Ölümüne Geyik Topiği :-))

nasihatten pek yana değilim,bende bi işe yaramıyordu çünkü,etrafta örnekleri göstermek daha etkili bi yöntem gibime geliyo....geçen yaz okula gittim,yeni açılmışkene.sınıf öğretmenine ders kitaplarının dışına taşmasını söyledim,uyuşturucuyu arada bi tartışmalarını anlattım,he dedi geçti sadece...bunun üzerine eroin krizine girmiş bi kaç video buldum youtube'dan.oturtup onları izlettirdim oğlana.bak dedim,hepsi aciip cesur olduklarını kanıtlamak için arkadaşlarına bööle oldular!sanırsam baya bi etki yaptı üstünde...

bence nasihat çaktırmdan örnekler vererek yapılınca etkili oluyor hatta en güzel nasihat onu bizzat kendinin yaşayarak çocuğa örnek olmandır.. bu örneği sigarayı bıraktığın için rahatlıkla verebilirim ki bi çocuğa sigaranın zararlarını anlatıp sonrada kendin içersen hiçbi işe yaramaz çünkü çocuklar sölediğimizi değil yaptığımızı yaparlar...

çocuğuma yalanın insanları ne hale getirdiğini anlatırken şaka da olsa yalana başvurmamaya çalışırım oğullarıma yalan sölerken bin defa düşünmelerini bunun eninde sonunda ortaya çıkaağını ve daha çok rezil olacaklarını anlatmaya çalışırım.. ...

Son düzenleme:
bunu biz de anlatıyoruz ikisine,gizli saklı işler ve yalanlar asla gizli kalmaz.hem boşuna yorma kendini,suratından biz anında anlıyoruz ama sonuçlarını görmen için bazen bişey demiyoruz dedik hep.böölece yalan söylese bile acaba suratımdan anlaşılıyor mu?endişesine kapılıyor.bazen süper bi yalan söylediğinde ve biz bunu anlayamayınca,ortaya çıktığında sankim hep biliyorduk gibi yapıyoruz 'bu sefer çitten tebrik ederim,yalanın ortaya çıkması baya bi zaman aldı,gelelim işin ceza kısmına...'diip ekşını başlatıyoruz.kendisi de böylece ne denli komik duruma düştüğünü görüyo....şükür ki çok başvurmuyo yalanlara....

hatunlar 10 dk izin bana perdelerimi ütüleyip çubuklarını geçirip yerlerine takmam gerek hemen döncem anacım bekleyin beni.....

aynısını bende diyorum ben senin söleyiş tarzından suratından anlıyom diyoom inanıyo garibim ben yokken de sölersen annecim ben görmesem de rabbim görüyo ve duyuyo onu üzmek istemeyiz dimi felsefesini kullanıyomm ben çocuklarımı allahla korkutmam onlara rabbimi sevdirdim sevdirdiğim içinde onu üzmekten korkarlar inş. hep böle olurlarr...

zor zanaat bir çocuğu yetiştirmek....

hemde ne zorrr hayattaki en zor şey arkadaşım allah yardımcımız olsun...

kaçmam gerek benim de kelebeğim....sofra hazırlamam gerek....bi boşlukta dalarım genem buraya.:80:

tmm canım grşrz ben de zaten şu perdelerle boğuşuomm bitsede rahat rahat nette dolansamm..

hayırdır kıs ne zaman geldin de gidiyonn sen yoksa görünmez mi oldun
tüh be canım nasılda mandalina çekiyo sabahta kulaklarını bi çınlattım ki sorma oku...

profilini hep gezdim bulamadım anlat bakim ne dedin

mandalina sen burdamıydın ki kıs?

burda değildim yani eğitime gittim molalarda baktım sohbete odaklanamadan gitcem diye yazmadım mesai bitincede hoşçakalın diyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…