ONU BENDE YAPTIM AMA bak sen sebze yıyosun durmadan biyerin ağrıyo zayıfsın diyocanım benimde eşim öyleydi sebze sevmezdi sağlıklı beslenme ile ilgili konuşuyorum uzun uzun hastalıklardan bahsediyorum sebzenin faydaları falan öyle yiyo
canım senin eşin inatçı sanırım hazır yemek bulmuşta bulanıyo derler akşam hazır temiz yemek olsunda daha ne isterki insan..balık burcumu yoksa eşin benimki oğlak..ONU BENDE YAPTIM AMA bak sen sebze yıyosun durmadan biyerin ağrıyo zayıfsın diyo
koç burcuucanım senin eşin inatçı sanırım hazır yemek bulmuşta bulanıyo derler akşam hazır temiz yemek olsunda daha ne isterki insan..balık burcumu yoksa eşin benimki oğlak..
eşin şımartılmış olabilir küçükken dediğin gibi koçlarda inatçı oluyodu galiba duymuştum sanırmkoç burcuu
,,,,,,,,,,,,niyeki kızyemek diyornuz da hala ögle yemeği yemedim
evet annesi nazıyla oynamış onun benim burcumda koç biz evde göze göz dişe diş geziyozeşin şımartılmış olabilir küçükken dediğin gibi koçlarda inatçı oluyodu galiba duymuştum sanırm
benim eşimin annesi çalışıyomuş rahmetli pek ilgilenememiş çocuklarla
eşim pek ayırt etmese bile herkezin yemeyinede bir kulp takar görümceminkine bile kendiside biraz mükemmeliyetçidir
,,,,,,,,,,,,niyeki kız
bisküvi filan koysaydın çekmecene açlığını bastırırdıvaktim varken aç değildim,şimdi de müsait değilim canım
karıncalarmı yoksa bize olduydu 2 sene önce...evimi bi sürü cüce bastı....!
bizde inat olayı falan yok monoton ötesiyiz artık biz temizlik yap akşam yemeyi hazırla akşam eşim gelince yenir biraz diziye bak uyu her gün aynıevet annesi nazıyla oynamış onun benim burcumda koç biz evde göze göz dişe diş geziyoz
anemmm yazık sana napcan veletler evin altını ustune getirecek simdi korkma yalnız değilsin banada pazar gunu misafir gelecekmiş umarım yanında cüce felan getirmezevimi bi sürü cüce bastı....!
efenim canimmmmburcumhayalim:103::103::103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?