Ölümüne Geyik Topiği :-))

Düşmüşüm siteden

Burdayım çok iyiyim ... sabah uykumu aldım ..Güzel bir kahvaltı yaptım...Geldim işe

Seninde canım benim Bayramın kutlu olsun

Son düzenleme:
:82:
Bakıyorum gelen yok

Atayım bende kendimi dışarlara o vakit...

selam hatunlar bugün çalışmaya devam sanırım size kolay gelsin güzeller...

tatil ya kismecikler yok herkes galiba vurmuş kendini caddelere bende çocukları bayrama götüreyim dedim ama yorgunluktan uyuyup kalmışız kaçırdık ... şimdi ev işine devam ediyoruz artık ne yapalımmm

evet kelebeğim 4 gün tatlmiş ama bize hiç tatil yok. gelen giden de yok herkes evinde dinleniyor ya da dısarda

günaydın kıslarr biz hissettik ay çok fenaydıı yaaa rabbbim beterinden korusunnn

amin kedi amin

ayy mandalinamm bu halde bile güldürdün beni çok uykusuzum bir de rüyamda deprem oluyordu bir sıçramışım bir baktım saat 3.26 biliçaltıma işlemiş

anam niye korkuyorsunuz bu kadar en fazla sonunda ölüm var sonuçta hepimiz ölecez tamam felaket kötü bir şey depremi Allah göstermesin vermesin kimseye ama rüyalarına girecek kadar da korkma canım eninde sonunda ölecez ya öyle ya böyle dünyada son nokta karatoprak

orası öle mandalinam ama ne bilim deprem fobim var

bizde kocişle film iizliyoduk ben yatıyodum hemen anladım deprem oluyo dedim o anlamamış ben söleyince farketti kocişte diyokii deprem oluyo ama bizde hiçbir kıpırtı yok bende dedimki kaçarsamda ölme ihtimalim var kaçmazsamda bari kelimei şehadet getiriimde ölürsem şehadetli gideyim dedim

orası öle mandalinam ama ne bilim deprem fobim var

korkma two herşey olacağına varır gülüm bütün günün şimdi korkulu uykusuz huzursuz geçecek değermi kendini yıpratmaya

en iyisini yapmışsın kedi her sallantıda dışarda yaşayacaksak boşuna çalışıp didinip kendimizi paralayıp ev almayalım

komşular anlatıyor;
17 ağustos depreminden sonraki artçılar devam ediyormuş artık bir kaç ay olmuş deprem olalı yavaş yavaş evlere çıkmaya ihtiyaç gidermeye başlamışlar dedemde evinin yanında bahçesi bahçenin öteki köşesinde araba garajı vardır orayı barakaya çevirmiş dayımlarla orada kalıyor eve çıkmıyor tuvalet filanda yapmış şuan stüdyo daire gibi birşey herşeyi tamam neyse orada tuvalet dolu çocuklar sırada adamcağızda prostat sıkışmış dayanamamış koşmuş eve evde 4 katlı 3.katta dedem oturuyor girmesiyle tuvalete başlamış artçı konu komşu hep sokakta barakalarda zaten dedem sallanınca bir koşmuş sokağa bir nefeste tüm komşular aaaa ..... amca bu ne hal diyip dönmüşler meğer adamcağız korkudan pantolunu giyememiş

gerek varmı bu kadar korkuya bu duruma düşmeye tamam tedbir alınmalı ama böyle değil bence

Günaydın Bayanlar...

Geçmiş olsun. Biz hissetmedik ..

Allah korusun ne cana , ne de mala zarar gelmesin...

En küçük hasarla atlatılması dileğiyle ..

Aboww mandalinam çok fena olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…