Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hakaretler bir kenara da wc önünde tanışma ayrıntısı çok hoşuma gitti,ne kadar romantik

Slm 2 dakk topik coşmuşşş.
Kelebeğim kociş geldi pc eline aldı zor aldım elinden Hakkını helal et..
Herkeşler burda yaşasın

hevukum hoşgelmişsen avatırını pek bi beğendimmm

Eşime zeka oyunu oynattım mizahta vardı bi video vardı ninja k...adamları dövüyodu dondurma yiyodu oda benim resmim nasıl diye gösterince migdemi bulandırıyo şişko kadınların pislüğüüü dedi koptumm yaaaaaaaaaa(migdemi bulandırma diycekti )

Ben konuyu göremedim ama ya man man man yazıyo sadece arıza kız bence piskolojisi bozuk..Çiş kokusu cezbetmiş olmalaı bunları
sildi sonna dengesiz!neyse....ikinci buluşmalarında nostalji yapıp feribot wc'si önünde buluşurlar belkim.orası daha bi esanslı...

evet ya dimi wc önünde başladığı için çok romantikler galiba..
flockem biz wc önünde tanışmadığımız için mi bizimkiler woddy...

dimi...ben de o bölüme bittim zaten!

Hey Allahım..
Kaç gündür gece gece havai fişek atıp duruyolar,seçim mitingleri var sanırsam..Ama irkiliyorum birden,bu saatte fişek mi atılırı yahuuuu

Hey Allahım..
Kaç gündür gece gece havai fişek atıp duruyolar,seçim mitingleri var sanırsam..Ama irkiliyorum birden,bu saatte fişek mi atılırı yahuuuu
maç vardı fb galip mi geldi ne?bize gürültü için neden lazım zati,düğün olur kornaya asılırız...sünnet olur kornaya asılırız...hatun adamı arabada bekletmiştir,adam apartman ziline basmaya üşenir kornaya asılır...şimdi bi de fişekler çıktı halkımız pek bi tuttu bu ışıklı yıldızlar saçan ses bombalarını!kornadan daha etkili!

sildi sonna dengesiz!neyse....ikinci buluşmalarında nostalji yapıp feribot wc'si önünde buluşurlar belkim.orası daha bi esanslı...

Yaşlandığında wc önünden geçerken artık bu koku bu koku aşkımızın kokusu diye oturur ağlar...Yaşlandığında adam çoktan ölmüşş olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…