- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
kısçeler ben çıkıyoom anacuğuma gidicem hade öptüm hepiciniziiii.....
kelebeğimmmm
sweddym nörüyonuz
nörüyüm yorgunluk atmaya çalışıyom dün abimin evini temizledik fayanslar değişecekti onaları kırdık yenilerini çıkardık offff kollarım bacaklarım kafam yiğin ağrıyo sen nördün tuçem
günaydınnn kızlarrr
günaydın kızlaaaaarrr))
nörüyüm yorgunluk atmaya çalışıyom dün abimin evini temizledik fayanslar değişecekti onaları kırdık yenilerini çıkardık offff kollarım bacaklarım kafam yiğin ağrıyo sen nördün tuçem
hevukkkkk özledim seniiii
Ben seni görmedim anca 3 saat sonra farketmişim bende özledim canımcımm benimmm
Napıyosun sen uykun yakalayamadımı senii benide kovalıyo ama yakalamak için teşebbüste bulunmuyo gelse kendimi teslim etcem hemen
merhaba kızlar nsılsınız bakalım son çalışma günü ohh ne güzel yarın size tatilll..... inş. havada güzel olur da şöle pikniğe deniz kenarına falan gideriz içimiz açılır .....
Ne kaldı ki tuğcecim Öğlen oldu bilem...
Pazar günü piknik günü olsa... ne güzel... ne güzel..
çitlenbiğim ben bu aralar çok mutsuz hissediyorum kendimi,sürekli nedenli nedensiz ağlayasım geliyorbahar depresyonu mu çarptı ki bana:26:
saol canım benimNe yaptın tuğcem olur mu ağlamak sana...
Depresiflik çıkartalım seni kuzucum...
Bahar gelmiş heryer şenlikli sen neden asasın yüzünü... ne güzel işin var.. sevdiğin var..
Nedensiz ağlamak "Depresyon tanısı" canım benim.. at kendini sporlara, kırlara yarın...
akşama doğru... en sevdiğin çekerizi içeceği al. geç balkona ye havayı içine çek...derin derin nefes al...
Sağlığım yerinde , sevdiklerim yanımda ...
horantalar nerelerde gesiniyonussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?