Ölümüne Geyik Topiği :-))

ONU BENDE YAPTIM AMA bak sen sebze yıyosun durmadan biyerin ağrıyo zayıfsın diyo
canım senin eşin inatçı sanırım hazır yemek bulmuşta bulanıyo derler akşam hazır temiz yemek olsunda daha ne isterki insan..balık burcumu yoksa eşin benimki oğlak..

eşin şımartılmış olabilir küçükken dediğin gibi koçlarda inatçı oluyodu galiba duymuştum sanırm
benim eşimin annesi çalışıyomuş rahmetli pek ilgilenememiş çocuklarla
eşim pek ayırt etmese bile herkezin yemeyinede bir kulp takar görümceminkine bile kendiside biraz mükemmeliyetçidir

allahın adına güç gitmesin bıktım ev işlerinden oğlanı yıkadım yemeyini yedirdim daha bir şey yapmadım evde sil süpür ütüle çalışan kadın olsaydım keşke

evet annesi nazıyla oynamış onun benim burcumda koç biz evde göze göz dişe diş geziyoz

evet annesi nazıyla oynamış onun benim burcumda koç biz evde göze göz dişe diş geziyoz
bizde inat olayı falan yok monoton ötesiyiz artık biz temizlik yap akşam yemeyi hazırla akşam eşim gelince yenir biraz diziye bak uyu her gün aynı

ben geldim ama gene kismecikler yok burda yaaaa hayırdır flockem cüceler habersiz mi geldi yoksa senin kaynananda benim büyük böcük gibi arkadaşlarını mı çağırdı senden habersizz...

Son düzenleme:
:87: :87: :87:

kelebek

Tuğçee

Burcucum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…