arkadaş 16 yaşındayken 38 yaşında birinle wc önünde tanışmış,bi müddet çıkmışlar filan sonna başkasınla evlenmiş,boşanmak üzereymiş şimdi o adama döncekmiş...kısacası bu...yorumları da beğenmiince hepimize hakaret edip kapsama alanı dışına alındı...
hevuk hevuk hevukkk
Hakaretler bir kenara da wc önünde tanışma ayrıntısı çok hoşuma gitti,ne kadar romantik
dimi...ben de o bölüme bittim zaten!Hakaretler bir kenara da wc önünde tanışma ayrıntısı çok hoşuma gitti,ne kadar romantik
hevukum hoşgelmişsen avatırını pek bi beğendimmm
dimi...ben de o bölüme bittim zaten!
Slm 2 dakk topik coşmuşşş.
Kelebeğim kociş geldi pc eline aldı zor aldım elinden Hakkını helal et..
Herkeşler burda yaşasın
sildi sonna dengesiz!neyse....ikinci buluşmalarında nostalji yapıp feribot wc'si önünde buluşurlar belkim.orası daha bi esanslı...Ben konuyu göremedim ama ya man man man yazıyo sadece arıza kız bence piskolojisi bozuk..Çiş kokusu cezbetmiş olmalaı bunları
Ben konuyu göremedim ama ya man man man yazıyo sadece arıza kız bence piskolojisi bozuk..Çiş kokusu cezbetmiş olmalaı bunları
evet ya dimi wc önünde başladığı için çok romantikler galiba..
flockem biz wc önünde tanışmadığımız için mi bizimkiler woddy...
maç vardı fb galip mi geldi ne?bize gürültü için neden lazım zati,düğün olur kornaya asılırız...sünnet olur kornaya asılırız...hatun adamı arabada bekletmiştir,adam apartman ziline basmaya üşenir kornaya asılır...şimdi bi de fişekler çıktı halkımız pek bi tuttu bu ışıklı yıldızlar saçan ses bombalarını!kornadan daha etkili!Hey Allahım..
Kaç gündür gece gece havai fişek atıp duruyolar,seçim mitingleri var sanırsam..Ama irkiliyorum birden,bu saatte fişek mi atılırı yahuuuu
sildi sonna dengesiz!neyse....ikinci buluşmalarında nostalji yapıp feribot wc'si önünde buluşurlar belkim.orası daha bi esanslı...
Hey Allahım..
Kaç gündür gece gece havai fişek atıp duruyolar,seçim mitingleri var sanırsam..Ama irkiliyorum birden,bu saatte fişek mi atılırı yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?