iyide ben evlenmeyi düşünmüyorum ki :)
papatya suyu saçın rengini açar ya,hade doğal yönden açiim dedim...baktım sadece poşet çay olarak kalmış.olsun dedim,papatya papatyadır nolcek ki? dedim....suyu kaynattım tencerede,poşetleri de koydum içlerine.sonna altını kapattım bununla saçımı taraya taraya iice ıslattım.buraya kadar herşey ii.
lakin sonna balkona çıktım elimde aynayla,sanki anında açılacak,akıl işte.sabırsızlandım tencereyi de aldım yanıma tarağı içine batırıp batırıp kafama sürüyom.tezcanlıyım allah ne etsin beni?aynaya bakıyım açılmıyo,iicene kızdım poşetleri kafama koydum,etiketleri alnımda sallanıyo.sen tam o sırada yan komşu balkona çıkbaşımla selam verdim bişey yokmuş gibi,etiketler de sallana sallana bi hal oldu...kadın tekrar içeri kaçtı ...akşam kurabiye yapıp durumu izah etmek için gittim.deli değilim sadece sabırsızlandım diye!
şeftalileri ellerken öyle olanı duymuştum ama domatesle kaşınanı ilkkez görüyorum.
çok bi fikir yürütmüyo artık....ama iiki senin gibi bi komşum var diyo...
Allah iyiliğini versin komşun alışamamışmı sana flocke ne yapıyorsa normaldır
o zaman hiç bir erkeğin çorabıyla işin olmayacaktır rahat ol
ne biliim bende bilmiyom ama ölee bi tikim var domates ezilmiş veya ezik olursaaa ellerim kaşınıyoo sert domates olursa sorun yokannem kızıyodu bana evlenince napıcaksın diee walla ezikleri kocişe yıkatıp robotta püre yapıomm yemeklerde kullanıyoom ii oluyo sert olanlarıda salatada kullanıyorumm
kelebeğimmmm
sweddym nörüyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?