işte bu yüsden pek bi şansı yok beni atlatmaya,annesi her türlü yol ve yöntemi denemiştir çünkü!bi arkadaşımın annesi vardı,biz daha eyleme geçmeden kadın şak diye bilirdi ne planladığımızı,kadını hiç bi zaman atlatamadık!
bazı kişiler o örtüyü döndürerek koyarlar ya sehpanın üstüne,bi de baya bi uğraşırlar hoş görünmesi için.bende buna gerek yok.kaynanamın yanında bi kere geçmesi yeterli,anında moda dekorunu yakalıyıveriyom...
bende o çorapları kirli sepetinin yanında değil içinde görmek istiyorum bunu sözlü ve yazılı dile getirmeme rağmen şikayetim dikkate alınmadığı gibi kapı arkası da yeni nokta olarak belirlendi
anneler anlar dimi ama bende çok fevriyimdir tahammül edemem ama benim ikiside erkek nasıl olcek bilmiyomm umarım sonumuz ii olur.. gerçi erkeği kızı olmaz bu işlerin...
yaaani,bu tabiiki oğlum için de geçerlidir....bi vaka anlatiim geçen yıla ait:anneler anlar dimi ama bende çok fevriyimdir tahammül edemem ama benim ikiside erkek nasıl olcek bilmiyomm umarım sonumuz ii olur.. gerçi erkeği kızı olmaz bu işlerin...
ben artık bu erkeklerin hepsinin aynı olduğuna kanaat getirdim benim eşim düzen hastası olmasına rağmen yayıntıya tahammül edememesine ve sürekli bana bu yüzden söylenmesine rağmen o çoraplar neden kapının arkasında durur anlamıyorumm ...
çaresiz kalacağım anlardan biri olur herhalll................neeee eve kız atmak mı allah korusun kıssss yaaa
tv izlerken bazen çıkar o çoraplar,koltuğun kenarına koyar,benim kaynana hızla geçince de o çorap sürünerek koltuğun altına kaçar....bu daha vahim inanın.hele ki fark etmez de bi sonnaki süpürmeye kadar o orada kalırsa.....bir A4 kağıdına buraya çorap atan eşşektir yazdım kirli sepetinin oraya astım bir gün sonra çoraplar orada yoktu sevinçle caydı artık sepete attı dedim sepeti açtım aaa yok bu çoraplar değişmedimi filan diye düşüncelerle arkamı dönüp tam çıkacaktım ki kapının arkasından ucu görünen çoraplar dikkatimi çekti kapıyı itekleyince çorapları ve üzerinde buraya "buraya çorap atan eşşektir" yazan eşşektir yazısı
inan nedeni nedir amaçları nedir bilmiyorum ama çokta ısrarlılar
yaaani,bu tabiiki oğlum için de geçerlidir....bi vaka anlatiim geçen yıla ait:
çamaşırları ütüledim yerine koycam,o ne?dolaptan çakmak çıktı.kendisi okulda o sıra.anında pantolon ceplerini ters çevirip tütün parçası aramaya başladım,şükür çıkmadı.yoksam biz gastenin 3.sayfasına çıkardık herhalde,cani anne başlıklı bi haberde.variyasyonlar tarandı anında kafamda...
nokta koyuldu.benimki saf,hayır diyemeyen,arkadaşını kırmayan bi tip olduğu için bu çakmak ona verildi saklanması için.
eve geldi,hitler tonunda odasına çağırdım onu.çakmağı burnuna tutarak bana bunu açıklamasını söyledim.ağlayarak annattı ve aynı benim düşündüğüm gibi....hal ve hareketlerini inceledim,greken vaaz ve idam fermanı okunduktan sonra o çakmağı sırf psikolojik baskı olması için ben kullanmaya başladım....arkadaşla da görüşmesini yasakladım.sonra karını sordum,hiç dedi...bir de arkadaşımdan oldum dedi.ama hayır deseydin onunla hala görüşüyor olurdun ve kabak da senin başına patlamazdı dedim.kabul etti,tekrarlanmadı olay....
örtü falan pek sevmem mobilyaların üzerinde olacaksada sade olmalı ama mecburen kapatmak zorundayız küçük beylerin yaptıkları çizikleriii ee hal böle olunca küçük beyede oynuyacak oyuncak kalmamış gibi benim örtülerimle oynamak kalıyorrr
bynel-caaaannnnnnn nireye kayboldun yineee yaaa
bir A4 kağıdına buraya çorap atan eşşektir yazdım kirli sepetinin oraya astım bir gün sonra çoraplar orada yoktu sevinçle caydı artık sepete attı dedim sepeti açtım aaa yok bu çoraplar değişmedimi filan diye düşüncelerle arkamı dönüp tam çıkacaktım ki kapının arkasından ucu görünen çoraplar dikkatimi çekti kapıyı itekleyince çorapları ve üzerinde buraya "buraya çorap atan eşşektir" yazan eşşektir yazısı
inan nedeni nedir amaçları nedir bilmiyorum ama çokta ısrarlılar
bi tene obez serçe var habire ektiğim çerileri didikliyo yaaa,ne etmeli? ilgisini başka yöne kaydıriim dedim,ekmek kırıntısı koydum balkona,salak yemedi şimdi karga dadandı bi de balkona!ekmek bekliyo....
bi tene obez serçe var habire ektiğim çerileri didikliyo yaaa,ne etmeli? ilgisini başka yöne kaydıriim dedim,ekmek kırıntısı koydum balkona,salak yemedi şimdi karga dadandı bi de balkona!ekmek bekliyo....
geçenlerde dedimki badanaya kadar sana izin badanadan sonra buraya çoraplarını koymaya devam edesen çorapsız kalırsın burada gördüğüm her çorap sana 1tl yapatlar çünkü çöpe gider... ama malesef şu an yine orada bir çift siyah çorap var , beyefendi krem pantolan giydide yine çorap değiştirdi zannımca....
kıs hoşuma gidiyo ööle minik minik durması,eşim geçen koparcaktı sende hiç duygu yok mu dedim,onu besledik büyüttük nası kıyarsın? o da ii olup olmadığımı sordu!ben onu bööle korurken sen kalk didikle dur onu!balkona hiyayyyyt diye ani baskınlar yapa yapa bi hal oldum!yemeyenin malını yerler flockem bide devamını beklerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?