Ölümüne Geyik Topiği :-))

Allah iyiliğini versin komşun alışamamışmı sana flocke ne yapıyorsa normaldır

şeftalileri ellerken öyle olanı duymuştum ama domatesle kaşınanı ilkkez görüyorum.

ne biliim bende bilmiyom ama ölee bi tikim var domates ezilmiş veya ezik olursaaa ellerim kaşınıyoo sert domates olursa sorun yok annem kızıyodu bana evlenince napıcaksın diee walla ezikleri kocişe yıkatıp robotta püre yapıomm yemeklerde kullanıyoom ii oluyo sert olanlarıda salatada kullanıyorumm

Allahtan kocan yardım ediyor
aman bende tuhaf tikler vardı atlattım sayılır.

ben de sakatat tipi şeylere dokunamam,hele ki ciğer....kedi gibi kamburum çıkıyo nerdeyse....

tuhaf tikler

bir gün otobüse bindim şoför tanıdık daha doğrusu hoşbeş sohbet ettiğim biri almışım muz bir poşet binerken dur dedim vereyim buna bir tane çıkardım uzattım buyur abi dedim esmerin esmeri adam rengarenk oldu yüzü değişti eli kolu kaydı dili dışarı düştü ne oluyor dedim tuttum adamı kafasını kaldırıyorum elimde muz burnuna sokuyorum kafasını kaldırırken meğer adam dayanamıyormuş hala nedenini soramıyorum tipi kayıyor adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…