noldu cüceler nerden cıktı yabi tenesini saklanmış,şimdi gönderdim.kaynanamı haşlıyodum şimdi!
kıs bi arkadaşımı getirebilir miyim eve dedi ii getir dedim.bu ikili daha sonna camdan ayşe fatma ahmet mehmet önlerine kim geldiyse çağırmışlar.ben o sırada diğer tarafta çamaşır asıyodum.çamaşırlar asılana kadar bi baktım enem!ev çocuk kaynıyo...noldu cüceler nerden cıktı ya
hangi konu bu kelebeğim?:26: özet geçebilcen mi?bende baktım ama yorumları okumaya sinirlerim el vermedi.. bu konularda ikna edilemeyecek kadar çok sertim rabbim göstermesin...
amannn mc donaldsa dönmuş evvvkıs bi arkadaşımı getirebilir miyim eve dedi ii getir dedim.bu ikili daha sonna camdan ayşe fatma ahmet mehmet önlerine kim geldiyse çağırmışlar.ben o sırada diğer tarafta çamaşır asıyodum.çamaşırlar asılana kadar bi baktım enem!ev çocuk kaynıyo...
ne ki konu?:26::26::26:hoş geldin kuzummm dert topğindeydi dayanamdın yazdım orda offff gene polemik cıkacak kesin
yazdım ya az once ben onu diyo işarkadaslarının hanımlarının profiline girip mini eteklı resim arıyomuş tatmın ediyomus kendini kadında hamıle bu arada niye tanıdık birilerine bakıyomus somut olsun diyehangi konu bu kelebeğim?:26: özet geçebilcen mi?
aynen ööle burcum.bi de misafirperver takılıyo!ne yersinişz arkadaşlar filan!hade girdim genem mutfağa...amannn mc donaldsa dönmuş evvv
hangi konu bu kelebeğim?:26: özet geçebilcen mi?
bööle konular niye çoğaldı acep???biz nerede ne zaman insanlığımızı yitirdik....yazdım ya az once ben onu diyo işarkadaslarının hanımlarının profiline girip mini eteklı resim arıyomuş tatmın ediyomus kendini kadında hamıle bu arada niye tanıdık birilerine bakıyomus somut olsun diye
kaynanama bak senn sonna naptın nası gönderdinaynen ööle burcum.bi de misafirperver takılıyo!ne yersinişz arkadaşlar filan!hade girdim genem mutfağa...sonna yok mısır patlat,cola getir...
kadın ne düşünüyor polemik sebebi kadına mı yönelik?kadın hamileymiş 5,5 aylık kocası iş arkadaşlarının profillerine bakıp kendini tatmin ediyomuş manyak buda yakalamış galiba ya sinirlenirim böle konulara aklımda bunlar kaldııı kısaca burcum okumuş herhal o devam etsin eksik bişey varsa
aman flockem kadının biride yazmış sapık felan değil olur gibilerinden sen ustune gitmişsin oda fazla abartmış yazmıs bende dayanamadım pardon ama sapıklık nedir illa tacız veya tecavuz mı etmesi lazım gibilerinden yazdım şimdi kesin polemik çıkacak napımm tutamıyom cenemıbööle konular niye çoğaldı acep???biz nerede ne zaman insanlığımızı yitirdik....
temem dedim hade herkes kendi evine....direnen oldu tabe,tuttuğum gibi kapı önüne koydum...bi tanesi pek bi dişliydi,saklanmış...kaynanama bak senn sonna naptın nası gönderdin
aman flockem kadının biride yazmış sapık felan değil olur gibilerinden sen ustune gitmişsin oda fazla abartmış yazmıs bende dayanamadım pardon ama sapıklık nedir illa tacız veya tecavuz mı etmesi lazım gibilerinden yazdım şimdi kesin polemik çıkacak napımm tutamıyom cenemı
kadın cok uzgun sinirli bebegını aldırma ımkanı olsa yapacak yanı affedemiyokadın ne düşünüyor polemik sebebi kadına mı yönelik?
anemm cuceye bak sen arsızzzzz cücetemem dedim hade herkes kendi evine....direnen oldu tabe,tuttuğum gibi kapı önüne koydum...bi tanesi pek bi dişliydi,saklanmış...bi baktım koridorda fırt diye bişey geçti....
yo haklısın burcum ii demişsin....kadın tuhaf!niye göz ardı edeyim,niye kendimi suçliim bu konuda...bazen kadınları da anlayamıyorum valla!aman flockem kadının biride yazmış sapık felan değil olur gibilerinden sen ustune gitmişsin oda fazla abartmış yazmıs bende dayanamadım pardon ama sapıklık nedir illa tacız veya tecavuz mı etmesi lazım gibilerinden yazdım şimdi kesin polemik çıkacak napımm tutamıyom cenemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?