evlerden ırakkkkk:18::18::18:işte ben böle sapıklar yüzünden face ve nete foto koymaya karşıyım herkes bizim gibi değil ki ne manyaklar var baksanıza... hoş geerçi face de hesabım falan yok da ne biliim yine de karşıyımm işte..
sonna ekşın başladı evde.iicene azarladım kaynanamı!somurtuyo şimdi konuşmuyos...anemm cuceye bak sen arsızzzzz cüce
yaniiii böle hoş göre göre tepemize cıkardılar zaten bu adamlarıyo haklısın burcum ii demişsin....kadın tuhaf!niye göz ardı edeyim,niye kendimi suçliim bu konuda...bazen kadınları da anlayamıyorum valla!
görmek ısterdım o anıııısonna ekşın başladı evde.iicene azarladım kaynanamı!somurtuyo şimdi konuşmuyos...
tabıkıde en uslu temiz halımızde gider ac olsak da tokum derdikyeni nesil cüceler bildiğin gibi değil biz değil arkadaşımızın evine annesinden habersiz gitcez bişey yiyip içemezdik bide annesi hade herkes evine dicek biz saklancaz kadın daha sözünü bitirmeden kendi evimde olurdum herhalde....
kelebeğim şimdiki çocuklar zehir gibi valla!bırak başkasını,kaynanamın ettiğini ben yapsam gebertirdi beni annem.ben en son evin içinde 6 çocuk saydım.sabit duramayanlar beynimi döndürüyodu en son,onları es geçtim!yeni nesil cüceler bildiğin gibi değil biz değil arkadaşımızın evine annesinden habersiz gitcez bişey yiyip içemezdik bide annesi hade herkes evine dicek biz saklancaz kadın daha sözünü bitirmeden kendi evimde olurdum herhalde....
Sultanda aynı konuya gitmiş
kıs eski toprak metotlarına geri mi dönmek gerek acep?bi iki tene kıçına vursa mıydım acaba?bööle cezalarla filan olmuyo gibi sanki!görmek ısterdım o anıııı
tabıkıde en uslu temiz halımızde gider ac olsak da tokum derdik
iki tane popoya şaplağı indirecem ağşama bubana diyecem seni gızzzz geberdecem seni diyencenkıs eski toprak metotlarına geri mi dönmek gerek acep?bi iki tene kıçına vursa mıydım acaba?bööle cezalarla filan olmuyo gibi sanki!
kelebeğim tüm temennilerim buna yönelik zaten.ama bazen çaresiz de hissediyorum kendimi,eğitimi veriyorsun ii hoş da,işin içine çevre de giriyo.bizimkilerin aklına gelmeyecek şeyleri bu sefer onlar sokuyolar.arkadaş çevresini denetledin hade,bütün sınıfı nasıl denetliycen?tepeye çıkmakmı kendini bilmezlik mi aynısını başka erkek kendi karısına yapsa ortalık toz duman olur kendi yapınca nolcakk ... gerçekten bunların ahlakından ve insanlığından şüpheleniyorum .. rabbim bizi ve evlatlarımızı bu tip insanlarla muhatap olmaktan korusun... umarım ahlaklı vicdanlı imanlı evlatlar yetiştirebiliriz....
kıs eski toprak metotlarına geri mi dönmek gerek acep?bi iki tene kıçına vursa mıydım acaba?bööle cezalarla filan olmuyo gibi sanki!
hayatta tınlamaz 'aşkım benim!' diye karşılıyo babasını o da 'naber bebek?' diyo...bundan mı korkcek allah aşkına?iki tane popoya şaplağı indirecem ağşama bubana diyecem seni gızzzz geberdecem seni diyencen
izinli misin diyecektim temmem tarihi hatırladım!canlarım ben kaçarrr yarında yokum kendinize iii bakın oldumuu opuyorum hepinizi
evet benimde aklıma bunlar takıldıkça gözlerim dolmuyo değil nasıl olacak diye bu konuda sadece rabbime güveniyor ve sığınıyorum o benim evladımı benden daha çok seviyor ve daha çok koruyacak bunu biliyorum... sadece dua edebiliyorum evlatlarım ve tüm evlatlar için rabbim doğru yoldan ayırmasın, aklını vicdanıyla beraber kullanmayı nasip etsin...kelebeğim tüm temennilerim buna yönelik zaten.ama bazen çaresiz de hissediyorum kendimi,eğitimi veriyorsun ii hoş da,işin içine çevre de giriyo.bizimkilerin aklına gelmeyecek şeyleri bu sefer onlar sokuyolar.arkadaş çevresini denetledin hade,bütün sınıfı nasıl denetliycen?
canlarım ben kaçarrr yarında yokum kendinize iii bakın oldumuu opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?