Ölümüne Geyik Topiği :-))

yeni nesil cüceler bildiğin gibi değil biz değil arkadaşımızın evine annesinden habersiz gitcez bişey yiyip içemezdik bide annesi hade herkes evine dicek biz saklancaz kadın daha sözünü bitirmeden kendi evimde olurdum herhalde....

tabıkıde en uslu temiz halımızde gider ac olsak da tokum derdik

tepeye çıkmakmı kendini bilmezlik mi aynısını başka erkek kendi karısına yapsa ortalık toz duman olur kendi yapınca nolcakk ... gerçekten bunların ahlakından ve insanlığından şüpheleniyorum .. rabbim bizi ve evlatlarımızı bu tip insanlarla muhatap olmaktan korusun... umarım ahlaklı vicdanlı imanlı evlatlar yetiştirebiliriz....

kelebeğim şimdiki çocuklar zehir gibi valla!bırak başkasını,kaynanamın ettiğini ben yapsam gebertirdi beni annem.ben en son evin içinde 6 çocuk saydım.sabit duramayanlar beynimi döndürüyodu en son,onları es geçtim!

aynen canım nasıl içimize işlemişse hala bile sorarlarsa açmısın diye söleyemem aç olsam bile o yüzden gelen misafirlerime sormadan hazırlarım bişeyler kendimden pay biçerek..

tabıkıde en uslu temiz halımızde gider ac olsak da tokum derdik

Son düzenleme:
kelebeğim tüm temennilerim buna yönelik zaten.ama bazen çaresiz de hissediyorum kendimi,eğitimi veriyorsun ii hoş da,işin içine çevre de giriyo.bizimkilerin aklına gelmeyecek şeyleri bu sefer onlar sokuyolar.arkadaş çevresini denetledin hade,bütün sınıfı nasıl denetliycen?

kıs eski toprak metotlarına geri mi dönmek gerek acep?bi iki tene kıçına vursa mıydım acaba?bööle cezalarla filan olmuyo gibi sanki!

bende düşünmüyo değilimm ama ben anamdan heç dayakda yemedim sayılır sadece birkez ondada fena haketmiştimm hanii...ben olsam daha beterini yapardım herhalde...

evet benimde aklıma bunlar takıldıkça gözlerim dolmuyo değil nasıl olacak diye bu konuda sadece rabbime güveniyor ve sığınıyorum o benim evladımı benden daha çok seviyor ve daha çok koruyacak bunu biliyorum... sadece dua edebiliyorum evlatlarım ve tüm evlatlar için rabbim doğru yoldan ayırmasın, aklını vicdanıyla beraber kullanmayı nasip etsin...

canlarım ben kaçarrr yarında yokum kendinize iii bakın oldumuu opuyorum hepinizi

söle şu kocişine eve net alsın öslüyos biz seni...grşrz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…