Ölümüne Geyik Topiği :-))

Az kaldı kelebeğimm haziranda bitiyoo ohh sonra gelsin tatil...ben hep tatildeyiim ne kötüü yaaa...

Ay ne iyii olurduu 48 kiloyum artık 10 kilo versen yeter bana ...

keşke bende evlendiğimden bu yana 25 kilo fazlalık var her doğumda 10 kilo kaldı düşükte yarı doğum ya onda da 5 kilo oldu sana 25 kilo ufff gitmiyolarda çok canım sıkılıyo bazen ama bi çaba da göstermiyomm çok fazla nolcek bilmiyom

Kedimerii hadii gel ablan hikaye anlatsın bizee uykuya dalalım neydii konusu de barii çeriğini...

Kedimerii hadii gel ablan hikaye anlatsın bizee uykuya dalalım neydii konusu de barii çeriğini...

kıs ben yazdıklarına baktımm pekte öle tırscak kadar bişi görmedim fazlaca idalı konuşuyoo sadece ama belki o an daha ürkünç gelmiş olablirrr

son zamanlarda insan daha çok bunalıyo kapanıncada açılsa dermisin acep okula gidince daha rahat oluyosundur...

okula gidince aslında biraz kafam rahat oluyoda bizim gittiğimiz okul akşama kadar yani günde günde 4 gidiş 4 dönüş toplamda 8 kez gitgel yapıyoruz o sıktı beni evimizde okula çok yakın servisede veremiyoz ondan sıkıldım yani...

Hııı anladım tabii zordur arkadaşlarıyla gelemezmii yada sizinle aynı yerde oturan biri alsa bazende..İnsan güvenemiyo tabii biraz büyüsün daha rahat edrsin inşş..Gerçi öbür böcüğün var bidee..Nediyin Allah kolaylık versin...

Kedimeriye baktım o konudaysa bakim diye ama değilmiş..Senii bırakmadı kelebeğimm neyse bende bir turliyim...

tmm canımmm ... bende konuyu arıyodum .. takıldı şimdi kafama biliyomusun ayy ne sinir bozucu bi baktı topiğimize hepimizi karışırdı görüyonmu....:95:

bende yatiim bariii sabah erken kalkıcamm hadi çok öptüüm hevuğum senii.... grşrz inş. özletme kendini tamam mı

Son düzenleme:
Görüşürüz kelebeğim kedimeri öpüyorum sizleri..Ben dün hiç uyumadım bugünde gündüz şimdi ellerim tutmuyoo bir duş alıp uyumaya çalışıcam inşş uyurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…