hoşgelmişsen butterfly....ii etmişsin.İyi geceler herkeseeee,keyifler iyidir umarımm.Topiği görünce bi el ediyim dedim
İyi geceler herkeseeee,keyifler iyidir umarımm.Topiği görünce bi el ediyim dedim
tararım ben o adamı be!tövbe büyük konuşmiim!bide ablası onaylıyomuş yaa allahım ne günlere kaldık çocuklarımın geleceğinden endişeleniyorumm ALLAHIM SANA EMANET EVLATLARIMIZ SEN ONLARI BÖYLE İNSANLARDAN KORU....
hoşgelmişsen butterfly....ii etmişsin.
ah kedicik,uydurup uydurup yazmış işte...olan benim mideme oldu genem!
az evvel bi konu vardı,onun kritiğini yapıyos...denk geldin mi sen de?Hoşbuldumm,teşekkür ediyorum efeendimmm
sessiiiizce felak ve nas'ımızı okudum gari!bir çaşıt geçti topiğimizden .....:18::18::18:
bir çaşıt geçti topiğimizden .....:18::18::18:
az evvel bi konu vardı,onun kritiğini yapıyos...denk geldin mi sen de?
bi vatandaş var bu topicte...ismi incilden alınma bi iblisin adı,nicki daha doğrusu...bi gün bi başka topicte bütün herkese korku salmıştı...az evvel o burdaydı!o ne demek yahuu
ekrana da üfliip tükürdüm...hepiniz gorunuyonuz şincik
arkadaş 16 yaşındayken 38 yaşında birinle wc önünde tanışmış,bi müddet çıkmışlar filan sonna başkasınla evlenmiş,boşanmak üzereymiş şimdi o adama döncekmiş...kısacası bu...yorumları da beğenmiince hepimize hakaret edip kapsama alanı dışına alındı...Yok sanırım kaçırdım ben onu
bak,adı bilem yetti...biz bi de aynı topiğe konuktuk bununla!hadi ya merak ettim şindii korktumda azcıkk :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?