Ölümüne Geyik Topiği :-))

burcu önlemini almaya bak,isyan bayraklarını aç yoksam bööle gider bak.

arkadaşlar sonna tekrar görüşürüz.bu sefer de garip alışkanlıklar ve huylarını ele alırız gonca güllerimizin!

Haklsın da bir yemez iki yemez 3 üncüde mecbur yemeye... Balık yedir. her türlü sebze yemeğini farklı şekillerde sun özellikle sana hayır diyemeyeceği noktada asla o sevmez deme ailenin yanında
bırak ailen onun sevdiği yemekleri yapmasın

mesela ramazanda olabilir.... Bulgur pilavı bir sebze yemeği sürekli sebze yemeği yap... ama nasıl mesala pırasa börek tairfleri yap komşum göndermiş de... merak etsin yesin ...

sonra kabak için kabak mücver yap...
yağda kızartma oblet gibi yap..
yoğrutla yesin
patlıcalna köfte birlikte köfte yap... lezzeti mikemmek

canım benim sebze krızım tutunca yapıyorum ben cok severim guzelde yaparım ama yemiyor hemen kalkıp kendine bişey yapıyo balığı zorla yediriyorum ama annesi pis alıştırmış ne severse onu yapmış evdekini beğenmemiş kalıp bastan yemek yapmış ramazanda da akşamdan kalma yemek yemez gece kalkıp yeniden yapacaksın öle huysuz anlıycan

Anam Allah kolaylık versin.. Zor bir eşin var...

HAni derler ya burası babanın evi değil...Keşke dense burası annenin evi değil .. ben annem değilim..ne yaparsanm yiyeceksin

Son düzenleme:
Ben kalkar giderim sofradan. benim yaptığım yemeyi sevmezmiş de yeni yemek yapacakmış .... iyi kendin pişir kendin ye.. derdim sanıırm..

sen haber ver yemeğin bitince ben kenid yemeğimi yerim derdim sanırım göze göz dişe diş... yok öle yağma

Demesi kolay suskun hatun... iş başa düşünce yapabilecekmisin söylediklerini...

konu benim yapamam değil konu sebze yemez kesinlikle etinde her halini yemez mesela zor ya gercekten

canım benimde eşim öyleydi sebze sevmezdi sağlıklı beslenme ile ilgili konuşuyorum uzun uzun hastalıklardan bahsediyorum sebzenin faydaları falan öyle yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…