Ölümüne Geyik Topiği :-))

yapıcam merak etme ama anlayasıya baya zaman geçer çünkü çekmece çorap dolu onlar azalmaya başlamadan anlamaz ne yapsam acaba şeffaf bir poşete koyup bunları çöpe at desem anlarmı ki kendi çorapları olduğunu..

Son düzenleme:
cd etrafta yapanı gördüm....deniim bi hele,yoksam çerilerin hepsi güme gitcek....

sakla yarısından fazlasını bir kaç tane kalsın onlar bitince attım dersin sonra çıkarırsın acırım okadar sağlam çorabın çöpe gitmesine

cd etrafta yapanı gördüm....deniim bi hele,yoksam çerilerin hepsi güme gitcek....

kafirun kokusu diyor bir sitede denemedim hiç

bir derdim var köşesine mi açsam bu konuyu şööle bi de uzuncana acıklı olarak yazsam?enem üstüme taarruz yaparlar burada herhalde!SERÇEYLE BAŞIM DERTTE YARIMMMM

karga gelince konuşmayı dene onlar pazarda kaç para senin habarın var mı de tüm tüylerini satsan alamazsın be kara karga hihooyytt de bakam bidaha gelmeye teşebbğüs edecekmi

bu dünyada herkes paracı oldu belkim kuşlarda olmuştur..

kedicik,nöriyon?pek bi sessiz kaldın gari....ne var ne yok sende?

mandalinam iyiyimm canımm flockemm bendede aynı sorun o çorapları napacağımı bilmiyorum artık neyse bi benim şifonyer azcık değşik yanlarında iki küçük yer var bak dedim buraya koymana izin veriyom başka bi yerde görürsemm inanki atarım bendede acayip bi tik var kendi giydiğim çorap haricinde giyilmiş çorabı elleyemiyomm bazen diyo çorabı versene ben sanki nükleer atıkmış gibi davranıyom çoraba

rüzgar gülünüde dene flocke fırıl fırıl dönüyorya renkli renkli hem güzel duruyor hem azcık etkiliyor veletleri

kıs komşulardan valla deli damgası yerim bu sefer...zaten anında balkona zıplamalarıma anlam veremiyolar,bi de bundan önce yaşadığım çok rezil bi vaka daha var.yemin ediyom kargayla konuşursam kesin deli derler bu sefer!

HELE ERKEKLERİN O SYSK KOKUDUNUN DİNMİŞ OLDUĞU ÇORAPLAR ıygg

flocke bir sitede buldum buyur

Güvercinlerden muztarip balkonculara iki harika teklif var.
Ya o, ya o…
İkisi de birbirinden harika
İşte onlardan biri:

değişik çare
Hocam
Güzel bir güvercin yahnisi tarifi biliyorum
Lazımsa atarım
alpernatif –

Not: Değişik tarif isteyenlere yardımcı olunur

diğeri bundan da harika: (İşte bu öneriyi çok tuttum...Kurtulamıyorsan dört dörtlük hizmet vereceksin...)

yönetim uyuma, vatandaşa sahip çık

1.takla atmak için özel kalkış pisti.
2.aksamayan bagaj ve yer hizmetleri
3.inişte kazaları önleyen otamatik ikaz sistemi
4.barınma koşullarının iyileşmesi, yumurta bırakma olukları
5.uçuşa elverişli olmayan günlerde sosyal faliyet, eğlence tertibi
6.İki esas bir zeytinyağlıdan oluşan standart menü, açık büfe meşrubat
7.Paçalı olan arkadaşlara kuru temizleme ünitesi

........ vatandaş mağdur, bu hizmetleri sunmayacaksan buradan ayrılabilirler bak. benden söylemesi.
sarkuteri -

Seçim sizin...

ne oldu ki haydi anlat anlat

HELE ERKEKLERİN O SYSK KOKUDUNUN DİNMİŞ OLDUĞU ÇORAPLAR ıygg

erkekler değil canım kocan

allahtan benim kocişin ayakları pek kokmazda nedense elleyemem giyilmiş çorabı bide ezilmiş veya ezik domatesi elleyemem söylerken bile içim bi hoş oluyoo avuç içlerim kaşınıyoo

nasıl bir tikin var öle canım

fosforlu ve kurşun kalem sesine iiğğğğ harici dokunmaz

boşveeeer nasılsa öle de olsa bölede olsa yiyoz damgayı..

geçen kuzenimin halası diyomuş ki anneme kelebek mehtaba kocada buluyoverdi niye küsüyolarki anlamadımmm ben hönkk oldum aynen böle
ben çöpçatanmıyım elaleme koca buluvercem kendileri bulmuşlar birbirlerini bide bana kaldı iş iyimi nasıl canım sıkıldı...

ne oldu ki haydi anlat anlat
papatya suyu saçın rengini açar ya,hade doğal yönden açiim dedim...baktım sadece poşet çay olarak kalmış.olsun dedim,papatya papatyadır nolcek ki? dedim....suyu kaynattım tencerede,poşetleri de koydum içlerine.sonna altını kapattım bununla saçımı taraya taraya iice ıslattım.buraya kadar herşey ii.
lakin sonna balkona çıktım elimde aynayla,sanki anında açılacak,akıl işte.sabırsızlandım tencereyi de aldım yanıma tarağı içine batırıp batırıp kafama sürüyom.tezcanlıyım allah ne etsin beni?aynaya bakıyım açılmıyo,iicene kızdım poşetleri kafama koydum,etiketleri alnımda sallanıyo.sen tam o sırada yan komşu balkona çıkbaşımla selam verdim bişey yokmuş gibi,etiketler de sallana sallana bi hal oldu...kadın tekrar içeri kaçtı...akşam kurabiye yapıp durumu izah etmek için gittim.deli değilim sadece sabırsızlandım diye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…