aptal değil...ruh hastası manasında argo bi sözcük...sinirden midem yanıyo genem! öfkeden ekranı dişliycektim!herkes aynı konuya daldı herhalde hevuku grdüm flockeyi gördüm ne konuymuş beee bide aptal dedi akıl veriyoz die aptal yaaa
kebelek???flockemmm:82::82::82::82:
hoşgelmişsennn
aptal değil...ruh hastası manasında argo bi sözcük...sinirden midem yanıyo genem! öfkeden ekranı dişliycektim!
işine gelmediğinde de anlaşılmasın diye de farklı bir dilde söver....en nefret ettiğim insan tipi hem akıl isterr hemde beğenmezz ....
kelebek,bir derdim var köşesine konusunu açmış,ne etmem gerek diye de sormuş...bu,her birimizin fikrine başvurduğunu gösterir.kaldı ki ben bunun ta en baştan fake olduğunu düşünmüştüm,sadece yazanın kadın mı erkek mi olduğunu çıkaramadım.yazan kadın,burası tamam ama konu bence hayal ürünüydü...akıl vermek haddime değilde insan böle tipleri görünce yazmadan edemiyo cahil yanlışlara düşmesin gözü azda olsa açılsın temkinli yaklaşsın die ama nerde...
kendi eliyle felakete gidene merhamet edilmez demişler galiba doğru demişler....
o zaman ilk geldiğin için bu kupa sein olsunnn
napıyon kısss naptınız bakem bugün babiyle...
flockemmm:82::82::82::82:
hoşgelmişsennn
aptal değil...ruh hastası manasında argo bi sözcük...sinirden midem yanıyo genem! öfkeden ekranı dişliycektim!
kelebek,bir derdim var köşesine konusunu açmış,ne etmem gerek diye de sormuş...bu,her birimizin fikrine başvurduğunu gösterir.kaldı ki ben bunun ta en baştan fake olduğunu düşünmüştüm,sadece yazanın kadın mı erkek mi olduğunu çıkaramadım.yazan kadın,burası tamam ama konu bence hayal ürünüydü...
sabahtan elektrikler kesikti saat 1 e kadar falan amaannn yaaaa
zaten onları yazsaydı,erkek olduğunu anlayacaktım...yazmadığından kadın olduğuna kanaat getirdim.evliliğinde mutsuz ve başkasını seven bir kadın bu.bahsettiği şeyler hiç olmadı.hangi kız 16 yaşındayken wc önünde birinle tanışır ya???biz sordukça o düşünemediği kısımları uydurmak zorunda kaldı....önce kimse bilmiyor dedi sonra birden ablası zaten hep biliyordu oldu!get yaf yeme beni....tıkanınca da sinirlendi!walla aynısını bende düşünmedim değil ama böle tipler de var hani kendi istediği gibi cevaplar verilmeyince bozuk atan bide bana bazı şeyleri eksik sölüyomuş gibi geldi o yaşta bi erkek ve asla aklından +18 geçirmicek ben o adamın adamlığından şüphe ederim bee...
kızım sende her gittiğin ile elektrik kesintisini de beraberinde götürüyon sanırsam iskenderunda da hep elektrikler kesiliyodu burda da başladı baksana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?