benim yöntemlerin rüzgar gülü hareket etmesi korkutuyor cd bu yöntem uzun süre idare etti ipe bağladığım cd yi astım hareket ettikçe bir de güneşin yansımasıyla rahatsız oldular korkuluk hiç fayda etmiyor
dediğini yaptınmı çorapları sakladınmı
cd etrafta yapanı gördüm....deniim bi hele,yoksam çerilerin hepsi güme gitcek....benim yöntemlerin rüzgar gülü hareket etmesi korkutuyor cd bu yöntem uzun süre idare etti ipe bağladığım cd yi astım hareket ettikçe bir de güneşin yansımasıyla rahatsız oldular korkuluk hiç fayda etmiyor
yapıcam merak etme ama nalayasıya baya zaman geçer çünkü çekmece çorap dolu onlar azalmaya başlamadan anlamaz ne yapsam acaba şeffaf bir poşete koyup bunları çöpe at desem analrmı ki kendi çorapları olduğunu..
cd etrafta yapanı gördüm....deniim bi hele,yoksam çerilerin hepsi güme gitcek....
kedicik,nöriyon?pek bi sessiz kaldın gari....ne var ne yok sende?
kıs komşulardan valla deli damgası yerim bu sefer...zaten anında balkona zıplamalarıma anlam veremiyolar,bi de bundan önce yaşadığım çok rezil bi vaka daha var.yemin ediyom kargayla konuşursam kesin deli derler bu sefer!karga gelince konuşmayı dene onlar pazarda kaç para senin habarın var mı de tüm tüylerini satsan alamazsın be kara karga hihooyytt de bakam bidaha gelmeye teşebbğüs edecekmi
bu dünyada herkes paracı oldu belkim kuşlarda olmuştur..
mandalinam iyiyimm canımm flockemm bendede aynı sorun o çorapları napacağımı bilmiyorum artık neyse bi benim şifonyer azcık değşik yanlarında iki küçük yer var bak dedim buraya koymana izin veriyom başka bi yerde görürsemm inanki atarım bendede acayip bi tik var kendi giydiğim çorap haricinde giyilmiş çorabı elleyemiyomm bazen diyo çorabı versene ben sanki nükleer atıkmış gibi davranıyom çoraba
hmmm olabilir....bi tene aliim kırtasiyeden bugün.rüzgar gülünüde dene flocke fırıl fırıl dönüyorya renkli renkli hem güzel duruyor hem azcık etkiliyor veletleri
HELE ERKEKLERİN O SYSK KOKUDUNUN DİNMİŞ OLDUĞU ÇORAPLARıygg
kıs komşulardan valla deli damgası yerim bu sefer...zaten anında balkona zıplamalarıma anlam veremiyolar,bi de bundan önce yaşadığım çok rezil bi vaka daha var.yemin ediyom kargayla konuşursam kesin deli derler bu sefer!
HELE ERKEKLERİN O SYSK KOKUDUNUN DİNMİŞ OLDUĞU ÇORAPLARıygg
allahtan benim kocişin ayakları pek kokmazda nedense elleyemem giyilmiş çorabı bide ezilmiş veya ezik domatesi elleyemem söylerken bile içim bi hoş oluyoo avuç içlerim kaşınıyoo
allahtan benim kocişin ayakları pek kokmazda nedense elleyemem giyilmiş çorabı bide ezilmiş veya ezik domatesi elleyemem söylerken bile içim bi hoş oluyoo avuç içlerim kaşınıyoo
ne oldu ki haydi anlat anlat
erkekler değil canım kocan
flocke bir sitede buldum buyur
Güvercinlerden muztarip balkonculara iki harika teklif var.
Ya o, ya o…
İkisi de birbirinden harika
İşte onlardan biri:
değişik çare
Hocam
Güzel bir güvercin yahnisi tarifi biliyorum
Lazımsa atarım
alpernatif –
Not: Değişik tarif isteyenlere yardımcı olunur
diğeri bundan da harika: (İşte bu öneriyi çok tuttum...Kurtulamıyorsan dört dörtlük hizmet vereceksin...)
yönetim uyuma, vatandaşa sahip çık
1.takla atmak için özel kalkış pisti.
2.aksamayan bagaj ve yer hizmetleri
3.inişte kazaları önleyen otamatik ikaz sistemi
4.barınma koşullarının iyileşmesi, yumurta bırakma olukları
5.uçuşa elverişli olmayan günlerde sosyal faliyet, eğlence tertibi
6.İki esas bir zeytinyağlıdan oluşan standart menü, açık büfe meşrubat
7.Paçalı olan arkadaşlara kuru temizleme ünitesi
........ vatandaş mağdur, bu hizmetleri sunmayacaksan buradan ayrılabilirler bak. benden söylemesi.
sarkuteri -
Seçim sizin...
papatya suyu saçın rengini açar ya,hade doğal yönden açiim dedim...baktım sadece poşet çay olarak kalmış.olsun dedim,papatya papatyadır nolcek ki? dedim....suyu kaynattım tencerede,poşetleri de koydum içlerine.sonna altını kapattım bununla saçımı taraya taraya iice ıslattım.buraya kadar herşey ii.ne oldu ki haydi anlat anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?