Ölümüne Geyik Topiği :-))

born to be a orman!hepsi aynı bunnarın valla ya!

olsun be canım herkesin kendine has güzellikleir var. bırak belki öyle olsa sen bu sefer başka kusur bulurdun..
İnsan da kusur çok yeter ki sen kusur ara...

yazıyomusun değişmeni istiyorum romantik olmanı bu cıkınca yuzunun hali merak ediyorum
surat asar büyük bi olasılıkla.sen beni beğenmiyon mu?ben zaten çok ince(!) bir adamım.buldun da bunuyon....gibi bi sürüüüü şeyler sıralar valla.

ama benimki yıne bundan bi nebze daha romantıkdı yawww bukadar değildi ben ona hep diyorum fidanlar ağca ağaçlar ormana.......

acaba dilediğimiz gibi birileri olsaydı eşlerimiz,şu anki yapı ve huylarına özlem duyarmıydık yeniden?:26:

o zaman severmiydik acep ben sanmıyorum ben onu bu odunluklarıyla seviyorumm ...
canım odunum benimmm... ormanları sevelim koruyalım... ormansız geleceğimiz olmaz.. çocuklarımıza güzel ormanlar bırakalım dimi ama...

benimki ormanların kralı gibi görüyo kendini etttt istyo sebze onun için trı vırı seylerrr koyun diyo bak sebze yiyo halini görüyoz ama bak aslana kral olmus adam diyooo
eşimden nameler:
işten eve geldiğim zaman tabağımda ölü bi hayvan görmek istiyorum,kaldır şu otları önümden!

demi,accuk bizim olamalını beklediğimiz gibi olsalar,toprak kaybından erozyona neden olabiliriz.bu sefer de ormanlarımız yeşermez,tümden oduna dönüşme ihtimalleri var....enem teori geliştirdim!dünyaya bambaşka bilimsel gözlerle bakıyom artık!

benimki ormanların kralı gibi görüyo kendini etttt istyo sebze onun için trı vırı seylerrr koyun diyo bak sebze yiyo halini görüyoz ama bak aslana kral olmus adam diyooo

çok zor valla. bende çok severdim et yemeklerini sebzeyi fazla sevmezdim. annem zorla alıştırdı.. benim annem çok savaş ederdi bizimle biz yemezdik annem zorla yedirirdi.. şimdi kuzenler tabaklarında yemek bırakınca eski günlerim aklıma geliyor.. ah ah derim.. hemen bitirin tabağınızdakileir çabuk ... ablaları olarak zorla yedirirdim. Yazık günah ya.. çöpe dökülüyor... Bizimkiler olsa sonra yenirde onlar misafir olmuyor kii...

ben sonunda alıştırdım ot ve et yemeğe bizimkisi sadece hamur işi ve kuruyla büyümüş zahir...
ee tabe biz egeliyiz her bi otu yeriz.. bigün bana sizin yemediğiniz bi ot varmı yakında çimenleri bile pişirip koycan önüme derdi şimdi benden önce alıyo pazara gidince ayıla bayıla yiyo çok şükür.. et balık falanda hiç yemezdi onlara da alıştı ... bide görümcemle kaynanam derler xxxxx çok mızmız herşeyi yemez diye walla ben ne yapsam ayıla bayıla yiyo adamm yeterki damak tadına uysun kıvamı yerinde olsun...

azap gibi gelirdi bazı yemekler,hala hatırlıyom.gestapo gibi otururdu karşıma annem,gözleri habire benim bezelyelerde 'YE!' diye.....:18:

Güzel damak tadına uygun yaparsan kim yemez ki... ilk zamanlar nazın geçer alıştırdın alıştırdın

sonra onun sevdiği yemekler

kıslar ben çıkıyom accuk daha işim var öğleden sonra gelirseniz grşrz.... odunluklara devam ederiz...

serçe parmaklarını kulaklarına sokup iyicene karıştırmışlardır bugün....iyi çınlattık kulaklarını valla!

hayatım benimki farklı işte adam alışmıyo alışmıcakda çünkü herşeyi seciyo yadiği şeyleri yazayım sana
köfte
makarna
pilav
kurufasulye
mantı
dolma (mırın kırın)
tavuk (mırın kırın)
ciğer(tavuk ciğeri)
patates kızartması(sıcak ve patates iyi olacak)
sucuk
omlet
zorla ıspanak oda 2 kasık

yanı yediği seylerinde aması var hep köfte soğan olucak et dana eti olacak biber varsa diri kalmıcak felanda felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…