Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya unuttum hangi topicteydi .. benim b12 eksikliğim var bilmiyonmu flockeme sor dicem ama onunla tanışma hikayemizde bu unutkanlıklar yüzündendi hatırlarsa ii olur bende düşünmekten kurtulurum...
ne?topic mi? hangisi?ne diyonus annamadım???:26:

size baba diyebilirmiyim alço amca nede olsa tüm türk filmlerinde kadınlara gazoz vermişliğiniz vardır bakışı atmış emrah oradaa
...

ya unuttum hangi topicteydi .. benim b12 eksikliğim var bilmiyonmu flockeme sor dicem ama onunla tanışma hikayemizde bu unutkanlıklar yüzündendi hatırlarsa ii olur bende düşünmekten kurtulurum...

Silinmiş olabilir konu bir derdim vardaydıı saçmalamış diye ben bi başına bi sonuna baktım çıktım..Öylee konu daha ii anlaşılıyo Mann mannn mann aptal başkada bişey görmedim

Silinmiş olabilir konu bir derdim vardaydıı saçmalamış diye ben bi başına bi sonuna baktım çıktım..Öylee konu daha ii anlaşılıyo Mann mannn mann aptal başkada bişey görmedim
dur bende vardı o bakem geliyom hemen....

ya kedicik şu çaşıtta kaldı hani sen dedin ya bi topicte herkese korku saldı diye onu merak etti ama ben hatırlamıyom ki hangi topicteydi...:44:

Ne anlatmıştıkii anlat anacım silersin kız uyku tutmaz benii c.. filanmı bahsetti gevurun dölüüü..Bak milletide korkutmuş yaşlı adamla bunları yaşarsa böyle şeyler olur hayatında tabii...

çenem tutulsun!ne çok konuya yorum yapmışım!!!mümkün değil bulamam yaaaa....

Ne anlatmıştıkii anlat anacım silersin kız uyku tutmaz benii c.. filanmı bahsetti gevurun dölüüü..Bak milletide korkutmuş yaşlı adamla bunları yaşarsa böyle şeyler olur hayatında tabii...

kızz hatırlamıyom ki hangi topic flockem bulsun hadi bekliyozzz

allah korusunda olursa sal gitsin o zamannn

Bende öyle bir ses varki zaten adam kalpten gider bi bagırsam Erkek gibii elini atsa eli kırılır zaten kemikten ibaret olduğum için...
Nişanlıyken eşimle alışverişe gittik elbise denedim pardüsemi çıkartmıştım magzadan çıkarken anahtarı cebine koysana dedi cebim yokki ama dedim elbisenin cebi varya dedi bel kemiklerimden bahsediyo bir elledi kemik Evlenmekten vazgeçer diye düşündüm ama aldı işte beni...

çenem tutulsun!ne çok konuya yorum yapmışım!!!mümkün değil bulamam yaaaa....

He ya flocke hangi konuya girsem senin yanını görüyorum nerdeyse ama güzel yorum yapıyosun yap sen herşeye gülüyorum sinirlenince yaptığın yorumlar hele..

kısçem walla verilebiliyo olsa sana fazla tüm kilolarımı iadesiz taahhütsüz gönderirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…