benim annem beni aç bırakırdı ben açlıktan bayılma moduna gecer ve onun yaptığını yerdim mecburenazap gibi gelirdi bazı yemekler,hala hatırlıyom.gestapo gibi otururdu karşıma annem,gözleri habire benim bezelyelerde 'YE!' diye.....:18:
burcu önlemini almaya bak,isyan bayraklarını aç yoksam bööle gider bak.hayatım benimki farklı işte adam alışmıyo alışmıcakda çünkü herşeyi seciyo yadiği şeyleri yazayım sana
köfte
makarna
pilav
kurufasulye
mantı
dolma (mırın kırın)
tavuk (mırın kırın)
ciğer(tavuk ciğeri)
patates kızartması(sıcak ve patates iyi olacak)
sucuk
omlet
zorla ıspanak oda 2 kasık
yanı yediği seylerinde aması var hep köfte soğan olucak et dana eti olacak biber varsa diri kalmıcak felanda felan
ya bana neeedur birlikte çıkak o vakit,benim de ortalığı toplamam gerek genem...
ay pardon soğan kesnlikle olmucakk varsada yok edilecek görünmücekkk offfff benim dertli basımmburcu önlemini almaya bak,isyan bayraklarını aç yoksam bööle gider bak.
bu bi örnek işte,huy ve alışkanlıklar için....ay pardon soğan kesnlikle olmucakk varsada yok edilecek görünmücekkk offfff benim dertli basımm
hayatım benimki farklı işte adam alışmıyo alışmıcakda çünkü herşeyi seciyo yadiği şeyleri yazayım sana
köfte
makarna
pilav
kurufasulye
mantı
dolma (mırın kırın)
tavuk (mırın kırın)
ciğer(tavuk ciğeri)
patates kızartması(sıcak ve patates iyi olacak)
sucuk
omlet
zorla ıspanak oda 2 kasık
yanı yediği seylerinde aması var hep köfte soğan olucak et dana eti olacak biber varsa diri kalmıcak felanda felan
canım benim sebze krızım tutunca yapıyorum ben cok severim guzelde yaparım ama yemiyor hemen kalkıp kendine bişey yapıyo balığı zorla yediriyorum ama annesi pis alıştırmış ne severse onu yapmış evdekini beğenmemiş kalıp bastan yemek yapmış ramazanda da akşamdan kalma yemek yemez gece kalkıp yeniden yapacaksın öle huysuz anlıycanHaklsın da bir yemez iki yemez 3 üncüde mecbur yemeye... Balık yedir. her türlü sebze yemeğini farklı şekillerde sun özellikle sana hayır diyemeyeceği noktada asla o sevmez deme ailenin yanında
bırak ailen onun sevdiği yemekleri yapmasın
mesela ramazanda olabilir.... Bulgur pilavı bir sebze yemeği sürekli sebze yemeği yap... ama nasıl mesala pırasa börek tairfleri yap komşum göndermiş de... merak etsin yesin ...
sonra kabak için kabak mücver yap...
yağda kızartma oblet gibi yap..
yoğrutla yesin
patlıcalna köfte birlikte köfte yap... lezzeti mikemmek
gel gari flockemmmbu bi örnek işte,huy ve alışkanlıklar için....
canım benim sebze krızım tutunca yapıyorum ben cok severim guzelde yaparım ama yemiyor hemen kalkıp kendine bişey yapıyo balığı zorla yediriyorum ama annesi pis alıştırmış ne severse onu yapmış evdekini beğenmemiş kalıp bastan yemek yapmış ramazanda da akşamdan kalma yemek yemez gece kalkıp yeniden yapacaksın öle huysuz anlıycan
diyorum ben aynen öle diyorum oda kalkıyo kendine yumurta kırıyo sırıtarakAnam Allah kolaylık versin.. Zor bir eşin var...
HAni derler ya burası babanın evi değil...Keşke dense burası annenin evi değil .. ben annem değilim..ne yaparsanm yiyeceksin
konu benim yapamam değil konu sebze yemez kesinlikle etinde her halini yemez mesela zor ya gercektenBen kalkar giderim sofradan. benim yaptığım yemeyi sevmezmiş de yeni yemek yapacakmış .... iyi kendin pişir kendin ye.. derdim sanıırm..
sen haber ver yemeğin bitince ben kenid yemeğimi yerim derdim sanırımgöze göz dişe diş... yok öle yağma
swedy geçmiş olsun tünaydın kızlarşöyle diyim 6. aydan beri yani 9. ayına kadar 700 gr falan almış boyu hiç uzamamış. öyle söyleyim
canım benimde eşim öyleydi sebze sevmezdi sağlıklı beslenme ile ilgili konuşuyorum uzun uzun hastalıklardan bahsediyorum sebzenin faydaları falan öyle yiyocanım benim sebze krızım tutunca yapıyorum ben cok severim guzelde yaparım ama yemiyor hemen kalkıp kendine bişey yapıyo balığı zorla yediriyorum ama annesi pis alıştırmış ne severse onu yapmış evdekini beğenmemiş kalıp bastan yemek yapmış ramazanda da akşamdan kalma yemek yemez gece kalkıp yeniden yapacaksın öle huysuz anlıycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?