Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende baktım ama yorumları okumaya sinirlerim el vermedi.. bu konularda ikna olamayacak kadar çok sertim rabbim göstermesin...

Son düzenleme:
noldu cüceler nerden cıktı ya
kıs bi arkadaşımı getirebilir miyim eve dedi ii getir dedim.bu ikili daha sonna camdan ayşe fatma ahmet mehmet önlerine kim geldiyse çağırmışlar.ben o sırada diğer tarafta çamaşır asıyodum.çamaşırlar asılana kadar bi baktım enem!ev çocuk kaynıyo...

amannn mc donaldsa dönmuş evvv

hangi konu bu kelebeğim?:26: özet geçebilcen mi?

kadın hamileymiş 5,5 aylık kocası iş arkadaşlarının profillerine bakıp kendini tatmin ediyomuş manyak buda yakalamış galiba ya sinirlenirim böle konulara aklımda bunlar kaldııı kısaca burcum okumuş herhal o devam etsin eksik bişey varsa

yazdım ya az once ben onu diyo işarkadaslarının hanımlarının profiline girip mini eteklı resim arıyomuş tatmın ediyomus kendini kadında hamıle bu arada niye tanıdık birilerine bakıyomus somut olsun diye
bööle konular niye çoğaldı acep???biz nerede ne zaman insanlığımızı yitirdik....

kadın ne düşünüyor polemik sebebi kadına mı yönelik?

işte ben böle sapıklar yüzünden face ve nete foto koymaya karşıyım herkes bizim gibi değil ki ne manyaklar var baksanıza... hoş geerçi face de hesabım falan yok da ne biliim yine de karşıyımm işte..

bööle konular niye çoğaldı acep???biz nerede ne zaman insanlığımızı yitirdik....
aman flockem kadının biride yazmış sapık felan değil olur gibilerinden sen ustune gitmişsin oda fazla abartmış yazmıs bende dayanamadım pardon ama sapıklık nedir illa tacız veya tecavuz mı etmesi lazım gibilerinden yazdım şimdi kesin polemik çıkacak napımm tutamıyom cenemı

ben yorumları okumadım ama iyi yazmışsın burcuumm bunu bi kadın nasıl söler ya bazen hakkaten diyorum ki kadının düşmanı yine başka bir kadınn...

yo haklısın burcum ii demişsin....kadın tuhaf!niye göz ardı edeyim,niye kendimi suçliim bu konuda...bazen kadınları da anlayamıyorum valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…