maç vardı fb galip mi geldi ne?bize gürültü için neden lazım zati,düğün olur kornaya asılırız...sünnet olur kornaya asılırız...hatun adamı arabada bekletmiştir,adam apartman ziline basmaya üşenir kornaya asılır...şimdi bi de fişekler çıktı halkımız pek bi tuttu bu ışıklı yıldızlar saçan ses bombalarını!kornadan daha etkili!
Hey Allahım..
Kaç gündür gece gece havai fişek atıp duruyolar,seçim mitingleri var sanırsam..Ama irkiliyorum birden,bu saatte fişek mi atılırı yahuuuu
canom da gelmiş....ii geceler canom!
düşünme bak...zaten elektrikler gidip geliyo sende,yemin billah altına gaçırırsın sonna!kız ben hala şu çaşıt ta kaldım nicki ne bu çaşıtın yahuu
Yaşlandığında wc önünden geçerken artık bu koku bu koku aşkımızın kokusu diye oturur ağlar...Yaşlandığında adam çoktan ölmüşş olur...
Bugünki maçı fenevv kazandıı ondandır sanırımKupaya veda ettükkk..
woww gece muhabbetiii aynı pijama partisi gibi girmeden kapıyımı çalsaydım
gel gari,ne ettin görüşmeyeli?bebek nöriyo??? kaç aylık oldun şimdi?woww gece muhabbetiii aynı pijama partisi gibi girmeden kapıyımı çalsaydım
iyi geceler butterfly,gene uğra,bekleriz....:79:olsun,bi dahakine alırsınız kupayı:) ben artık kaçıyım,rastladığımda katılırım muhabbetinize artıkkkkk
sizlerle konuşmaktan duyduğum memnuniyeti iletir,iyi geceler dilerim........
düşünme bak...zaten elektrikler gidip geliyo sende,yemin billah altına gaçırırsın sonna!
aç msni söliimmm burdan söliyemem görür mörüürr aneemmmm korkarım sonnaa:18::18:kız ben hala şu çaşıt ta kaldım nicki ne bu çaşıtın yahuu
hoşbuldum
bende trabzon kazansın istiyodumm yaaa:84:
boşver dal gitsin muhabbete hoş gelmişsen bu arada
slmmmmhoşgeldin canoo
5. aya giriş yaptık teyzesigel gari,ne ettin görüşmeyeli?bebek nöriyo??? kaç aylık oldun şimdi?
Hoşgeldinnnn Canom parti varr kop kop kopppppppppppppppppp:118:
olsun,bi dahakine alırsınız kupayı:) ben artık kaçıyım,rastladığımda katılırım muhabbetinize artıkkkkk
olsun,bi dahakine alırsınız kupayı:) ben artık kaçıyım,rastladığımda katılırım muhabbetinize artıkkkkk
ne zehirlenmesi kıs?geçmiş olsun....hoşbuldum
slmmmm
5. aya giriş yaptık teyzesizar zor bu yarışı bitircez arada zehirlendik ama kupayı kaldıracam dogum masasında inşallahhh
hoşbuldummm kokusunu aldım gece gece koptum geldim
bende trabzon kazansın istiyodumm yaaa:84:
boşver dal gitsin muhabbete hoş gelmişsen bu arada
hoşbuldum
slmmmm
5. aya giriş yaptık teyzesizar zor bu yarışı bitircez arada zehirlendik ama kupayı kaldıracam dogum masasında inşallahhh
hoşbuldummm kokusunu aldım gece gece koptum geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?