sebze onun için trı vırı seylerrr koyun diyo bak sebze yiyo halini görüyoz ama bak aslana kral olmus adam diyooo
azap gibi gelirdi bazı yemekler,hala hatırlıyom.gestapo gibi otururdu karşıma annem,gözleri habire benim bezelyelerde 'YE!' diye.....:18:çok zor valla. bende çok severdim et yemeklerini sebzeyi fazla sevmezdim. annem zorla alıştırdı.. benim annem çok savaş ederdi bizimle biz yemezdik annem zorla yedirirdi.. şimdi kuzenler tabaklarında yemek bırakınca eski günlerim aklıma geliyor.. ah ah derim.. hemen bitirin tabağınızdakileir çabuk ... ablaları olarak zorla yedirirdim. Yazık günah ya.. çöpe dökülüyor... Bizimkiler olsa sonra yenirde onlar misafir olmuyor kii...
demi,accuk bizim olamalını beklediğimiz gibi olsalar,toprak kaybından erozyona neden olabiliriz.bu sefer de ormanlarımız yeşermez,tümden oduna dönüşme ihtimalleri var....enem teori geliştirdim!dünyaya bambaşka bilimsel gözlerle bakıyom artık!
hoşgeldin kedicik,ge goncagüllerimizi çekiştiriyos...slm kızlarrrrr
hayatım benimki farklı işte adam alışmıyo alışmıcakda çünkü herşeyi seciyo yadiği şeyleri yazayım sanaben sonunda alıştırdım ot ve et yemeğe bizimkisi sadece hamur işi ve kuruyla büyümüş zahir...
ee tabe biz egeliyiz her bi otu yeriz.. bigün bana sizin yemediğiniz bi ot varmı yakında çimenleri bile pişirip koycan önüme derdi şimdi benden önce alıyo pazara gidince ayıla bayıla yiyo çok şükür.. et balık falanda hiç yemezdi onlara da alıştı ... bide görümcemle kaynanam derler xxxxx çok mızmız herşeyi yemez diye walla ben ne yapsam ayıla bayıla yiyo adamm yeterki damak tadına uysun kıvamı yerinde olsun...
dur birlikte çıkak o vakit,benim de ortalığı toplamam gerek genem...kıslar ben çıkıyom accuk daha işim var öğleden sonra gelirseniz grşrz.... odunluklara devam ederiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?