kıs noluuud sanaaaa kapsama alanı felan diyiiiibizde inat olayı falan yok monoton ötesiyiz artık biz temizlik yap akşam yemeyi hazırla akşam eşim gelince yenir biraz diziye bak uyu her gün aynı
son dakka golu yapmazlarsa gecen ki gibi evet tail bu arada hangi konuya daldınayy bi konu var ona dalmışım eee napıyosunuz bakem kızlar az kaldı mesainin bitmesine yarın sizede tatil mi
flocke versem burcu yerine?burcuuuuuu ben geldim sen gittin bu seferde
ne kaynattınız bakem ben yokken?aaaaaaaaaaaaa flockemmmm:82:
ne kaynattınız bakem ben yokken?
bi tenesini saklanmış,şimdi gönderdim.kaynanamı haşlıyodum şimdi!sen nezaman geldin noldu cücüklere gittiler mi
aynı msj aralıklarla gitmiş bizim netde dayanamadı kafayı yidiine kaynattınız bakem ben yokken?
heee iyi gitti bugün valla...bende geç geldim zahir bişey kaynatamadık henüzzzz sen geldin goncagüllerin haleti ruhiyelerinden başlarız dem vurmaya
onu okumuştum bende seye bakıyodum ya kadının kocası iş arkadaslarının hanımlarının profillerine bakıyomusya
öğlen geldi,habire ne ettiğimi soruyo.nolcek hep aynı dedim.5 dakka sonna daha ne ettiğimi soruyo...çekiştirdiğimi sezinledi mi ne?:44:bazen güzel akıcı oluyo hakkatten bugünde iyi oldu döktük bizim tomrukların marifetlerini...
hoş geldin kuzummm dert topğindeydi dayanamdın yazdım orda offff gene polemik cıkacak kesinheee iyi gitti bugün valla...burcu takılı kaldı bi yerlerde herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?