Ölümüne Geyik Topiği :-))

orası öle mandalinam ama ne bilim deprem fobim var

Deprem öldürmez şeker ...
Sen dualarını oku... içinde korku olduğunda ayetel -kürsi oku... inan çok rahatlatır...

içimde sıkıntı olduğunda korku-heyecan olduğunda derin derin nefes alırım .. nefes egzersizi yaparım ... birde dua okurum rahatlarım...

SAkin ol tuğçe... biz zaten dünyada şans eser yaşıyoruz... yolda,evde yüzlerce kaza gelebilir ben öyle düşünüyorum her zaman ... yolda, evde otururken bile bazen kazalar başa gelip can alıyor... hastalıklardan ölen onca insan var... kimin nerde ne zaman öleceğini bilemeyiz... o yüzden korkuyla yaşamak yerine sakin olmak en iyisi...

YAşadığın günlerin kıymetini bil... gerisi dünya telaşı

kuş sesleri geliyor dışardan tekrar bahar geldi ne güzel :89:

dışardan kaynak sesi geliyor odamın yanında jeneratör var ona saçtan koruma gibi bişiy yapıyorlar acayip bir ses başım ağırdı

aleyküm selammm canımmm sende hoşgeldin özledik seni artık çok muhabbet edemiyoruuz ..
hayırlı cumalar sanada...

anemmm flockem yok bugun noldu acep
benim çete bugün tümden evde...şincük lig tv'ye daldılar baba-oğul,kaynana da dışarıda.çaktırmadan kıçım pc sandalyesine doğru süzüldü...kimsecikler farkında değil daha başında olduğumu!biri bile annasa,bitecekler hemen dibimde...yok şunu yap,bunu pişir bunu getir gibilerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…