ne?topic mi? hangisi?ne diyonus annamadım???:26:ya unuttum hangi topicteydi .. benim b12 eksikliğim var bilmiyonmu flockeme sor dicem ama onunla tanışma hikayemizde bu unutkanlıklar yüzündendi hatırlarsa ii olur bende düşünmekten kurtulurum...
ya unuttum hangi topicteydi .. benim b12 eksikliğim var bilmiyonmu flockeme sor dicem ama onunla tanışma hikayemizde bu unutkanlıklar yüzündendi hatırlarsa ii olur bende düşünmekten kurtulurum...
ii geceler canom,özletme kendini....canlar ben yatayım malum istesemde uyanık kalamıyorum iyi sohbetlerrrr
dur bende vardı o bakem geliyom hemen....Silinmiş olabilir konu bir derdim vardaydıı saçmalamış diye ben bi başına bi sonuna baktım çıktım..Öylee konu daha ii anlaşılıyo Mann mannn mann aptal başkada bişey görmedim
ne?topic mi? hangisi?ne diyonus annamadım???:26:
öyle bi dlmisim ki cocuk büyütmeye sosyal hayattan komusum uyani verdi.
kiz hevük one öyle bayildim yaa
canlar ben yatayım malum istesemde uyanık kalamıyorum iyi sohbetlerrrr
Güzel dimii banada fikir oldu bu giffft tacize filan ugrarsam ne gerek var biber gazına doğal gaz varken
ya kedicik şu çaşıtta kaldı hani sen dedin ya bi topicte herkese korku saldı diye onu merak etti ama ben hatırlamıyom ki hangi topicteydi...:44:
Ne anlatmıştıkii anlat anacım silersin kız uyku tutmaz benii c.. filanmı bahsetti gevurun dölüüü..Bak milletide korkutmuş yaşlı adamla bunları yaşarsa böyle şeyler olur hayatında tabii...
allah korusunda olursa sal gitsin o zamannn
çenem tutulsun!ne çok konuya yorum yapmışım!!!mümkün değil bulamam yaaaa....
Bende öyle bir ses varki zaten adam kalpten gider bi bagırsam Erkek gibii elini atsa eli kırılır zaten kemikten ibaret olduğum için...
Nişanlıyken eşimle alışverişe gittik elbise denedim pardüsemi çıkartmıştım magzadan çıkarken anahtarı cebine koysana dedi cebim yokki ama dedim elbisenin cebi varya dedi bel kemiklerimden bahsediyo bir elledi kemikEvlenmekten vazgeçer diye düşündüm ama aldı işte beni...
inceden ufaktan gaçıyom ben gari....ii geceler arkadaşlar...
inceden ufaktan gaçıyom ben gari....ii geceler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?