- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ne zehirlenmesi kıs?geçmiş olsun....
Alamadıı ama olsunn üzülmedik dimdik ayaktayızaslında takım tutmuyorumda insan kendi memleketi yenilgiye ugruyunca üzülüyo...
Flocke resmim nasiiTaciz edenlere bunu yapmaları lazım aslında
geçmiş olsun tekrar....hazır hiç birşey yeme zaten ne şarküteri ürünlerinden,ne ambalajlı bisküvilerden ne de herhangi pastane ürünlerinden....olabildiğince sakın bence....tabi paşan illa istiyom diye tutturursa ucundan bi kıdım tadına bakarsın...sağoll canım pasta çekmişti gecen eşimle aldık taze dediler yidim 3 dilimcikkksabah kusmaya başladım tansiyon düştü hemen acile attım kendimi serum yidik ama şimdi çok iyiyiz allahtan kustuk bol bol bidaha dışardan pasta yok
sağoll canım pasta çekmişti gecen eşimle aldık taze dediler yidim 3 dilimcikkksabah kusmaya başladım tansiyon düştü hemen acile attım kendimi serum yidik ama şimdi çok iyiyiz allahtan kustuk bol bol bidaha dışardan pasta yok
kıs deminden beri onu sorcamFlocke resmim nasiiTaciz edenlere bunu yapmaları lazım aslında
Kelebek kedimeri nire kaçtınız ama yaaa bende öğrenmek istiyorum şeytan ne etmişş korku hikayelerinii seviyorum...
ben okudum üfleyip tükürdüm hevuk-can...nefesim kuvvetli tükürüğüm okkalı...ıyyy kendimden iğrendim bah!Mutlu melek gelsene tek başına dolanma oralarda şeytan varmışş topikte melek gibi kızı görünce kötülük mötülük yapar mazallah sohbete katılsana canım...
kıs deminden beri onu sorcamnerden buldun bunu gari?
ama haklısın,bunu bi kere yapsan adam bi daha bööle bişeye tesebbüs etmez
sen profilimdeki resmi gördün mü?Kadınlar kulübünde bi sayfa var hareketli gifler yapmaya çalışmıştım ama olmuyodu meger boyutlar uymuyomuş orda boyutları ona göre yapmış bir arkadaş çok güzel gifler vardı...Birtane monalisa vardı dans ediyodu aklıma sen geldinn..600 SAYFA FİLAN VAR..
ben okudum üfleyip tükürdüm hevuk-can...nefesim kuvvetli tükürüğüm okkalı...ıyyy kendimden iğrendim bah!
kıss anlatmeyolarr yaaa
sen profilimdeki resmi gördün mü?koptum yaaa onu bulduğumda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?