Ölümüne Geyik Topiği :-))

o zaman ilk geldiğin için bu kupa sein olsunnn

napıyon kısss naptınız bakem bugün babiyle...

flockemmm:82::82::82::82:
hoşgelmişsennn

herkes aynı konuya daldı herhalde hevuku grdüm flockeyi gördüm ne konuymuş beee bide aptal dedi akıl veriyoz die aptal yaaa
aptal değil...ruh hastası manasında argo bi sözcük...sinirden midem yanıyo genem! öfkeden ekranı dişliycektim!

akıl vermek haddime değilde insan böle tipleri görünce yazmadan edemiyo cahil yanlışlara düşmesin gözü azda olsa açılsın temkinli yaklaşsın die ama nerde...

kendi eliyle felakete gidene merhamet edilmez demişler galiba doğru demişler....

kediciik alllooooo daldın genem derinlere ip atemde çekem bari seni daha öğrenemedinmi kuzum sen yüzmeyiiii

kelebek,bir derdim var köşesine konusunu açmış,ne etmem gerek diye de sormuş...bu,her birimizin fikrine başvurduğunu gösterir.kaldı ki ben bunun ta en baştan fake olduğunu düşünmüştüm,sadece yazanın kadın mı erkek mi olduğunu çıkaramadım.yazan kadın,burası tamam ama konu bence hayal ürünüydü...

o zaman ilk geldiğin için bu kupa sein olsunnn

napıyon kısss naptınız bakem bugün babiyle...

flockemmm:82::82::82::82:
hoşgelmişsennn

sabahtan elektrikler kesikti saat 1 e kadar falan amaannn yaaaa sabah kalkmışş benden önce uyanmışş kii aslında ben ondan önce uyanmıştımm sadece kalmamıştım yataktan onu beklerken yine uyumuş kalkmışım bütün gece üstümü açtığı için uyuyamadım zaten ben uyuyunca o uyanmışş kalkmış kendine yumurta haşlamışş sonra bende uyandımm baktım yumurta haşlanmışş ama kendine kadar bende sinirlendimm küstük bi süree sonra yaptığı hatayı anlamış olcekki lcw ye götürdü alışveriş yaptım bendeee

aptal değil...ruh hastası manasında argo bi sözcük...sinirden midem yanıyo genem! öfkeden ekranı dişliycektim!

flockemm hoşgelmişsenn
amannn 16 yaşında 38 yaşında adama sevdalanmışmışş pehhhh duyda inanmaa hani o dönemde bi ilgi duyarsında aşık olmakk neyse neyse...

walla aynısını bende düşünmedim değil ama böle tipler de var hani kendi istediği gibi cevaplar verilmeyince bozuk atan bide bana bazı şeyleri eksik sölüyomuş gibi geldi o yaşta bi erkek ve asla aklından +18 geçirmicek ben o adamın adamlığından şüphe ederim bee...

zaten onları yazsaydı,erkek olduğunu anlayacaktım...yazmadığından kadın olduğuna kanaat getirdim.evliliğinde mutsuz ve başkasını seven bir kadın bu.bahsettiği şeyler hiç olmadı.hangi kız 16 yaşındayken wc önünde birinle tanışır ya???biz sordukça o düşünemediği kısımları uydurmak zorunda kaldı....önce kimse bilmiyor dedi sonra birden ablası zaten hep biliyordu oldu!get yaf yeme beni....tıkanınca da sinirlendi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…