Ölümüne Geyik Topiği :-))

naber fıstık dün çok yoruldum bugün burda accuk takılem yine başlıcem temizliğe ne nankör şu ev işleri ya daha yeni badana yağıldı accuk tozlanmıyım demiyolar canım çıktı ya bitsede rahat etsemmm

plan mı yapıyorlar seni pc den uzak tutmak için

arkanı dön gene aynı...hele koltuğun üstündeki yastıklar ısrarla niyeyse hep yerde oluyolar....kaynanamın her yere koşarak gitmesi sonucunda koridordan virajı acı bişekilde alması nedeniyle o halılar hep kaymış olur.bi gün de sabahtan akşama kadar düz göriim valla dişimi kırcam!

akşam vakti evde kokteyl vermişcesine bardakların birikmesine,bunların bir de akşam yemeği bulaşığın sonucunda çıkma azmine hep hayran kalmışımdır....

slm canlarrrrrrrr

hoşgeldin kedi

büyük laf etme bir kaç yıla genç kız olunca yapmaz o zaman odasından dışarı çıkmaz çıktığındada sessizce süzülür dışarı

büyük laf etme bir kaç yıla genç kız olunca yapmaz o zaman odasından dışarı çıkmaz çıktığındada sessizce süzülür dışarı
peki ben bunu fark ettiğimde sence ne yaparım????neşeli olduğum kadar da fevriyimdir de....döt ister ööle gizlice dışarı süzülmek filan!

akşam vakti evde kokteyl vermişcesine bardakların birikmesine,bunların bir de akşam yemeği bulaşığın sonucunda çıkma azmine hep hayran kalmışımdır....

bende bu kuş ve arıların penceremde ne aradıklarını merak ediyorum imal edilirken ne yaptoılarsa salonun yan camı ve çalışma odasının camını sahiplenmişler ben yuva yıkmaya bıktım onlar yapmaya bıkmadı birde kuşlar gelip cama dank diye vuruyorlar arılardan o pencere açılmıyor en son açtığımda eşimin 5 beneği vardı

belediye yıkım ekibi gibisin desene!

bende bi kere de banyoda ellerini yıkadıktan sonra o havluyu peteğin üstünde değilde havlulukta görmeyi hayal ediyomm .. sonra orta sehbamın üzerindeki örtü denen zımbırtıyı10 dk yerinden kımıldamadan görmek istiyorumm...

bakınız kendi ergenliğiniz

heleki şimdi çocuklar daha bilmiş
işte bu yüsden pek bi şansı yok beni atlatmaya,annesi her türlü yol ve yöntemi denemiştir çünkü!bi arkadaşımın annesi vardı,biz daha eyleme geçmeden kadın şak diye bilirdi ne planladığımızı,kadını hiç bi zaman atlatamadık!

bazı kişiler o örtüyü döndürerek koyarlar ya sehpanın üstüne,bi de baya bi uğraşırlar hoş görünmesi için.bende buna gerek yok.kaynanamın yanında bi kere geçmesi yeterli,anında moda dekorunu yakalıyıveriyom...

bende o çorapları kirli sepetinin yanında değil içinde görmek istiyorum bunu sözlü ve yazılı dile getirmeme rağmen şikayetim dikkate alınmadığı gibi kapı arkası da yeni nokta olarak belirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…